Skocz do zawartości

Lutóweczki 2012 | Forum dla mam

timecontrol15_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Azizek dzisiaj swiruje pawiana 🤪 ale tym razem z gadulstwem, no tak dyskutuje ze go nie przegadam 😉 bylam dzisiaj na pierwszej wizycie na terapii odnosnie mojego kregoslup. dzisiaj byl wywiad, a nast wizyta bede musiala sie do bielizny rozebrac i bedzie przeglad ☺️ wstydze sie bo to facet, a ja wygladam jak slon. fuj. najlepsze jestv tutaj to ze mozna wszedzie ze soba dzieci zabierac, nikomu to nie przeszkadza. nie musze szukac albo kombinowac z mezem zeby mial sie kto zajac Azunkiem.
kupilam zwykla moskitere na probe do okien i udalo mi sie zanmontowac. 1,20 euro i spokoj przynajmniej w sypialni. Jutro dokupie do salonu i bedzie gicior.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• monisiaj22_m

1131

• konefka_m

1074

• olcia157_m

1118

• aniag070_m

886

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja mam moskitiery,które zakładam wiosną a zdejmuję jesienią, super rzecz żadne robactwo mi nie wleci przynajmniej 🙂

Malwina, moja Nina tez od kilku dni ciągle maca się po uszach i za nie ciągnie, no i zaczyna łapać się za główkę obiema rękoma, aj a wtedy do niej mówię oj jakie ty masz kłopoty 🙂

dziś zakończyłyśmy zabiegi laserem, 18tego idę do lekarza na kontrolę, zobaczymy co dalej,ale przypuszczam,że jeszcze da skierowanie na kolejną serię

Mój Alek dopiero wczoraj zainteresował się swoimi stópkami 🤔 balam się,że wcale tego nie zrobi,ale jednak 😉
ja nie wyobrażam sobie już życia bez moskitier. Okna pootwierane na oścież,światło zapalone a nic nie wlatuje 😉

• Mamusie
Tynka90 napisał(a):
Mój Alek dopiero wczoraj zainteresował się swoimi stópkami 🤔 balam się,że wcale tego nie zrobi,ale jednak 😉
ja nie wyobrażam sobie już życia bez moskitier. Okna pootwierane na oścież,światło zapalone a nic nie wlatuje 😉

Moj Synus ani mysli dotknac stopek a co dopiero podjadac

zdążyłam Wam napisać,że młoda mi się w nocy nie budzi i masz ci los, dziś o 2.30 pobudka,taki gorąc miałam w domu,że sama do 1 nie spałam, a jak już zasnęłam to mnie Nina obudziła, na szczęście zjadła i zaraz poszła spać,ale te upały to coś okropnego. Tak zapowiadają burze, deszcze a wszystko Toruń omija 🤢

no wiem wiem,ale to męczarnia dla wszystkich jest, od rana wietrze mieszkanie calutkie, niby się coś kotłuje u góry,ale jak zawsze przejdzie bokiem

• Mamusie
a my dzis znów 4 pobudki, i to napewno nie przez temp bo było 25st i okno otwarte wiec chłodek był. Czytałam ze jak dzieci budzą sie w nocy, a wczesniej tego nie robiły to znaczy ze brakuje i dodatkowego posiłu i byc moze tak jest. Bo jak dostał marcheweczki to spał ładnie więc wprowadze jakąś zupke zarzynową.
Olcia jak u Was?
Ewka udanego wypoczynku 🙂

moje dziecię tez nie interesuje sie nóżkami, podoba muu sie jak ja sie nimi bawię, rusza paluszkami ale sam nie łapie, przyjdzie na to czas 🙂

ufff ja już po spacerku,zakupach,odkurzaniu i myciu podłóg teraz siedzę przy wentylatorze, bo wypłynę chyba z siebie 🙂

Nina właśnie śpi na brzuszku,a ja sobie gotuję kalafiorek 🙂

a zarezerwowałam już nocleg nad morzem 🙂 🙂 🙂 nie mogę się już doczekać 😁

Aniu to spróbuj Michałowi dać więcej jeść w dzień, moja się tak domagała w 3mcu i ona sporo je w dzień,za to w nocy nie potrzebuje, może faktycznie to jest to

aaaa kupiłam sobie kostium kąpielowy 🙂 http://www.stylistka.pl/new-yorker-lato-2012-nowosci-na-plaze/7/

