Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Sztunia wpis na Fb zajebisty...............

My idziemy do Kosciola
Pozniej ciocia ma wpasc
Potem do chrzesniaka od meza -trzeba bobasa opic.....czas najwyzszy 🤪

A ja jestem mega wku......................
Jutro maz jedzie do Wroclawia po pasy do prasy-znowu tyle kasy w dupie na glupia maszyne 😠

Szkoda slow!

• Mamusie
no bo kurde polazł na ten motor, wkońcu sama mu kazałam,ale chuj mnie strzela bo siedzimy w taka pogodę w domu, basen nawet odpadł, o Krakowie nie wspomną
oczywiście zdazył mnie rano wkurzyc bo nie zna łaski Pana i troche przegioł
ale to tylko chłop co chujem mysli, a żyłach płynie mu benzyna

miałam się opalać bo Polusia zasnęła
alemaja dostała ataku i siedzi w pokoju i sceny urzadza
i tomnie chyba bardziej wkurwia nizten jego motor 😠

Siema!

Drugi tydzień w pracy i już się zaczęło noszenie roboty do domu:/

Sztunia, dodaj mnie do znajomych na fb - wysłałam Ci zaproszenie.

Ula baaardzo źle zareagowała na banana. Dwie noce pod rząd nieprzespane, dziwne kupy do tego - odstawiamy!!! Jakoś nie pasują jej słoiczki hippa, nie smakują jej, pluje okropnie. A bobovitę wcina aż jej się uszy trzęsą.

Dzieciak zaczyna mi siadać 🤪 Jak się skupi, to jej ładnie wychodzi, ale często jeszcze zapomina że musi równowagę trzymać 😁 Zębów dalej brak.

• Mamusie
hej my mamy trzeciego ząbka górną lewą dwójkę 🙂
Wyniki badań na szczęście w normie Ksawery siłacz mały jak leży to próbuje siadać podnosi głowę i tułów go góry 🙂 Adam mnie zdenerwował bo nie wrócił z wyjazdu wróci CHYBA za tydzień po trzech tygodniach nie obecnośći 😠
Kupiłam Ksawciowi buciki roz.19 😮 😮 😁

Joł
wróciliśmy, ogarniam burdel, 6 worków ciuchów dostałam dla Wiki po mojej chrześnicy, niektóre za małe, więc segreguję.

Sztuki cudne, Pola czysta mama 🙂 i Majka...ech uwielbiam tego dziecioka 🤪

lady kiecka fajna

Dobra, idę zamówić pizzę, ogarnąć syf i o 15 idziemy na koncert + zlot 🙂

Leniwa niedziela powolutku dobiega końca, jeszcze grill i trzeba będzie zacząć myśleć o jutrze.

Maleńka moja dostała od dziadków basenik - oczywiście zaraz jej urządziliśmy kąpiel - to był szał 🤪

Dlaczego ten czas tak zapierdziela??!!! Póki byłam z małą w domu, to już szybko mi dni uciekały, a teraz jak poszłam do pracy, to nie wiem kiedy mi te dwa tygodnie zleciały. Za krótka jest doba, żeby ją rozdzielić na pracę, męża, dziecko, obowiązki domowe i jeszcze troszkę dla siebie uszczknąć 😞

• Mamusie
Jestem 🙂
Spalony mam pysk i nic poza tym, leżałam plackiem 4 godziny na słońcu i prawie nic mnie nie wzięło 😞
Mania mnie dzisiaj swoimi dwoma ząbkami ugryzła w sutka, bolało jak cholera.
a w ogóle jak leży bez pampersa to wkłada rękę w pipę i sobie gniecie 😮 😲 🙃 nie wiem co mam o tym myśleć 🙂
Mam opryszczkę, spaloną gębę i gorąco mi jak sam skurczyszyn.
Ufff jutro też upał bleee. Zdecydowanie za gorąco jest.

