Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
moje serduszka 😁

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/341/83473938.jpg/][IMG]http://img341.imageshack.us/img341/5213/83473938.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/687/61942689.jpg/][IMG]http://img687.imageshack.us/img687/6610/61942689.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

KingaS, Pamii, WielkaB, Skoreczka i Nikusia - dzieki za slowa pocieszenia 🙂 Juz mi lepiej! No i wybralam sie dzis na zakupy i zakupilam taka fajna wiosenna kurteczke - w sam raz pasuje na paradowanie z wozkiem hahhaa 🙂 No i pogoda lepsza i maz w domu zostal z dzidzia! Dzis jest juz lepiej 🙂 Ale Wy jestescie fajne laski!!! Dzieki jeszcze raz!
Skoreczka - super masz avatarek! Ale Ty ladna jestes 🙂

• Mamusie
skoreczka nie płacz, przytulam 😘 😘 😘 😘

oj chyba podobny do taty 🙃

no juz zamowilam te bialo niebieskie ze zdjeciem Jasia 🤪
jutro bede miec projekt to tam pokaze 🙃

oj co ja przeżyłam 🤢 poszlam sie kapac jas spał, maz na kom siedział, wychodze z łazienki a maz siedzi kolo kaloryfera trzesie sie i tak ciezko oddycha 🥴
dostał drgawek i nie mogł oddychac 🤢
to ja dawaj koc ,posciel herbata tabletka i jasiu placze, ja nie wiem co robic.
teraz spi oj co to było :/

kur** teraz ma temperature 38,5 😮 😮 😮

• Mamusie
A ja wrócłlam oczywiście z fochem nie wiem dlaczego ,ale ten mój tak mi dział na nerwy ,że szok 😮 wystarczy,że powie coś nie tak i zaś jest afera 😠 Jestem chyba za bardzo rozdrażniona 🤢wszystko mnie drażni 🥴
Elka dzięki skorzystam i coś zamówię z bebiko 🙂 A ramka ekstra 🙂
A mąż ma się już lepiej??
Kinga ja mam 28 w listopadzie 🙂

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
A ja już piję kawę 🙂 rosół juz nastawiony 😉 Zosia gimnastykuje się za mamę w łóżeczku 🙂 🙂
Kacha a gdzie ty byłaś jak ciebie nie było??
Nikusia Wszystkiego dobrego dla Emilki z okazji Chrzcin 🙂 A tobie życzę mało stresu i aby wszystko poszło po twojej myśli 🙂
Słonecznej niedzieli nam życzę aby można było wyjechać furami na spacer 🙂

• Mamusie
Nikusia na pewno wszystko fajnie wyjdzie. Mam nadzieję, że się nie umęczysz no i Emilka będzie królewną 🤪 wrzuć potem zdjęcie z tego dnia jeśli dasz radę 🙂 No i może po chrzcie Emilka się uspokoi? Moja babcia kiedyś mówiła, że małe dzieci płaczą bo diabeł się ich czepia 🙃 a po chrzcie niby wszystko przechodzi 🙃 I złe uroki, o których WielkaB wspominała, także niby przechodzą 😁 więc kto wie, kto wie 😁
Kruszyna widzę, że u Ciebie też kotlety schabowe by się przydały 😁 U mnie też 😎 ja nie wiem co Ci faceci mają... ale jak tylko weekend przychodzi to mój mnie tak wkurza 😠 tak wpienia 😠 no okrutnie 😠 teraz np. śpi, aby odespać nockę bo RAZ wstał do Natalki, by ją nakarmić 🙃 Ja to oczywiście muszę być cała przytomna mimo, iż nie śpię tak samo jak on (nawet bardziej!), budzę się na każdy ruch dziecka, robię za podawacza smoczka i żywą instrukcję dla niego co ma zrobić po kolei 😠 Ale on wie co robić. Wie też jak mnie ta udawana bezradność wkurza 😠 a jeszcze jak mi mówi, że go gardło boli... Nagle go gardło boli 😠 w tygodniu zawsze się jakoś dobrze czuje 😠 bo to ja wstaję w nocy 😁 Tak to u mnie dziewczyny wygląda 🙂 🙂 🙂
Skoreczko 🤪 Jakie śliczne zdjęcie!!!! Chyba pierwszy raz pokazałaś swoją śliczną buzię 😉 nie licząc zdjęć ze ślubu 🙂 tak samo młodziutko wyglądasz jak Nikusia. Zresztą my wszystkie jesteśmy młode 🙃 😁 Wieczne osiemnastolatki 😁
MartaMay my tu zawsze jesteśmy 😁 więc jak tylko jakiś dół Cię złapie, to wiesz gdzie nas znaleźć 🙃 😎 Mam nadzieję, że u Ciebie już lepiej??? Chociaż czytam, że po zakupach się polepszyło 😁 Oby ten stan się utrzymywał 😘 😘
Elka jak zwykle uroczy ten Twój mały model 🤪