Nina też sporo o wodę woła, specyficznie mlaszcze 🙂 i robi z języka rurkę to wiem,że piciu 🙂

a strój wzięłam taki, bo zakrywa brzuszek, wzięłam na oko bo z Niną nie chciałam mierzyć,a jak w domu założyłam to normalnie bomba

• Mamusie
witam!!!
Ania no u nas noc lepsza niż te z początku tygodnia ale do ideału duużo brakuje bo 3 pobudki był co porada ta trzecia to już o 7:10 ale jeszcze później godzinkę pospała i jak wstała po 8 tak zasnęła po 12 coraz mniej chce spać albo tylko przy cycuszku przymknie oczka skończy jeść i już wyspana... :/ wczoraj od 15:30 zasnęła po 21!!!! Nie wiem cz przez ciepło czy jak, dzisiaj też dalej skwar i najchętniej bym posiedziałabym nad wodą no ale niestety trzeba siedzieć w domu może za rok.... 🙂 chyba że będę w ciąży za rok o tej porze to dalej nic z tego 🙂

Tusiek fajny kostium. Ja mam za dużo rozstępów żeby tak odsłaniac brzuch,ale bardzo fajny 🙂
Ja jeszcze za gruba na kostium,bo uda mam grube a o brzuchu nie wspomnę... 🤢
Ja będę szukała czegoś z usztywnianymi miseczkami,bo cycki to u mnie flaki się zrobiły 😠
Najladniejsze były w ciąży i jak karmiłam,teraz masakra...

Tynka on akurat ładnie zasłania brzuszek,miseczki są sztywniejsze, w środku jest gąbka przez tą ozdobę na środku mało co widać 🙂 Ja do ideału też mam daleko,ale nie chcę przez to psuć sobie lata 🙂

Kamila a ten co wkleiłaś fajny, ale ja na moje bikini kupiłam sobie po prostu top bez ramiączek i jak założę na kostium to też brzuszek zakryty 🙂

właśnie ciamkam truskawki z bitą śmietaną - radość mnie rozpiera 🙂

• Mamusie
Jeden i drugi strój kąpielowy fajny 🙂
Monkio piswzesz że Aziz jeszcze nie łapie stópek - na niego tez przyjedzie pora 🙂
Mój natomiast nie przerwaca się ani z brzuszka na blecy a tym bardziej odwrotnie - zdarzyło mi się raptem z 4 razu obrócić z brzuszka na plecy ale to było jakiś miesiac temu a teraz nie chce...
Bardziej zajęty jest próbą doczołgania sie do zabawek niż przewracania - i obracania się wokól własnej osi - a najbardziej w łożeczku jak rano wstaje a tam gdzie powinna być głowa są nogi a gdzie nogi tam głowa

Dziś mamy 5 miesięcy 🙂 i dziś lecimy z kaszka glutenową - zobaczymy jak to będzie 🙂

• Mamusie
wszystkiego naj dla Szymka :*.

skerowalabym Wam te z gazety kostiumy bo rewelacja, ale Ada sei dorwala do niej i ja zmietosila :P

ja tam moze 2 razy mialam na sobie kostium/bikini :Pp zawsze w krotkich spodenkach i bokserce sie wpieprzam do wody ;p najwygdnij mi tam i czuje sie komfortowo 🙂

to wszystkiego dobrego dla Szymonka 🙂

każdy bąbel zacznie w swoim czasie wszystko robić, ja wczoraj rano idę do młodej a ona leżała w drugim końcu łóżka,aż się męża pytałam jak ją położył, więc nie wiem jakim sposobem powędrowała te 1,5m 🙂

Buziaki dla Szymona 🙂 życzę udanego karmienia 😉
Ja zrobiłam właśnie porządek w szafach,lubie przeglądać w co się juz mieszczę,ile brakuje itd. to taki kop motywujący heheh 😆 I słuchajcie krótkie spodenki,które kupiłam 2 lata temu,były na mnie jakiś miesiąc temu za ciasne. Za chiny nie mogłam się dopiąć. Dzisiaj się dopiełam 🤪 ale żeby nie było tak kolorowo,to powiem,że dopięcie się a wyjście w nich do ludzi to dwie różne sprawy 😁 😁 🙃
no,ale humor mi się poprawił,nieźle. Sam fakt,że jednak moje ograniczenia jedzeniowe (no bo nie dieta dukana ,szlag ją trafił-przez sobotnie wesele i niedzielę ) coś dają,bardzo podbudowuje 🙂 jednak obwody lecą.
Myślę,że do września,czyli momentu pójścia do pracy wszystkie ciuchy będą na mnie dobre. 😎