Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Astra napisał(a):
mulant napisał(a):
Astra napisał(a):
ja to się ogólnie chujowo czuję sama ze sobą
mam duży bebech mimo cwiczeń i ograniczenia żarcia
on się zachowuje jak cham i prostak jak mi wytyka,ze ja to nigdy nie chce, że pewnie może bym chciała z kimś innym, że tylko wtedy się chciałam z nim kochać jak chciałam zrobić Wikusię,że stale jestem zmęczona,że jestem śpioch (:blink 🙂. I to jest tak - nieraz się o to ostro pokłócimy i on powie za dużo, a potem jak ja jestem w łózku to przyłazi i sie przymila. A ja jak się wkurwię to ni ma rady i nie zapominam tego, co powiedział godzinę wcześniej po jednym pocałunku w szyję..
Też bym chciała iść sobie na 8 czy 12 h do roboty jak on, wrócić, wykąpać się, pościemniać z dzieciakami trochę, potem kolacja, film i wyro, najlepiej jeszcze 3 godziny seksu. Ogólnie nie narzekam, bo co mu powiem to zrobi, dzieciory uwielbia, zakupy, rachunki to jego działka, w domu nie sprząta, bo ja za nim chodzę i tak i poprawiam, więc bez sensu - moja bania na tym punkcie jest nieźle poryta.

mulant to Twój nie widzi różnicy między tym, jak się kiedys chowało dzieci, a jak teraz?

no właśnie nie widzi bo teście niby się nie wpierdalają ale swoje zdanie muszą powiedzieć ja tego nie słucham bo jestem inaczej wychwana każdy musi robić po swojemu a robert chodzi nagadają przychodzi i mowi że mama tak by to zrobiłaże mama to że tamto no i się kłócimy znaczy to ja zawsze mam problem bo nie moge zrobić jak jego mamusia
ostanio wiecie co teściowa zrobiła została z hubertem i poszła do ogrotu trawe ścinać pozamykała okna drzwi chałas a moj syn się obudził i płakusiał jak weszlam do domu to jeden wielki płacz był przez 30 minut nie moglam go uspokoić a ona że ma się nauczyć samowdzielności że ona dzieci swoje zostawiała i jechała do sklepu na 2 godziny 🥴 🥴 🥴
a mi seduszko się krajało jak huber płakusiał nie wiem ile płakał mam nadzieje że nie długo
a drugi raz też go zostawiłam jechałam po becikowe to teściowa dała mu czekolady i też płakusiał że go brzuszek boli i dała mi wykład że jajeczko mam mu z kaszką dawać na noc bo ona tak robiła że mleko od krowy mam dawać a nie ide na wygodę bo jestem lenie tak mi dała do zrozumienia i teraz nie zostawiam już dziecka z teściową kolejna sprawa która nie wkurwia że jak ktoś do nas przyjeżdża to kochająca babcia orzychodzi do wnuka bierze go na rączki bawi się a jak nikogo nie ma to potrafi przez tydzień nie wejśc do wnuka i ma to w dupie nie mam żadnej przyjaciólki nikogo by się wygadać najlepiej cuje się u swojej mamy czuć że kocha wnuki że jest najwspanialszą babcią a ma wnuków 6 każdego kocha a nie to co u mojego że faworytem się inna synowa i ja to wiem
powiem wam żeby nie to forum i wy kochane to bym ochujła totalnie