jestem zmęczona i pijana 🙃 wypiłam 2 piwa, siuśki z sokiem z nalewaka, ale fajowo było 🙂
Dzieciaki wzięliśmy ze sobą, mój syn lubi bluesa 🤪 Wika chyba tez, bo cały czas spała.
Jeszcze tylko się przytulę do męża i weekend uznam za udany 🙂

• Mamusie
hej hej, chyba za duzo nie naskrobałyscie jak mnie nie było wiec dzis troche nadrabiałam, ale w sumie nie było czasu...
wesele udane choc ze wzgledu na mała kursowałam samochodem w ta i spowrotem. i niby wesele w białymstoku a 60km zrobiłam, hehe
fajnie było, niby tylko cywilny ale zabawa pzrednia, mimo ze pierwszy raz sie bawiłam na weseleu które prowadził dj. ludzi mało, bo miało byc ok 60 osób, ale w sumie nie wiem ile było. sami młodzi praktycznie, bo moze starszych było z 10osób, rodzice, chrzestni młodych, babcia dziadek i tyle...a rsezta koledzy kolezanki, bracia i siostry..
pojechalismy po 16 bo slub na 17, a juz o 19:30 wracałam na sygnale prawie, Marek został z zuzia na parkiecie. Igusia zapłakana, spac nie mogła tzn spała godzinke jak wyjechalismy a potem obudziła sie z płaczem i niczym jej nie mogli dziadkowie zabawic. w sumie od rana wcale nie spała, ale narobiłą dziadkom nadziei ze bedzie dobrze bo cały dzien była pogodna i smiała sie , gugała, a potem... dała czadu. ale o tej 19:30 przyjechałąm, nakarmiłam, wykąpałam, dokarmiłam drugim cycem i pojechałam, o 21 była na sali. w tym czasie zuza była królowa parkietu, maz mówi ze chyba ma wiecej zdjec z wesela niz młoda. była jedynym dzieckiem i chyba wsyztskie ciocie obskoczyła jak mnie nie było, dodam, ze oprócz Kamy (panny młodej) nie znała nikogo, zadnej cioci, hehe dzieciak sie super wybawił, nawet na chwilke za stołem nie posiedziała, napic sie nie chciała, na parkiet jej przynosilismy i pilnowalismy na zmiane, heeh, zawieźlismy o 22:30 bo tanczyła niby ale juz widac było zmeczenie, łądnie sie pozegnała i pojechała. a my Igusce jesc, zuze połozyc i o 24 zjechalismy na sale na tort, pobawilismy sie do 2:30 (juz po torcie goscie sie wykruszali i zostalismy sami ze swiadkami i młodymi, i jeszcze dwóch kuzynów z gdyni z dziewczynami) takze na koncu wyszlismy. zajechalismy do domku, nakarmiłam mała, i do 4:15 zasnac nie mogłam, wcale zmeczona ne byłam i spac sie nie chciało. co rok temu na weselu juz o 22 byłam detka a nie było wtedy Igusi jeszcze. takze wesele udane, a potem spałąm do 12, dziadki dzieci popilnowali.
potem obiadek i pojechali a my poszlimy na urodziny do zuzi kolezanki Oli. teraz wrócilismy, Igusia po kąpieli i cycu spi, maz czyta zuzi baje.
a mnie nawala ten ząb, pzreklęta "8" 😞 kurdddddeeeee co tu zrobic, apap pomaga tylko na chwilke....
a jutro zaczynam kurs nauki pływania i nawet nie bardzo mam jak do dentystki podjecac. chyba ze tesciwoa w dzien przyleci to podjade moze, tylko jak tu kawałek zeba jest a reszta pod dziasłem to co mi ona pomoze 😞 i te karmienie, niewskazane wyrywanie 😞 buuuuuu ratunku 😞 ....

• Mamusie
Cześć dziewczęta 🙂

Super foty!!!

