Skocz do zawartości

Lutóweczki 2012 | Forum dla mam

timecontrol15_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
ale u nas piękna zima!! jak wstałam to tylko zdjęcia robiłam z każdego okna jak wrócę z pracy i będzie chwilka to wrzucę jakieś 😉
Dzisiaj w pracy totalny luz chyba przez ta zimę zero zamówień i tylko pączkami się obżeramy 🙂
aha dzisiaj znów udało się przespać całą noc 🙂

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• monisiaj22_m

1131

• konefka_m

1074

• olcia157_m

1118

• aniag070_m

886

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Wózek sprzedany 🙂 Pani była mega zadowolona 🙂 Już kolejne 3 osoby dzwoniły czy aktualne ogłoszenie 🙂 Teraz zaczynam szykować sie na zakupy 🙂
A ja byłam na mieście z teściową i kupiłam 5 pączków i tyle 🙂
A ja dopiero wczoraj zdałam sobie sprawę z tego,że podczas Gabrysiowej imprezki nie daliśmy mu tych rzeczy do wyboru bo zapomnieliśmy 😞

• Mamusie
My w spacerowce jezdzimy juz od czerwca, ale ostatnio zauwazylam, ze wozek jest juz przymaly na Riccarda. Jak rozloze podnozek to on musi podkulac nozki. A to wozek jeden z wiekszych. Nie moge go znalezc na stronie internetowej bo to siostra kupowala jakis dunski. Riccardo teraz caly czas pcha rower i przy nim majstruje, wscieka sie bo widzi, ze pedala sie kreca a on nie siega, ale widac, ze wie o co chodzi. Jeszcze 5 cm i bedzie sam siegal.

• Mamusie
Gabryś jeździ w spacerówce jak skończył 6 miesięcy,jeździł w tej od wózka 3w1 🙂
A teraz kupiliśmy mu spacerówkę typu parasolka bo wygodniej będzie pakować cały majdan do samochodu.
My mamy taką,kolor niebiesko-szary 🙂 http://allegro.pl/lekka-spacerowka-euro-cart-lira-4-parasol-gratis-i2991784430.html

• Mamusie
Malwina wozek super, wyglada na lekkk.
my wczoraj zaliczylismy babski comber, poszlam spac po 23. Mis obudzil sie z placzem w nocy na tego ząbka, jak tylko mu wyjdzie to pojdziemy na szczepienie.
ja z mojego wolkera wozka jestem srednio zadowolona, pewnie na wiosne poszukam czegos na zmiane.

• Mamusie
my dzisiaj bylismy na szczepieniu! narazie ok.zobaczymy pozniej bo ponoc odczyn i temperatura po tej szczepionece moga wystapic nawet do 7 dni po! maly chwilke zaplakal! byl dzielny bo ponoc bardzo szczypiaca jest! wazymy 10,400 🙂
my mamy wozek ten co mielismy z gondola casualplays6 - kupilismy uzywany na allegro i jestem mega zadowolona ; w domu mam spacerowke chicco ct04 tez fajny mam go po starszym synie i sluzy nam do zasypiania w dzien bo my spimy niestety w dzien w wozku 😉
nie pisalam ze robilam paczki 40 sztuk mi wyszlo i niestety dobre...nestety bo znowu pojdzie w dupsko 😉 a walcze z ostatnimi kg z przed ciazy 😉 tylko ok. 2 kg ale nie chca isc precz heheh

• Mamusie
hej dziewczyny własnie mi pisała koleżanka ze jej mały ma pneumokoki-robiła wymas z noska bo ciagle ma katar,mały chodzi do żłobka i nie szczepiła go nigdy wczesniej na pneumokoki i teraz musi ale to nic wyobrażcie sobie z mój Nikoś miał z tym jej synkiem styczność i juz sie boje i ide w poniedziałek do lekarrza zrobić wymaz czy nie zaraził sie pneumokokami bo go nie szczepiłam.

• Mamusie
Dopiero mam czas zajrzeć 🙂
Od rana spędziłam czas w kuchni,gotowałam zupę jarzynowa i robiłam zapiekankę z makaronem,mięsem mielonym,papryką,kukurydza i czosnkiem.Mniaaaaaaam 🙂
Gabryś od wczoraj jęczący no ale dziś udało mi się zajrzeć mu do buźki a tam ząbek lewa dolna dwójeczka 🙂
Śmiesznie te zęby mu wychodzą: ma u góry jedynki i lewą dwójkę,na dole ma jedynki i lewą dwójkę 🙂
Moje dziecię dzisiaj miało bliskie spotkanie z babciną ławą no ale nawet nie płakał.Zuch z tego mojego syna 🙂
Buziaki dla Was mamuśki i dla dzieciaczków również ślemy buziaki 🙂

• Mamusie
Witam niedzielnie 🙂
U nas noc oki,jedzonko ok. 1 i spanie do 8 🙂 Żyć nie umierać 🙂
Ja jak zwykle poszłam spać grubo po 1 🙂 Szukałam sobie wiązanki i sukienki do cywilnego 🙂
No i już mniej więcej wiem jaką bym chciała 🙂
Mój mały dzisiaj od rana urzędował z tatą a ja mogłam dłużej pospać 🙂
Ja w końcu zawału dostanę bo Gabryś zaczął opierać się o drzwi na korytarz i dzisiaj mu się otworzyły,muszę poprosić teścia żeby bramkę zrobił bo spadnie ze schodów jeszcze 😞
Uciekam brać się za obiadek 🙂

• Mamusie
Brawo dla michałka 🙂 No to się zacznie na dobre i u Was ja już mam dość chwilami biegania za małym dziczkiem 🙂
Malwina pochwal się co wybrałaś 😉
a to mały efekt wczorajszej sesji na poprawę humoru ja na samą myśl się usmiecham 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/138/dsc6237g.jpg/][IMG]http://img138.imageshack.us/img138/9494/dsc6237g.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]