oho, już ja bym jej dała za takie akcje 😠 u nas dziewczyna zostawiła 2 miesięczne dziecko samo, bo niby jej spało po 3 godziny, przykryła kocem i pojechała w "pilnej" sprawie 5km do miasta. Jak wrócila to dziecko zastała uduszone, bo zagrzebało się w kocu 😞 a dwie wsie dalej, dwa lata temu, też dziewczyna zostawiła dziecko z teściową starej daty, maciora latała po podwórku luzem, a babcia noworodka w wózku zostawiła śpiącego i poszła sobie młodych ziemniakow nakopać, jak wrociła to maciora zdążyła dziecko zagryźć. Właśnie dzisiaj to z teściową wspominałyśmy. Drastyczne przykłady, ale tak się dzieje, jak sie tego typu nierozumnym babom nie zwraca uwagi. Przecież Hubercik mógł się podczas tego płaczu choćby wlasną śliną zachłysnąć (moja często tak robi, nawet w nocy, dlatego mam ja praktycznie przy głowie i od razu się zrywam biegiem do niej). Ja mam teściową zajebistą, młoda jest, ma 46 lat, 5 dzieci wychowała tez na wsi, też w innych obyczajach i na początku mi też mowila,ze mleko mają swoje, a ja chemię kupuję i ostro krytykowała pampersy i moją wygodnickość w kwestii pieluch haha ale doedukowała się jak widać, ale większą zasługę przypisuje temu,że się wtedy stąd wyniosłam, chociaż chciała mnie zatrzymać i przyszła do samochodu interweniować, jak odjeżdżałam spakowana z małym. Nie daj się, bo rozpieprzysz sobie małżeństwo. Lepiej żreć się z tesciową niż z chłopem, oczywiscie jesli on podczas kłótni stanie po Twojej stronie. Mój nie stanął i poniósł konsekwencje, ale odkąd wróciłam jest o 180st obrót w tej kwestii.

Moich rodziców sąsiedzi zostawili samego w domu 2-latka i poszli sobie na basen. Ogółem to taki lumpem-proletariat, ciągłe libacje itd. Dziecko wylazło na parapet na 4 piętrze i sobie siedziało wychylało się i po swojemu gadało. Przyjechała straż i rozkładali tą taką trampolinę. W oknach na przeciwko wszyscy stali, pod oknami pełno ludzi i każdy tylko robił aaaach z przestrachem jak mały był na krawędzi. Niektórzy krzyczeli by się schował, ale takie krzyki nie były dobrym pomysłem, bo go interesowały. Wierzcie lub nie ale ta sytuacja powtórzyła się 2x.
Nie wiem co się z nimi stało, bo już tam nie mieszkają. Mam nadzieję, że zabrano im to dziecko.

Generalnie to po drugiej akcji przestało być słychać libacje i ich w ogóle także coś się musiało w końcu wydarzyć. Najgorsze, że najwidoczniej po pierwszej akcji żadnych strasznych konsekwencji nie ponieśli skoro sytuacja się powtórzyła.

No bo wlaśnie nad nami się zbierało, ale jak wiadomo, Łódź wszystko na siebie ściąga 😎
Kurde mulancik trudna sytuacja, rozumiem Cię, bo tu też jest świętość w niedziele i zmuszanie wszystkich domownikow do jechania do kosciola - dosłownie: zmuszanie. I ja traktowana jak antychryst od razu, bo powiedzialam,że skoro nie czuję potrzeby to nie jeżdżę i finał. śmieszny jest dla mnie ktos kto na 12:00 sterczy skruszony w pierwszej lawce przed ołtarzem i idzie do komunii, a wieczorem po przygnaniu krów jedną ostro leje na oczach mojego dziecka widłami. Awantura była oczywiście, ale to takie mówienie do dupy, wczoraj młoda suka go wkurwiła i jej wylał takie kije,że mi się przykro zrobiło i dopiero po chwili zobaczyłam przez okno że Bartek na to patrzy - taki przykład czasami dziadek wnukowi daje 😠 ja mam ten komfort w sytuacji,że mój mąż nie chce ich ziemi, on nie czuje żadnego związku z wsią i najchętniej by stąd uciekł jak najdalej, a przyjeżdżał tylko na urlop 😜 wiem, ale dopóki się porządnie nie odkujemy, to nie ma sensu ruszać z budową, poza tym poczekamy te 2 lata, bo mają poszerzać granice miasta i wtedy już nasza działka bedzie należala do przepięknego nowego osiedla 🙂 wtedy może odetchniemy. Ale na razie tu da się wytrzymać, tylko ja się nauczyłam walczyć o swoje i np jeśli ja wychowuję dziecko tak by było spokojne, nie przeklinało, nie używało przemocy, to dlaczego ktos ma to w dupie i wszystko mi burzy u podstaw? Nie mogę na to pozwolić, bo dzieciak rozdwojenia jaźni dostanie - tu rodzice, a tam dziadek z wahaniem nastrojów i raz ciuciu ciuciu, a za chwilę 'ty dziwko zajebana, gdzie łazisz' i jeb jej z kalosza 🤢 ale jestem twarda i się nie poddaję, zawsze dziadkowi idę jazdę urzadzac i jest spokój do nastepnego razu, bo to furiat, ale w gruncie rzeczy dobry człowiek i czasami mnie zaskakuje.

