Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Obudziła się jak ją do łóżeczka Michał przenosił 🙂 już wykąpana cyca doi 🙂
Słuchajcie mój Michał zmienił się nie do poznania. Dzisiaj rano o 6 malutka jęczała, ja się podnoszę, a on mnie ręką przycisnął i mówi ja przewinę 😮 i ogólnie bardzo dużo przy małej mi teraz pomaga 🙂 fajnie. Chyba wziął coś do siebie po ostatniej akcji 🙂 kocham Go 🙂

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ide mlodego szykowac do kapieli.
Maz obiecal znowu go kapac,ale pojechal na motor.Wiec ie wiem czy mu sie uda zdazyc.Mlody juz marudzi.
Kupilam dzisiaj Alankowi.Ale sie bawi 😉
http://allegro.pl/gryzak-sliniak-przytulanka-slimaczek-chicco-i2396069480.html

Musze Niko ciuchy na jutro naszykowac,bo maja zakonczenie.I kochane 2 m-c laby mamy.W sumie w lipcu moglam go dac,ale musimy miec wakacje 😉Bede miec pomoc przy malym w ciagu dnia-hihihi...wredna matka 😉

• Mamusie
izunia1986op napisał(a):
Klekoty jedne 🙂

Padnieta jestem.........
Alan grzecznie cwiczyl.
Kupilam dzisiaj w komisie stojak gimnastyczny i dwa zajebiste komplety na lato dla Alana.
Ide szykowac kolacje.

Ja Niko podstawki nie dam,bo to jest bez sensu.Mamy fotelik,ze ciagle bedzie glowa chroniona.

Ale Alan ma kaszke na ciele 😠Bo matka za bardzo sobie pozwolila z zarciem...oj glupia Ty ,glupia.

Mam juz siatki w oknach wiec jutro mysice okien bedzie 🙂

Gdzie byłas w komisie? Na ZWMie? :P Czy w centrum koło Baby Blue? 🙂 Fajne tam są ceny?

kasia_sztuk napisał(a):
Kurde mój Maniek już nie chce leżeć na brzuszku. Przewraca się skubaniec za każdym razem jak ją na nim położę 🙂

A moja odwrotnie - cały czas się z plecków na brzuszek kula 🙂 I robi awanturę na całego, bo chciałaby pełzać, a rączki i nóżki jeszcze za słabe 🙂 I tylko macha kończynkami, męczy się, a efekt zerowy 😁

• Mamusie
fikumiku napisał(a):
izunia1986op napisał(a):
Klekoty jedne 🙂

Padnieta jestem.........
Alan grzecznie cwiczyl.
Kupilam dzisiaj w komisie stojak gimnastyczny i dwa zajebiste komplety na lato dla Alana.
Ide szykowac kolacje.

Ja Niko podstawki nie dam,bo to jest bez sensu.Mamy fotelik,ze ciagle bedzie glowa chroniona.

Ale Alan ma kaszke na ciele 😠Bo matka za bardzo sobie pozwolila z zarciem...oj glupia Ty ,glupia.

Gdzie byłas w komisie? Na ZWMie? :P Czy w centrum koło Baby Blue? 🙂 Fajne tam są ceny?

Koło baby.........jak dla mnie nic specjalnego tam nie maja ostatnie czasy.Dzisiaj bylam na za odrzu ciuchow duzo,ale raczej dla dziewczynek sliczne.Dla mlodego nic tam nie znalazlam.A zakupy robilam na ZWM-ie i jestem bardzo zadowolona.Wszystko czyste ,pachnace i wyprasowane.Za jeden komplecik zaplacilam 6zl drugi 13.Spodeniki z koszulka.Bardzo fajne.A za stolik 52zl.Wogole takie cuda tam babka ma.Tylko core robic 🤪
Teraz juz spadam kapac.
Jeszcze na allegro zamowilam te zabawki na wozek sklepowy i gryzak na jedzonko.Niech lezy,bo tak to bym o tym zapomniala 🙂

• Mamusie
Moją młodą dziąsła swędzą, ma lekko opuchnięte 😞 cycka zamiast ssać to ciumka i gryzie, a łapy to non stop w gębie i jak jej palec wkładam to go też gryzie 😞 kurwa jak nie urok to sraka, biedny ten mój Maniuś 😞 jak nie kolki to dziąsła grrrr :/ ale pocieszam się tym, że niedługo będzie tylko lepiej (chyba) .....

No mamuśki jest wieczór. Dzidki pewnie śpią to zapraszam na ciacho 🙂

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/831/dsc03143x.jpg/][IMG]http://img831.imageshack.us/img831/9382/dsc03143x.th.jpg[/IMG][/URL]

W ogóle Kasia pisała, że jej się spiekło za bardzo po 45 minutach, a ja piekłam 45 minut normalnie i jeszcze pół godziny z termoobiegiem 😮 I tak wilgotne było na środku. Może to dlatego, że mrożone truskawki to bardziej wodniste. No ale muszę je w końcu wykorzystać.

Tu jeszcze dwie fotki z dzisiaj i wczoraj jak Wercikus zasypia w dzień z krową i smokiem, a potem smok zostaje wypluty 😉 Teraz już kładę ja nawet na drzemki dzienne do łóżeczka, bo na kanapie strach zostawić.

