Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Kruszynka Ale Zosia pięknie wyglądała 🙂 Królewna 😉
Ja już po zajęciach... musiałam posprzątać w pokoju,bo prawie 2 miesiące mnie nie było w ZG.
Cały czas myślę o Fabisiu 😞
Moja mama była z nim na spacerze,a niedługo pojedzie do niego Andrzej,bo jest teraz u siebie.
Staram się nie myśleć 😞 ale nie umiem...
Jutro może pójdę do dziekana...

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kruszyna piękne loki!!! Zawsze chciałam mieć loki, ale mam druciki 😉
Anabel
mam prośbę. Napisz mi wszystko na temat nocniczkowania. Walczę z pieluchami i opadam z sił 😞 Mam juz dosc słów ktore ciągle słysze ze za pozno się za to zabrałam 🤢 Jednak w ciąży w ogóle nie mogłam podnosić synka ze wzg na zagrozenie poronienia i nocniczkowanie przesuneło nam się do teraz. Moja wina ale moj syn jest taki uparty, wszystko rozumie ale ciagle wyjmuje pieluchy i kaze sobie je zakładac. Ratunku 😞

Przeszukałam internet, różne stronki i widze ze ludzie mają problem nawet z 3-latkami 😞

• Mamusie
Skoreczka może już trochę czasu minęło odkąd jak oduczałam ale u mnie sprawdzał się grający nocnik. Jak Kuba wstawał po spaniu to zaraz na nocniczek, wiedziałam, że zrobił i wtedy wszyscy bili brawo. Miałam też czekoladę i jak zrobił to w nagrodę dostawał po kostce. Robiliśmy wielką "celebrację" nocniczkowania. A Kuba bardzo chciał na pochwałę i oklaski zasłużyć. Z tym, że nie wiem czy teraz też nie jest jeszcze za wcześnie, bo mały na pewno jeszcze do równowagi nie wrócił po narodzinach brata.
Kinga dzięki ☺️
Kruszyna boskie masz loki, mi też się takie marzą, ale wiem że nie łatwo z takimi włosami. 😜

• Mamusie
Nikusia i Elka dziękuję za rady, czytać bede wszystko a potem będę próbować.
Nikusia wczoraj to mieliśmy Dzień Nocnika w domu! Totalna celebracja. Mąż tłumaczył, sadzał, mówiliśmy mu ze zamiast pieluszek dostanie prezencik a on swoje. Być moze ze teraz widzi ze mały ma pieluszki i dlatego buntuje się jeszcze bardziej.
Grający nocnik mieliśmy ale wyrwał bateryjkę 🙃
Czekam na ciepło moze bieganie w majtusiach po podworku pomoze!
Wyczytałam jeszcze ze nie powinno kupowac sie w ogole pieluch zeby dziecko zaczeło wołać na nocnik. Ech

• Mamusie
Dziewczyny
Co robić? 😞 już nie wiem,który raz płaczę za Fabisiem 😞 wcześniej mama jak dzwoniła do mnie to dała na głośnik i Fabian się śmiał,a jak się rozłączyła to płakał jej 15 minut 😞
jutro mam nadzieję,że będzie dziekan i pogadam z nim...
zastanawiam się nad dziekanką,bo nie wytrzymam tu chyba sama w 4 ścianach 😞 niby jest tu 14 osób w domu,a czuję się okropnie samotna 😞

Dziękuję za oklaska 😘

• Mamusie
Dziewczyny dziękuję Wam za rady. Mam jeszcze jeden pomysł 😎
A jak nie to rzeczywiście wiosna musi pomóc!

Dodam jeszcze ze Mikuś powtarza czynności które robię przy młodszym braciszku. I tak dziś np. patrze a on po zjedzeniu mleczka zaczął się klepać po karku 🙃 😁 zeby sie odbiło 😎

Kasiulka
trzymam kciuki za lepsze samopoczucie 😘
Nikusia jak katar Emilki? Leki pomogły?

Uciekam do wanny. dobranoc 🙂

• Mamusie
Kasiulka tak jak piszesz. Idź do dziekana. Najpierw wypytaj o rozwiązania, żeby nie przerywać studiów. Zmiana za zaoczne, indywidualny tok nauczania itd a potem o dziekankę. I tak na cokolwiek się zdecydujesz będziesz musiała napisać podanie. Jak będziesz znała wszystkie opcję to wybierzesz. 😘 😘 😘

• Mamusie
Dzień dobry 😆
Ojjj tyle naprodukowałyście, że nie jestem w stanie nadrobić 🤔
Skoreczko gratuluję 200 postu na forum 😁 😘 Tak mi się w oczy rzuciło 🙂
Kasiulka tak jak napisała Nikusia idź i dowiedz się, jakie masz opcje do wyboru. Zastanowisz się na spokojnie i coś najlepszego na pewno wybierzesz 🙂 Trzymam kciuki mocno i przesyłam wirtualne przytulasy 😘
Właśnie Nikusia??? Jak Emilka się czuje???

• Mamusie
Witam
Dziś wybiorę się chyba do lekarza z Zosią bo ma drobniutkie,czerwone krosteczki na twarzy jak mak 🤨 Nie mam pojęcia co to może być 🤢 🤢 🤢
Nikusia moje włosy nie zamieniłabym na nic innego 🙂Ja tam nie mam z nimi kłopotu 🙂 umyję rozczeszę ,dam pianki i schną same i powstają loki!!!
Skoreczka może jak odłożyć to na cieplejsze dni to będzie lepiej 🙂
Kasiulka spróbuj coś załatwić bo na pewno nie będzie ci łatwo 🤨 Ja jak wyskoczę gdzieś na godzinkę to myślę cały czas o Zosi a ty dopiero tęskniesz 🤨

• Mamusie
Kruszyna ja też mam loki 🤪 które w ciąży niestety mi się wyprostowały 😞 Powoli wracają do swojego stanu sprzed ciąży. Uwielbiam loki, loczki, kręciołki 🤪 🤪 i podobnie jak Ty, nie miałam z nimi problemów... do momentu zajścia w ciążę oczywiście 😁 poczekamy-zobaczymy co to się z moimi kłakami dziać będzie 😁

• Mamusie
witam witam dziewczyny ale z was gaduły 🤪 🤪 🤪 🤪
Ja już w domu i umnie szybka akcja z chrzcinami prawdo podobnie zrobimy 24 marca bo pojedziłam po lokalach i mi się nie opłaca bo 50 osób to 5000zl ale w tym mam dużo dzieci wiec robie sama i musze zaraz jechać do kucharki co gotowała u mnie na weselu wchodzi u mnie tylko post bo potem ona jest nie do uchwycenia 🤨 🤨 🤨