Mój śmichu obalił 210ml i sobie śpi. Ale o 20:00 ja obudzę na kąpiel.

• Mamusie
była kolezanka
Michał był z maja
teraz ja zabrał pojechali do pralni
troche odethnełam 🙂

mulant współczuje tesciowej
jamoich tez nie lubie za ich dziwaczne poejscie do zycia, za ich zakłamanie i przede wszystkim za jebane ryje które wiecznie z zycia sa niezadowolone
niedowiarki jebane, michał ngdy adnego wsparcia od nich nie dostał
dla nich najwazniejsze jest to ze kase nam dadza kij z dobrym słowem

jaka mega chmura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

• Mamusie
u mnie leje 😞

ide zaraz Alana kapac

kupilismy dzisiaj fajna gre Squap czy jakos tak ,reklamuja ja w tv.Pogralam z Niko troche.
Niko zajada sie pistacjami ....ja zjadlam moze z 5 ..mniammmm

ooo...Alan ziewa

Ja na temat tesciow nie pisze.Byla masakra,ale jest lepiej.W kazdej chwili sa jak potrzebuje.A dzieci wszedzie ze mna.Bo czasami Niko wymysla,a dziadkowie robia co on chce.Chcial zobaczyc wrobla to mu tesc walnal jednego wiatrowka.Myslalam,ze tescia z mezem tez walniemy.... 😠 😠 😠bez jaj,bo on chcial zobaczyc.

Bylismy u dziadka zlozyc zyczenia....nawet dostal prezent kufel z euro 2012,ale sie cieszyl piwosz jeden.Maz dostanie od Niko na dzien ojca taki sam.

• Mamusie
kasia_sztuk napisał(a):
Kurde myśli mi się plączą po głowie. Nie mogę przestać myśleć o Michale. Powiedział, że ginie z tęsknoty i zdziwił się jak mu powiedziałam, że wrócę w piątek. Myślał, że wrócę jutro. Ale będzie miał nauczkę żeby więcej nie używać takich krzyedzących słów!!

hehe...taki madry byl to teraz ma!

• Mamusie
izunia1986op napisał(a):
kasia_sztuk napisał(a):
Kurde myśli mi się plączą po głowie. Nie mogę przestać myśleć o Michale. Powiedział, że ginie z tęsknoty i zdziwił się jak mu powiedziałam, że wrócę w piątek. Myślał, że wrócę jutro. Ale będzie miał nauczkę żeby więcej nie używać takich krzyedzących słów!!

hehe...taki madry byl to teraz ma!

No, musi odpokutowac za błędy. Teraz jest obrażony po tym jak mu powiedziałam, że do piątku zostaję 🙂 ahh te chłopy. Ale nawet o małą nie zapyta 😞 świnia!

• Mamusie
Ksawery super 🙂

Alan wykapany w lozku.

