Skocz do zawartości

Lutóweczki 2012 | Forum dla mam

timecontrol15_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• monisiaj22_m

1131

• konefka_m

1074

• olcia157_m

1118

• aniag070_m

886

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej 🙂
ale naskrobałyście hehee. U mnie jakoś nie ma czasu siąść na kompa. Dzisiaj byłam na kawitacyjnym peelingu,bo mi się twarz zapuściła potem z Alkiem pojechałam do mojej Babci i jakoś zleciało. Wreszcie wybrałam się do ogrodniczego i kupiłam moskitiery na okna,bo komary tną niemiłosiernie w nocy 🥴
Też chyba zakupię niekapka. Widzę,że od zachodu juz cos sie chmurzy,jak dla mnie mogłoby być tylko 25" C,bo dzisiaj w cieniu było 37...... 😮 🤢
Ja skończę psychologię i sama jestem ciekawa gdzie wyląduję 😉

a i dla Niny 1oo lat 😘

• Mamusie
ja tez musze na cytologie.. jak pomysle to juz sie boje, każde badania są dla mnie straszne
u nas popadało, i zaraz poszliśmy na spacerek, 25st było i świeże powietrze, cud miód i malina 😁 szkoda ze mieszkanie sie nie przewietrzyło, bo mamy 27st.

cmokasek dla Niny 🙂 od Michałka i cioci Ani 🙂

A to my na sobotnim weselu,słabe wszystkie fotki to jako tako nadaje się do publikacji 😁[url=[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/689/obraz026q.jpg/][IMG]http://img689.imageshack.us/img689/9671/obraz026q.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]]Tutaj podaj wyświetlaną nazwę linku...[/url]
😉

HAHAHAH arystokratyczne spojrzenie jak najbardziej- po Panie Tadeuszu 😁 😁 😁 😜
a wylasazczyć się nie wylaszczyłam. Wczoraj obeszłam z Tomkiem centrum 3 godziny (ze śpiacym Alkiem w wózku) żeby kupić sobie sukienke na codzien i nic... wszystkie pogrubiaja juz tak grube biodra 🤢 wygladam jak wielka grucha 😞
w koncu kupiła kieckę,ale taka bardziej na wesele/do koscioła http://www.perhapsme.com/ubrania-1/sukienki/tunika-29370.html taka tylko miętowa z czarnym kołnierzykiem i złotymi guziczkami. No i jest bardziej śliska,błyszcząca.

• Mamusie
Tusiek ma racje masz chora glowe Tynka. Ladnie wygladasz.
Wiecie co mojej tesciowej bije na dekiel. Jak pisalam pogonilam ja z domu. A ta w pl kupuje pampersy i mi je wysyla. Glubszej baby nie widzialam. Za paczke za przesylke zaplacila 120 zl, a pampersy kosztuja 60 zl. Mi juz rece i cycki opadaja bo glubszej baby nie widzialam. Tez wyslala sweter dla mego meza niby, ze na urodziny. U nas upaly po 40 stopni, ale sweter nie mogl poczekac, az my do pl przyjedziemy. Brak slow.

• Mamusie
Tynka super zdjęcie ślicznie wyglądaliście 🙂
Masakra jakie duszno a jutro ma być jeszcze cieplej:/:/ Dobrze że chociaz tą drogę zrobili i będzie spokojniej!!!
Pootwierałam wszystkie okna i balkony na poddaszu może troszeczkę sie przewietrzy i jakoś da sie spać!!!
Kupiłam Amelce do pokoiku stolik i krzesełka mamut z Ikei 🙂
Miłej nocki dobranoc!!!

• Mamusie
agnese napisał(a):
Za paczke za przesylke zaplacila 120 zl, a pampersy kosztuja 60 zl. Mi juz rece i cycki opadaja bo glubszej baby nie widzialam. Tez wyslala sweter dla mego meza niby, ze na urodziny. U nas upaly po 40 stopni, ale sweter nie mogl poczekac, az my do pl przyjedziemy. Brak slow.

hihi nie no tesciowa wymiata! moze chce odpokutowac to, co naodpierdzielala jak byla u Was?
Powiedz Agnese, kiedy chcecie ruszyc z Riccardo do Pl? i ile macie km? bo mnie przeraza taka daleka podroz. No i czy tylko Twoj maz bedzie prowadzil czy Ty tez na zmiane