Co do urodzin to ja majowa kobieta jestem 😁 Uwielbiam maj i konwalie 🤪 Moje ukochane kwiaty i zawsze mnóstwo ich dostaję tego dnia 🙂 Co do wieku, no cóż 🙂 Ja chyba jestem bliżej tych najstarszych z forum 🙂 Ale wiek nie ma znaczenia. Ważne na ile się czujemy 😆 Oczywiście 18 jak nic 🙃 🙃 😁

Nikusia
wspomniałaś o tym jak czekałyśmy na poród 🙂 Nooo to było coś 😁 Fajnie, że tak wszystkie razem wzajemnie sobie kibicowałyśmy i czekałyśmy do ostatniej rozpakowanej 😆 To miłe 😆 A wczoraj rozmawiałam z mężem odnośnie dzieci i on do mnie, że teraz to by nie chciał mieć drugiego......... tylko za jakieś dwa lata to na pewno 🤪 😁 😁 😁 Ciekawe z kim, bo raczej nie ze mną 🙃 😁
Kinga a jaka jest różnica wieku między Twoimi dzieciaczkami??? U mnie podobnie jak u Ciebie - Natalka zaczęła stękać w nocy 😮 i faktycznie idzie się wystraszyć 😮 j anawet myślałam, że chrząka bo ją gardło boli 🤢 aaale takie małe dzieci nie potrafią chrząkać, więc mnie uspokoiłaś 😁
Pamii pisz jak to u Was będzie z chrzcinami? Bo był problem jeśli dobrze pamiętam 😎
Skoreczka ja tylko przemywam buzię przegotowaną wodą i nic szczególnego na te potówki. Ale Natalka ma ich mało.

• Mamusie
Kruszyna byłam wczoraj na zakupach... Ale nie kupiliśmy tego, co najbardziej chcieliśmy czyli lamp 🙃 Niby taki wybór a nic w tych sklepach nie było 😁 zaczęliśmy już na siłę szukać ale to bez sensu, więc zrezygnowaliśmy. Podobnie jak z zakupu szafek do łazienki 🤢 Potem były zakupy spożywcze, potem wielkie porządki w domu i na końcu odwiedziny mojego brata z rodziną 🙂 Z córką tą, która na osiedlu wszystko opowiadała, że "rodzice pracują nad tym 🤪 " 😁 Teraz dopiero będą mieć przekichane bo ona taka zachwycona była Natalką 😁

• Mamusie
Kacha chyba wczoraj coś przeczuwałam i kupiłam schab 😁 Nasi faceci chyba przechodzą depresje poporodowa bardziej niż my 🙂
A wkurzyłam się tym,że mój powiedział,że mam fajnie bo teraz ja nic nie robię 😞 przy wszystkich a jego siostra pyta się ,,ugotowane masz,posprzątane jest,zakupy zrobione jak wrócisz z pracy " stwierdził,że tak a ja dostałam białej gorączki 😠 😠 😠 😠 Ciekawe czy on dałby radę na macierzyńskim zrobić to wszystko dla mnie gdy wrócę z pracy i nie martwić się o wszystko 🤨 Staram się do południa zrobić wszystko aby popołudnie mogliśmy spędzić razem w 3 a tu takie wyrzuty 🤨 🤨 Przykro mi się zrobiło 🤨

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

Dziś mi już lepiej ale to dla tego ze jest ranek, do wieczora pewnie zdążę sie zmartwić.

Nikusia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA EMILKI W DNIU CHRZTU I NA CAŁE ZYCIE:)
Ciekawe kiedy my wygonimy diabełka spod ogonka????????? 😁 🙃 😮 🙃
Kruszyna kiedys zastanawiałam się ile masz lat, teraz wiem 🙂
Twój mąż zrobił Ci wielką przykrość słowem, ale oni czasem tak mają, potem przeproszą a kobieta zawsze się pogodzi. 😘
Kacha wczoraj patrzę a tu ani jednego pościku od Ciebie na forum 🙃 A Ty miałaś rodzinny dzień. I dobrze, trzeba wyjść z domu nawet jeśli są to tylko zakupy i poszukiwanie lamp 🙂 Sama wyszłabym w takim celu 🙂
Elka czemu twój mąż tak żle się poczuł? Jak dziś?

Miłego dnia 🙂