Ewcia podziwiam, żeś się wybrała na to wesele. Mnie czekają dwa i już mam banie :P
Myśmy dziś byli na obiadku u przyszłych teściów i było bardzo miło. Pimpunio ani razu nie zapłakał i uwaga uwaga - pierwszy raz wyszłam z Karolem na troszkę zostawiając dziada z dziadkami 🙂 Jestem dumna.
A babcia zapłakana bo za niecały tydzień wyjeżdza na ponad dwa miechy i nie będzie widziała wnuka. Zanim wróci to pewnie dojdzie do niezłego skoku rozwojowego, młode będzie samo siedzieć, może raczkować i wypowiadać jakieś mamy taty itp. Ehhh. Szkoda mi Jej strasznie. Przepada za Jaśkiem i to widać.

Też dostałam kupę ciuchów od siostry. Aż się przeraziłam 😮 Ale to dobrze bo w sumie na ciuchy to niewiele wydałam jak dotąd.

A wczoraj przez przypadek zeżarłam czerwoną kapuchę i miałam pobudki prawie co godzinę w nocy 🙃

Coś słabo z aktywnością jak to w weekend 😉 Ja też jeszcze chwilę posiedze i spadam 🙂

Dzień dobry 🙂
zła na chłopa, na szczęście w robocie
"zagadał się" z kumplami do 2:00 w nocy.
Dobra, ok, nigdzie nie łazi, mógł sobie raz posiedzieć dłużej, ale było nie kłamać 😠

Mam dziś moc i będę sprzątać - i dobrze,że ją mam, bo tak jak ostatnio Lady walczyła z molami, tak ja mam dwie szafki w kuchni pełne muszek owocówek - Bartek w piątek wsadził do szafki borówki,a wczoraj jak wróciliśmy i je wywaliłam , rój muszek 🙃 muszę wymyć szafki, nie cierpię tego.

Wikusia robi koncert, spala od 19:00 do 8:40. Taka wymęczona byla 🙂

upał. bedzie opalanko.

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Weekend super, z rodzicami spędziłam miło czas 🙂 Płakać mi się chce, że tak daleko są i znowu nie będziemy się widzieć kilka tygodni ehh...
Mamy szał na punkcie tej kostki http://allegro.pl/nowosc-pluszowa-kostka-slonik-canpol-i2520621327.html Ma grzechotkę, lusterko, szeleszczące ucho, bajer 😉
Sztunia super fotki, dziewczynki śliczne 🙂
Pytam jeszcze raz bierze któraś cerazette i nie chce jednej paczki odkupić, bo została mi nieotwarta. 😜
Przeżyłam wczoraj i dzisiaj w nocy chwilę grozy, mała wydawała takie dźwięki jakby się dusiła, nie mogła oddychać, a potem śmiała się, albo odetchnęła. Czy to normalne? Nie mogłam w nocy spać, chociaż w tedy robiła to przez sen. W dzień podczas zabawy, te dźwięki były straszne.

• Mamusie
Dzisiaj wywnioskowalam,ze Alanek jest wiekszy niz Niko jak byl taki maly 😮
Alan teraz nosi ciuchy letnie w takimsamym rozmiarze jak Niko nosil.Tylko,ze Niko jest byl styczniowy.A wiec 2 m-c roznicy.

Kazdy kto go bierze to zaraz oddaje,bo rece bola.HAhahah

Teraz juz serio ide walczyc z koszami,bo plakac mi sie chce jak je widze.
Nawet maz sie wczoraj pytal co to ma byc w tym rogu 😉

Ciekawe czy pamieta o naszej rocznicy ☺️

• Mamusie
Kosta super.......bardzo ciekawie wyglada.

A widzisz ggulek przypomnialas mi cos.
U nas pogotowie zabralo 2 tygodniowa dzidzie na obserwacje do szpitala po tym jak sie zakrztusila podczas picia 😮Masakra.Musza sprawdzic czy do pluc sie nic nie dostalo.A mieli miec w sobote chrzest,a to chyba bylo w piatek.Zaraz mi sie przypomnialam jak Alankowi brakowalo powietrza podczas jedzenia.NA szczescie nic nam sie nie stalo.