Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

ggulek napisał(a):
Lady nie mów nawet, bo też zaraz doła złapie... Muszę jakiś regulamin wypisać i robić niespodziewane wizyty. 😜 Jak tą kamerkę zainstalował?

Nie wiem dokładnie ale mówił Mariusz, że użył takiej od kompa internetowej.

U mojej zębów nie widać jeszcze 🙂 My mieliśmy późno to ona pewno też tak będzie miała. I oby po mnie przechodziła to bezobjawowo, choć mi 6 naraz podobnież wychodziło 🤢

Wreszcie jem obiad. Co już wygłodzona byłam. A jak mnie plecy napitalają od noszenia klocuszka w foteliku. Z firmy to mi ją Mariusz zaniósł do samochodu, ale do poradni tachałam sama, jeszcze nie było blisko miejsca do zaparkowania i potem jak jechałam do biura też znosiłam ją znów. Aż mnie głowa rozbolała od wysiłku. Ja to naprawdę słabeusz jestem 😞

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Trzech kurierów dzisiaj miałam w tym jeden przyniósł 2 paczki 🙃 Pralka nowych ciuszków dla Werki się już pierze. To 74 to nie takie znowuż wielkie jest, szczególnie niektóre rzeczy. Z tymi rozmiarami to też. Niektóre na pewno będą pasować już teraz. A mi dziecko zmierzyli na 66 🙃
Zamówiłam sobie wreszcie oryginalne buty EMU. Teraz będę mogła podążać przez śniegi do pracy 🙃 Niby mam 15 minut przez osiedla, ale jak zima zaskoczy drogowców jak zwykle gdy spadnie śnieg to większość drogi jest nieodśnieżona i trzeba skakać przez zaspy. Więc nawet nie mogę iść do pracy w obcasach, co najwyżej na zmianę sobie wziąć 🥴
A jutro na 9:20 mamy wizytę u neurologa w Matce Polce, ale już Łukasz się zwalnia to sama nie będę tachać klocuszka. Ciekawe co tam nam pani doktor powie. Dzisiaj w ogóle jak pediatra badała małą to ta tak fikała rączkami i nóżkami i się hahała, że aż doktor skomentowała jaki z niej żywiołek 🙂 Dziś mało co śpi, więc pewnie będzie długo spała rano, ale co z tego skoro trzeba do lekarza wstać 🙃

U mnie był kurier też z ciuchami i zabrał z powrotem, bo przyszło mi nie to, co zamawiałam. Zamawiałam pajace, 2 bluzy, śpiochy i rajstopy na 74, takie fajne, na teraz, a przyszły mi dwa komplety na zimę, rozmiar 104, polarowe, z Mikołajem i płatkami śniegu 🙃
Dobrze,że mam ten nawyk otwierania paczki przy kurierze, bo raz nie odpakowałam i kupiłam za 170zł suszarkę do grzybów i owoców z kablem, który do niej nie pasował, a i dokupić nie da rady 😠 Szwagier jest elektronikiem, próbował pokombinować, efekt byl taki,ze zamiast suszyć, paliła i wywalało korki. Stoi w piwnicy. Ale nauczkę mam.

Jutro podejrzewam,ze będa następni 🙂 nie mogę się doczekać, cudeńka zamówiłam dla malutkiej 🙂

No ale przecież brak jakiejś zakupionej rzeczy czy otrzymanie innych to nie jest wina kuriera. On ci taką paczkę przyjmuje z powrotem? Zwykle przy kurierze się sprawdza czy zakupiony towar nie jest uszkodzony i jeśli jest oni taki protokół spisują i tyle, ale żeby można było od razu odesłać to nie słyszałam. Co najwyżej odsyłam sama, a potem sprzedający zwraca mi koszty.

• Mamusie
hej
jestem wymeczona
wesele super
ale przed 2 jechalismy do domu
prawie 100km autem w srodku nocy było spoko nawet,ale jak wjechałam na autostrade to myslałam ,że usne zakierką
przed 4 w domu, pola kupa big,bo ostatnio wali kuoy jak noworód, co pielucha to gówno....
ale dała nam spać do 9, ale i tak dlamnie to za mało
wiec mam plan isc spac zaraz jak dzieci uspie 🙂

tak przezytałam po łebkach i nic nie pamietam 😞

Ja sama małą wykąpałam, bo Łukasz jeszcze w pracy. A teraz zasypia w łóżeczku. Już mi przy butli zasypiała. Beton kompletny, bo mało dzis spała. Po pół godziny ze 3 drzemki.
Teraz tylko rozwiesić pranie i wieczór z książeczką 🙂

• Mamusie
Astra napisał(a):
No właśnie Gulciu ja mam taką koleżankę, ona zawsze łatwo chudnie, ale nogi, w udach, jej zostają takie jak były i teraz na siłownię chodzi, bo ma już palmę na tym punkcie 🙂

Kasia, to se wyobraź, jak ja mam 2 ząbkujące wstręciuchy w domu, Bartek staje się całkiem dorosłym chłopakiem, szóstki to stale zęby 😁

Macie jakieś sposoby zeby usunąć z dżinsów plamy z trawy? 😠 Kupiłam temu potworowi malemu w hm jasne rurki, upierdzielił kolana trawą...szkoda portek.

