Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Hej 🙂
Ale się uśmiałam czytając wasze historie 😁 Mi po zielsku nic nie było, ale w sumie to nie pamiętam 😜 Za to mój były zamknął się z kumplem w łazience i nakleili na drzwi kartkę :podróż w kosmosie. A potem pod nim miednicę trzymałam heh

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

sztunia, ja to czasami aż wolę nie wspominać 🙃 😁

Ale zimnica na dworze, niby 18 stopni, ale wietrzysko takie zimne,że nie da się za długo pospacerować, myślalam,ze mi głowę urwie.
Pranie dziś robię, obiad mam z wczoraj.

Heh mój jeden wywód Łukasz raz nagrał i stwierdził, że pokaże dzieciom jak dorosłe będą jak się mama kiedyś bawiła 🙃 Z tymże jak się poznaliśmy to już rzadko nam się zdarzało zapalić. Może ze 2-3 razy razem mieliśmy okazję i już nie miałam wtedy aż takich faz jak za młodu 😁

Wernisaż wstał na papu o 5 i potem od 7 fikała nóżkami i gaduliła. Zlekceważyliśmy ją i spaliśmy do 9, a ona raczej przez cały ten czas od 7 nie spała. Zjadła o 9 i teraz mi padła. Ranny ptaszek 😉
Dziś chcę zrobić taką trochę inną niż zwykle zupę pomidorową na zasmażanych pomidorach z papryką, cebulą, czosnkiem i bazylią świeżą. No i to ciasto. Tylko, że ono chyba dość małe wychodzi prawda? Nie mam blachy 20 na 20 to zrobię w serduszku, bo gabarytowo wychodzi podobnie 😉 Dziś mamusia przyjeżdża 🙂

• Mamusie
hej dziewczyny!
Zulka dała dzis pospac, obudzila sie przed 8, i po 9, bo druga czesc kupy poszla 🙂 Zrobilam jej papul, ale cos nie chce, najwyzej jej podgrzeje za pół godzinki. u nas niby 15 st, ale jeszcze na dworze nie bylam, jutro podobno ma dawac. dobrze, ze chociaz slonko swieci, czlowiek nie jest taki znusnialy

Dziś kolejny dzień wkurwiających telefonów, tym razem mój brat 😠 Jakby nie był ode mnie prawie 70km to by w pysk zarobił normalnie gówniarz jeden.
wyłączam, zanim go rozjebię o ścianę 😜

Tosiak wstał, idę butlę robić 🙂

bry my mieliśmy pobudki o 1 2 3 na herbatkę a o 4 na mleczko wczoraj przeżyłam szok sn wypił 210 mleczka i musiałam mu jeszcze dorobić kolejne 210 i wyszło że wypił około 330 jestem w szoku opakowanie mleka ma na półtora dnia boże 🤪 🤪

ej mam pytanie ile jest wskazane odczekanie do kolejnego dziecka a sobie rozmawiałam z chłopem i stwierdziliśmy że chcemy drugie i że chyba czekać nie będziemy 🤪 🤪 😁 😁 😁

fikumiku napisał(a):
To ile On juz wazy, mulant? 😜

Cze, u nas tez noc wporzo poza tym ze sie dwa razy obudzil z rykiem i musialam miziac. Nie wiem czemu, moze zle sny? Ze np cycek wybuchł, albo zrobił sie wklesly, albo dostal skrzydel i odlecial..? 🙃

bydzie gdzieś już z 10 kilo jak nic mnie tak łapska bolą od noszenia że szok

sztunia napisał(a):
a ty rodziłasnaturalnie?
bo jak takto produkcja mozeiść juz haha
ja znam dwie pary rodzeństwa,jedno ze stycznia drugie z grudnia tego samego roku, wiecsie pospieszyli 🙂

no naturalnie rodziłam racja za wcześnie dla mojego synusia a więc pipsko na supeł i wara tatusiowi :P

• Mamusie
mulant napisał(a):
ej mam pytanie ile jest wskazane odczekanie do kolejnego dziecka a sobie rozmawiałam z chłopem i stwierdziliśmy że chcemy drugie i że chyba czekać nie będziemy 🤪 🤪 😁 😁 😁

Mulant, idź do gina i się skonsultuj, jak nie miałaś cc, to nie ma na co czekać 🤪

• Mamusie
meti84 napisał(a):
mulant napisał(a):

Mulant, idź do gina i się skonsultuj, jak nie miałaś cc, to nie ma na co czekać 🤪

Ale jak juz zrobicie, to chyba nas nie opuscisz 🤨

Też znam rodzenstwo ze stycznia i grudnia tego samego roku 🙂

mulant, a czemu dla synusia za wcześnie, przecież jakbyś teraz zaczęła się starać i zaszla od razu, to gdzieś w kwietniu pewnie by bąbel był 🙂 Kolejny 5-kilowy mulancik 😁 a może dziewczynka 🤪

będzieszmiec mega masakre a potem jużtylkolepiej
ja wam dopinguje
ale tak jak meti mówi najlepiej isć do gina

Jestem za 🙂 Lepiej jak jest mała różnica wieku, bo się oboje chowają, a potem święty spokoj. A nie tak, jak ja,że już pół zapomniałam i odwykłam od dzieci i od nowa pieluchy 🤢