Jutro ma przyjechac weterynarz do Nero(goldenek nasz kochany)Kurwa,nie dosc ,ze rozpierdolil kojec to ma pysk rozwalony chyba juz wczesniej pisalam.I do tego ledwo chodzi 😠Juz mi go tak szkoda,ze zadzwonilam i niech zobaczy.Ja stawiam na zlamanie,bo ledwo na nia staje.
Jutro jeszcze facet ma przyjechac zobaczyc czy da rade w oknach ramki z siatkami wsadzic,bo much mam mase.Tesciowa kiedys sobie dala zrobic i jest zadowolona,bo i okna sa czyste.A ja drapie te gowna od much.

Ide sobie herbatke z kopru zrobic,zeby Alanek pierdzial 😉

Astra napisał(a):
No bo wlaśnie nad nami się zbierało, ale jak wiadomo, Łódź wszystko na siebie ściąga 😎

Podobno tylko na Olechowie burza była. U mamy na Bałutach piękne słońce. A Łukasz jak wracał z pracy mówił, że z daleka widział czarne chmury wiszące nad Janowem i normalnie ze słońca pod chmurę deszczu wjechał 🙃

kasia_sztuk napisał(a):

Kilka ładnych słówek nie skreśli tego co powiedział...

• Mamusie
lady_m4ryjane napisał(a):
kasia_sztuk napisał(a):

Kilka ładnych słówek nie skreśli tego co powiedział...

Dokładnie Lady. Te słowa siedzą i w głowie i w sercu... 😞

• Mamusie
hejo, podczytywałam was troche w ciągu dnia, ale z tego co pamietam to tylko Kasia sie wsciekała na Michała i pojechała do mamy, a reszta sie tym frustrowała. ja tez jestem w szoku,z e taki facet (nie jakis gówniarz 15-letni) tak mogł Ci Kasiu powiedziec. nio ale ciekawe czy wyjazd cos da, mzoe tak jak ktos pisał to bedzie dla niego odpoczynek od płaczu Mani, jak mu tak on pzreszkadzał 😞 smutne, ale u facetów chyba czeste...

mój maz mi pomaga jak moze, zreszta z dwójka to juz sama baba ze wszyttskim nie da rady, ja teraz jak karmie Ige to sie zastanawiam co mi Zuza w drugim pokoju zmaluje 🙂 hehe

moja niunka dzis konczy 3 miesiace 🙂 bylismy na szczepiueniu , wazy 6155g (czyli ejdnak waga łązienkowa dobrze pokazywała) a mierzy 63cm. kawał z niej babki. na szczepieniu nie płakała wcale, troche potem była marudna, nie mogła zasnac, dopiero teraz sie utuliła na dobre, bo na spacerku tez próbwała spac, ale ciezko jej szło.

• Mamusie
mulant napisał(a):
więc co wam powiem że znowu mnie bolą jajniki pipolog ma urlop i nie moge iść 🥴 🥴
co do sexsu astra witaj w klubie brak orgazmu mnie dołuje i nie mam ochoty a mój mi marudzi
co do pinowania to mój miał hubusia z 4 razy na raczkach
wam się chłopy nie wpierdalają a zajmująa mój się wpirdala ale żeby pobawić to nie wszystko przy hubciu robię źle bo mój chodzi do teściowej i się wypytje a że teściowa to matka polka to mi marudzi że brudno że gary a ja nic w domu nie robie bo 2 talerze w zlewie marzę o tym byśmy mieszkali osobno kiedyś podsuchałam rozmowę teściów że jedem do niczego bo nie robie zapraw że nie myje okien co tydzień że robert nie ma dwuch dań że nie piecze że nie sprzątam itd.
i powtarzam mojemu że nie jestem matką polką jak jego matka a on swoje 😠 😠