Mam tak samo z nogami, niby chudną ale mało i muszę zaprzyjaźnić się bardziej ze sztangą.
Biedny Bartuś, ucałuj go tam 😉
Plamy z trawy vanishem podobno ładnie schodzą, takim do tapicerek 😁

chłopa brak dziecior śpi a ja amiast iść się myć to siedę z dupą i nic mi się nie chce co do ubrań to ja już zakładam 84-86 ani to żywić ani to ubierać chyba mu lepiej zabawki kupować dziś dostał kaszkę morelową bananowa już dawno przyjęta 🙂

• Mamusie
hejka
padłam przed 22 mozna powiedziec że się wyspałam
na trawe ja szarymmydłem zapieram,alezaraz prawiepo ubrudzeniu:P
kasia sto lat dla mani 🙂
a moze spróbuj jechaćz nią jakmadrzemkę wtedy powinnopojs bez problemu,a60 km to niecła godzinkajazdy
ia propos bo ostatnio jechałam z dziecmi z tyłu i widziałam jak Pola siedzi a jak Mania, ej ale u moejj Poli nie ma opcji żeby jej tak głowa wisiała jak spi, ta pozycja wogóle siedzenia nie przypomina.

dzisiaj do bawilandii cisniemy na 11,Majka ostatnio anioł to niech się wyszaleje z córkamoejj kuzynki
siostra wczorj leciała balonem i też mam mega smaka,tylkociekawe czy dziecimozna na pokład zabrać,muszę jej wypytać,bo chcielibysmy jechac do Krakowaw niedziele tomoze osbie zaszalejemy
nie wiemczypisałam ale nadmorze nie jedziemy bo znajomi sięz kasą nie wyroią,dom wykańczja no ise ne da 😞 asamymnam sie nie chce,wiec odkładamy na przyszłewakacje 🙂

pola już jest po 3 kupach,kurde nie wiem czy z tym nie iść dolekarza,alekurde innych objawów nie widzę opócz srania i srania zesluzem zielonkawym, je normalnie,cyca ssie tylko w nocy zrobiła kupe,nad ranem kolejną i teraz pierdkupa, nie są to big kupy ale są,a dziąsła jak dla mnie normalne

Noc z dupska, to samo co wczoraj, mały przepłakał do samego rana. Przy śniadaniu mnie wkurwił i dostał w papę, potem poleciał na dwór, a ja się o to pokłóciłam z chłopem 😠 No pyskuje mi i dyskusje ze mną prowadzi gówniarz niewdzięczny jak szalony.

Wikusia śpi 🙂
idę kawę zrobić.

Lady, a Ty zamawiasz za pobraniem?
Dzisiaj już miałam 2 kurierów, mąż odebrał więc paczek nie otwierał, ale wszystko jak należy.

• Mamusie
mnie nakurwia "8", zwykle nie pzreklinam ale juz mam tak dosc, a jutro wesele przyjaciółki. ja na apapie jade, bo inaczej sie nie da, i tylko odliczam minuty do upływu 4h i dalej....
Iga jak na złosc sie budzi o 0:30 na jedzonko, wiec chyba tak jak przyjedziemy ja nakarmic to juz pewnie zostaniemy bo o 1 w nocy juz mi sie nie bedzie chciało jechac na sale. takie kursowanie, i szczerze tak sobie chce mi sie jechac, ale kreacja jest wiec jedziemy. bedziemy kursowac, dobrze ze to w białym jest...
a poza tym moja myszka, wczoraj anwet ładnie jadła kaszke rano (ja daje tylko 30ml z jedna łyzka kaszki nestle jabłkowej), bo wiecej nie zje, tak tylko do uczenia sie jesc łyzeczka. i kaszka nawet niexle szła. potem zjadła nawet łądnie połowe słoiczka "jabłka z dynia" i tez było ok. a dzis juz kaszka pluła, nawet jednej łyzeczki nie chciała, ale to widac było ze sen ja dopadł, bo zaczeła płakac ja ja do cyca a ona spi. tylko ze w łóżeczku pospała moze godzinke i wstała a teraz znów mi na macie zasypia. szaleniec...
od kilku dni moja z 4-5 kup zjechała do 2. cos ja tam zatwardza, choc w sumie nic sie nie dzieje, ajkos nie płacze i nie kreci sie, wiec chyba jest ok.
ja dzis na noc musze wziac zyrtec bo inaczej oczu na wesele nie umaluje... tak łzawia i pieką, a bez makujazu przeciez nie pójde...
Zuzia z babcia na spacerku, małą syrene właczyła, dzis knedle ze sliwkami z tesciowa robimy... spadam narazie...

No ja przyszłam,a on się ze mnie śmieje,ze coś skasował
ja nie wiem co on z tym ma
ważniejsze rzeczy trzymam w ukrytych folderach, bo inaczej nic bym na kompie nie miała i tyle razy już miał tłumaczone.
Na swoim komputerze nic nie kasuje, a jak się do lapka dorwie to nic nie ma
łobuz