• Mamusie
Monia ja musze mlodemu paszport wyrobic. A to albo w Rzymie albo w Mediolanie. Jeszcze tam trzeba byc osobiscie. Nie wiem kiedy my to zrobimy. Dodzwonic sie nie mozna, a na meila mi jeszcze nie odpisali. Napisz jakie u was trzeba spelnic warunki. Bo akurat od tego roku od 26 czerwca nie mozna juz wpisywac dzieci do paszportow. Zawsze maz prowadzil te 1100 km. a ja spalam smacznie. Pierwsze 600 km robi bez zatrzymania. /nie liczac dotankowania/. Potem ma kryzys. I juz ja musze go pilnowac. To mu caly czas cos tam gadam, opowiadam. Sama sie boje jezdzic, w Alpach uliczki dla mnie waskie, a tu musisz jechac 5 cm od tira z gorki abo pod. A w Niemczech, my jadac 140 km/h jedziemy poboczem. Po przekroczeniu granicy mamy tylko 60 km do Zielonej ale to najgorsza droga, drogi jak ser szfajcarski i w dodatku pelno zwierzat stoi na poboczach bo chce przejsc. Wiec jak juz przekroczymy granice, a najczesciej jest to nad ranem kolo 4, wiec maz z lewej przeczesuje las a ja z prawej. Juz nam raz sarna taki cyrk zrobila. A jedziemy doslownie 40 km/h. Te ostatnie kilometry sa najgorsze.
Moja siostra malej kupila taki maly telewizor, wiesza sie go na siedzeniu pasazera i dziecko oglada bajki. Jak bedziemy jechac do PL tez tak zrobie ale na pewno to bedzie dopiero po wrzesniu. 😉 😉 Mlody nie lubi byc przypiety pasami.

• Mamusie
Tynka cudownie wyglądasz 🙂
Agnese no teściowej faktycznie coś się w głowe stało.
Konefka to będzie impra...
A ja dzisiaj mam imieniny ale nie robię żadnej imprezy może w piątek zrobię grilla.My lipiec mamy w ogóle imprezowy urodziny,imieniny,chrzciny,rocznice....A w sierpniu moja 20 🙂 🤪 🤪 🤪
Moje dziecko dzisiaj 5 razy w nocy się obudziło z wielkim rykiem i sama nie wiem co mu było...

• Mamusie
Wszystkiego najlepszego Malwina 😆
U nas też lipiec to ciągłe imprezy 😆
Ja myślę aby Hani upić takie cudo do samochodu http://allegro.pl/tiny-love-magiczna-kierownica-farma-do-auta-gratis-i2445465252.html albo coś podobnego bo ona w podróży nie śpi 🥴

• Mamusie
Malwina najlepszego.... 🙂
Ewka Amelka też nie śpi podczas jazdy i jak mamy jechać gdzieś dalej to od razu mam stress jak nic!!!! I też oglądałam właśnie te różne kierownice zawieszki itp bo pewnie z jakichkolwiek wakacji nici jak nie będzie chciała jechać zresztą zauważyłam że ona najlepiej sie czuje w domu.
A to DVD w zagłówku fotela też fajna sprawa tylko na trochę starsze dzieci chyba.
Jak u Was pogoda?? bo u nas dalej skwar jak cholera i od rana w domku wieczorem jak się trochę ochłodzi to wyjdziemy na pół godzinki i ot wszytko bo zaraz tak komary tną że masakra!!!

• Mamusie
Konefka wszystkiego najlepszego. To moj m ma 11 lipca ale juz 37.
Mlodego polozylam do naszej sypialni i sama sie obok niego polozylam. Zaluzje sa spuszczone do konca ale sa takie otworki by bylo troche swiatla. Przebudzilam sie pobieglam do gory, wracam po 2 minutach a Riccardo spi na brzuchu, kiedy on to zrobil? Dzis w nocy pierwszy raz spal na boku. Jak odkryl, ze moze sie przewracac i nie ma problemu z wyciagnieciem drugiej raczki z pod brzucha, to teraz te obroty robi czesto.

• Mamusie
Ewka dostałam odpowiedz odnosnie cukru, można dawac ale doradzili zeby stopniowo go zmiejszac bo to co teraz dziecko nauczy sie jesc bedzie jadlo w przyszlosci. A cukier/glukoza to puste kalorie. Ja juz zaczelam zmniejszac ilosc granulatu herbatek. Moze przejdziemy na samą wode 🙂

Hej...
Ale dzisiaj duchota-coś strasznego 🤢
Mnie dzisiaj dopadła pracowitość i od rana sprzątam,myję 😆 Alek śpi mi juz 2 godzinę,ale ja sama chyba też się położę...