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/39/dsc03141w.jpg/][IMG]http://img39.imageshack.us/img39/8119/dsc03141w.th.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/521/dsc03139fg.jpg/][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/7599/dsc03139fg.th.jpg[/IMG][/URL]

Werkę też strasznie dziąsła swędzą. Jak jej trzymam gryzak to się nad nim bardzo wyżywa. A do buzi ostatnio próbuje wkładać obie pięści na raz. I też chce pełzać jak jest na brzuchu i się strasznie wkurza, że to jeszcze nie wychodzi. W końcu ją muszę przekręcać z powrotem, bo wpada w taki ryk, że nie wiem. Czasem się sama przekabaci ale zwykle zanim to zrobi to już jest wkurzona na maksa 😁

• Mamusie
izunia1986op napisał(a):
fikumiku napisał(a):
izunia1986op napisał(a):
Klekoty jedne 🙂

Padnieta jestem.........
Alan grzecznie cwiczyl.
Ide szykowac kolacje.

Koło baby.........jak dla mnie nic specjalnego tam nie maja ostatnie czasy.Dzisiaj bylam na za odrzu ciuchow duzo,ale raczej dla dziewczynek sliczne.Dla mlodego nic tam nie znalazlam.A zakupy robilam na ZWM-ie i jestem bardzo zadowolona.Wszystko czyste ,pachnace i wyprasowane.Za jeden komplecik zaplacilam 6zl drugi 13.Spodeniki z koszulka.Bardzo fajne.A za stolik 52zl.Wogole takie cuda tam babka ma.Tylko core robic 🤪
Teraz juz spadam kapac.
Jeszcze na allegro zamowilam te zabawki na wozek sklepowy i gryzak na jedzonko.Niech lezy,bo tak to bym o tym zapomniala 🙂

Chyba sie tam wybiore w piatek 🙂 Wstyd, tak blisko miec a nie łazic 😜 Tylko do tego reala durnego 😜 Mieli jeszcze cos ciekawegooo?

Lady jak mozesz robic smaka 😜 To złoooooooooo 😜
Weronka słodka 🙂

fiku specjalnie dziś zrobiłam to ciasto, bo rodzice byli, więc jak wszyscy jeszcze z Łukaszem się dopadli to ja zjadłam tylko kawałek i już nie ma 😁 Także małe zło.
Idę się zrelaksować w gorącej kąpieli, jakąś maseczkę na gębę i włosy walnąć 😉

• Mamusie
fikumiku napisał(a):
izunia1986op napisał(a):
fikumiku napisał(a):
izunia1986op napisał(a):
Klekoty jedne 🙂

Padnieta jestem.........
Alan grzecznie cwiczyl.
Ide szykowac kolacje.

Teraz juz spadam kapac.

Chyba sie tam wybiore w piatek 🙂 Wstyd, tak blisko miec a nie łazic 😜 Tylko do tego reala durnego 😜 Mieli jeszcze cos ciekawegooo?

Lady jak mozesz robic smaka 😜 To złoooooooooo 😜
Weronka słodka 🙂

a cos konkretnego potrzebujesz?Rampersy byly fajne.Zabawki tez ciekawe byly.

• Mamusie
izunia1986op napisał(a):
Jaszminka napisał(a):
Maleństwo śpi 🙂
Muszę się wybrać do lekarza bo normalnie coś mi się chyba z pęcherzem porobiło przez cały dzień prawie nic nie piłam a latam co godzinę siku nie wiem o co chodzi 🤔

objawy ciazy 🤪 🤪 🤪

Izu nie strasz jej 🙂

• Mamusie
Maz juz pojechal,ale sie czubek zachowywal.Bo nie bylo zadnej mojej reakcji na to,ze jedzie na piwko.Zawsze sie denerwowalam.Niech sobie idzie troche poplotkowac 🤪
Dwa razy sie mnie pytal czy cos mi jest,ze jestem taka obojetne 😁 😁Dobrze wie,ze mi jest przykro jak wychodzi i zostaje sama.Dzieki Bogu nie jest tak za kazdym razem gdy jest w domu.

• Mamusie
Jaszminka napisał(a):
izuś no właśnie nie strasz mnie bo aż mi się gorąco zrobiło 😁 😁

ciuszki juz sa 🤪Matko...ostatnio sobie tak myslalam.....jak mozna miec takiego bobasa jak Alan i byc w ciazy z kolejnym 😮Tyle uwagi jemu poswiecam,a wymiory,mdłosci i te inne przyjemnosci ciazowe.Podziwiam babki.
Wlasnie wczoraj tesciowa gadala,ze laska z tej wochy jest w ciazy.Tylko jej syn nawet roku nie ma jak dobrze pamietam.Ona jest w moim wieku.Tesciowa krotko to opisala''wypadek przy pracy''A moze chcieli.Nie wiem.Ale u nas jest jakies 10 w tym roku i to tylko w naszej wiosce.Bo do szkoly jeszcze 2 naleza.Bedzie liczna klasa-jezeli szkola bedzie-hihihih.