nio niexle 🙂
na mnie sie moja mama kiedys wscieksała jak słyszała jak mówie ze nie chciałabym z rodzicami mieszkac, ale naprawde sobie tego nie wyobrazam. chocby niewiadomo jak było super, to jak sie mieszka razem jzu nigdy tak nie bedzie. moja tesciowa jets naprawde super, ale teraz tez cos ja wzieło ze gada na wszytskich, tzn komentuje co kto zaplanuje iw ogole. moze nieswiadomie, ale czasami to juz słuchac nie mozna. ona kiedys jak ze mna gadałą to mówiła ze nie chciałaby mieszkac z dziecmi bo całe zycie prawie mieszkała z synowa i tesciowa, apotem pojechała do Stanów i zobaczyła jak to jest mieszkac osobno, i mówiła ze nikomu zycia nie ebdzie komplikwoc. i mieszka sama odkad wróciła, blisko nas ale osobno. a moi rodzice sa 120km od Białegostoku, a tez mama mi czasmai telefonem potrafi humor zepsuc jak zacznie gadac. ale to juz wiek swoje robi, kiedys taka nie była....

• Mamusie
Igus kawal baby z Ciebie i taki juz wiek osiagnelas-gratulacje 🙂
Ja ciagle jestem sama z dziecmi.I w sumie jest ok.Czasami Niko trzeba na ziemie sciagnac,ale padnie moje slowo''Niko pamietaj co mi obiecywales''I syn juz aniol.
Tylko denerwuje mnie zostawianie ciuchow gdzie popadnie.Ale to i z jego ojcem walcze ....mysle,ze kiedys mi sie uda ich nauczyc gdzie ich miejsce jest.

Na rowerku pojezdzilam wiec moge isc spac 🙂

Jeszcze mezowi dupe potruje przez telefon.Hihihih

Jutro na obiad zupke robie .....buraczki swieze kupila i bedzie botwinka....ale mam juz na nia smaczek.

DOBRANOC MAMUSIE

• Mamusie
Astra napisał(a):
ja to się ogólnie chujowo czuję sama ze sobą
mam duży bebech mimo cwiczeń i ograniczenia żarcia
on się zachowuje jak cham i prostak jak mi wytyka,ze ja to nigdy nie chce, że pewnie może bym chciała z kimś innym, że tylko wtedy się chciałam z nim kochać jak chciałam zrobić Wikusię,że stale jestem zmęczona,że jestem śpioch ( 😮 ). I to jest tak - nieraz się o to ostro pokłócimy i on powie za dużo, a potem jak ja jestem w łózku to przyłazi i sie przymila. A ja jak się wkurwię to ni ma rady i nie zapominam tego, co powiedział godzinę wcześniej, po jednym pocałunku w szyję..
Też bym chciała iść sobie na 8 czy 12 h do roboty jak on, wrócić, wykąpać się, pościemniać z dzieciakami trochę, potem kolacja, film i wyro, najlepiej jeszcze 3 godziny seksu. Ogólnie nie narzekam, bo co mu powiem to zrobi, dzieciory uwielbia, zakupy, rachunki to jego działka, w domu nie sprząta, bo ja za nim chodzę i tak i poprawiam, więc bez sensu - moja bania na tym punkcie jest nieźle poryta.

mulant to Twój nie widzi różnicy między tym, jak się kiedys chowało dzieci, a jak teraz?

co do seksu to mam tak samo jak Ty, jak bym siebie słyszała jak czytam - masz oklaska 🙂

ale chyba w sumie tak baby sa zaprogramowane, czego innego im do seksu tzreba i jak cos w dzien nie halo, to wieczorem ciezko, bo głowa zaprzatnieta tym co powiedział, zrobił, albo nie zrobił...

• Mamusie
Mój facet się w końcu zmobilizował i przez długi czas zajmował się Ksawerym,bo jak zobaczył jak się męczę i chodzę zgięta w pół to stwierdził,że mam Ksawcia nie nosić to może mnie troszkę puśći to cholerstwo,właśnie uśpił małego ja się już wykompałam i zaraz mykam spać bo ledwie siedzę.

DOBRANOC MAMUSIE I DZIDZUSIE 😘 🙂