Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

mulant napisał(a):
mój jak się śmieje to potrafi bekać bo wciąga do siebie powietrze

Ten to w ogóle jest agent nie z tej ziemi 🤪 uwielbiam tego Twojego Huberta 😁

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Astra napisał(a):
mulant napisał(a):
mój jak się śmieje to potrafi bekać bo wciąga do siebie powietrze

Ten to w ogóle jest agent nie z tej ziemi 🤪 uwielbiam tego Twojego Huberta 😁

no jest agent a dziś przechodzi samego siebie a jak skubaniec na mnie skarży swojej kopi czyli tatusiowi a jak tatuś nie chce na rączki to już hubuś sobie go wyszkolił że raz się szlochnie patrząc czy tatuś leci i udaje skurczysyn no i tatuś musi bawić bo ze mną mu to nie wychodzi za cwana jestem he he :P

lady_m4ryjane napisał(a):
Wercik już trzeci raz jak byli rodzice ostatnio zaczyna robic podkówkę z usteczek na mojego tatę, a potem jeśli on nie zniknie jej z oczu to płakać.

Czasami tak dzieci mają. Znajoma ma corkę, która ma teraz prawie 2 lata i panicznie boi się mężczyzn. Nie wiadomo dlaczego, uwielbia tylko swojego ojca. w ogóle nikt do nich nie moze przychodzic ani oni z nią nigdzie, bo zobaczy facetów i dzikus się załącza - jak była mała to płakała, a teraz głowę zwiesza między kolana, blokada i łzy lecą ze strachu. Moim zdaniem dziecku psycholog potrzebny. Nikt jej nic nie zrobił, sama z siebie tak ma - akceptuje tylko ojca. I kobiet np się nie boi. Za dzieciakami czasami trudno trafić.

moja siostrzenica bała się lulaj że jezuniu ale ryczała jak to słyszała a teraz panna ma 12 lat 🤨 🤨 a j z nią w piaskownicy się bawiłam zamiast na imprezy latać 🙃 🙃 🙃

Ale ona innych facetów się nie boi. Ja np. się bałam ludzi z czarnymi włosami jako dziecko (oprócz swojego taty), ale to tylko jako taki bobas maniuńki, potem mi przeszło.

• Mamusie
Lady, a tata ma wąsy czy nie ma? Mój tata ma i na początku małej się to nie podobało, a teraz jak widzi dziadka to aż się przewraca ze śmiechu 🙂 agentka mała. Dzisiaj dwa razy tak jej się czknęło, że aż się porzygała 🙂 a jak się śmieje to też zdarza jej się ulać żarcie 🙂
Kocham dziada 🙂

kasia_sztuk napisał(a):
Lady, a tata ma wąsy czy nie ma? Mój tata ma i na początku małej się to nie podobało, a teraz jak widzi dziadka to aż się przewraca ze śmiechu 🙂 agentka mała. Dzisiaj dwa razy tak jej się czknęło, że aż się porzygała 🙂 a jak się śmieje to też zdarza jej się ulać żarcie 🙂
Kocham dziada 🙂

u nas to samo, mój tata tez ma wąsy.
I też mala leje ze smiechu. ale dziś z rzyganiem to mnie wystraszyła, bo haftowała i haftowała, a jadła z godzine przed tym napadem głupawki do firany, a potem brecha z matki i z ojca, który wrócił z pracy i dopadł do łóżeczka 🙂 i no poszła fontanna 🙃

kasia_sztuk napisał(a):
mulant napisał(a):
jutro u nas odpust a ja mam tylko 30 złoty przy sobie trzeba chłopa do banku jutro wysłac bo za co ja pokupuje pierdoł mojemu synusiowi

Mulant kocham Cię 🤪 ☺️

za CO 😜 🤪 🤪

kasia_sztuk napisał(a):
mulant napisał(a):
jutro u nas odpust a ja mam tylko 30 złoty przy sobie trzeba chłopa do banku jutro wysłac bo za co ja pokupuje pierdoł mojemu synusiowi

Mulant kocham Cię 🤪 ☺️

ja też ją kocham 🤪 już mowiłam hehe

wiadomo po kim Hubuś taki zajebisty - po matce 😁

kasia_sztuk napisał(a):
Kocham dziada 🙂

Wiesz co ma! Może to to. Bo pozostali faceci których widywała nie mieli wąsów. Ona właśnie kokosia facetów bardziej zaczepia niż babki. Np. mojego szefa też strasznie zacieszała 🙂 Gdy jestem w biurze i wszyscy stoją nad wózkiem to ona się tylko na Mariusza gapi i śmieje zalotnica jedna 🙂 Pozostałe są dziewczyny. Jeszcze mamy jednego faceta w biurze, ale jeszcze go nie widziała, bo on ciągle w trasie jest.

Astra napisał(a):
kasia_sztuk napisał(a):
mulant napisał(a):

Mulant kocham Cię 🤪 ☺️

ja też ją kocham 🤪 już mowiłam hehe

wiadomo po kim Hubuś taki zajebisty - po matce 😁

OJ NIE CO TO TO TO NIE JA BĘDĘ GO ZAWCZASU STOPOWAĆ 🤪 🤪 🤪 🙃 🙃 🙃

Astra napisał(a):
Klik zajebista fotka, ach 🙂

ta mulant, se zastopujesz hehe czuj się 🙃 krew nie woda, geny robią swoje 😁

mój synuś będzie jak tatuś( bo tatuś potrafi matkę okiełznać) poważny i przystojny i kochany
a matki to się nie powstydzi bo będzie miał z nią jak w niebie a co tak jak ja ze swoją :P

Astra napisał(a):
poważny i przystojny i kochany

Chłopa się nie chwali, bo mu się krew psuje 😎

A synusie są zawsze mamusine 😜 wiadomo.

no dobramó chłop to skurwysyn nie daje mi na waciki 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
lady_m4ryjane napisał(a):
kasia_sztuk napisał(a):
Kocham dziada 🙂

Wiesz co ma! Może to to. Bo pozostali faceci których widywała nie mieli wąsów. Ona właśnie kokosia facetów bardziej zaczepia niż babki. Np. mojego szefa też strasznie zacieszała 🙂 Gdy jestem w biurze i wszyscy stoją nad wózkiem to ona się tylko na Mariusza gapi i śmieje zalotnica jedna 🙂 Pozostałe są dziewczyny. Jeszcze mamy jednego faceta w b
iurze, ale jeszcze go nie widziała, bo on ciągle w trasie jest.

Lady, to na bank będzie to. Jak byłam z pierwszym moim facetem to miał on siostrzenicę i też bała się mojego taty i płakała na jego widok, to samo z Michała siostrzenicą, też jest niepewna co do wąsów mojego taty 🙂 duża część dzieci boi się takich mężczyzn. Twojemu tatulkowi pozostaje zgolić wąsiska i sprawdzić reakcję Calineczki 🙂

Jeżu mój tata całe życie w wąsach. Jak raz kiedyś zgolił jeszcze jak byłam dzieckiem to był nie do poznania 🤪
A Mańka się do dziadka przekonała dopiero jak wąsy zgolił?