Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

.

Astra co do Twojej sytuacji to rzeczywiście nieciekawa. Jedyne co to na pewno nie może was dziadu policją straszyć, bo sorry część należy też do was i policja was nie będzie wyprowadzać. Trzymajcie się i nie dajcie zarobić za wiele prawnikom, bo mogą to ciągnąć w nieskończoność i kasę ssać od was, a zdaje mi się, że przez to, że prawnie jest wszystko ok i mu się ta połowa należy to i tak nic nie wywalczycie. Żeby dziadyga wstrętny chociaż się przekonał by wam tą połowę odsprzedać. A jak nie, to zawsze możecie umilić mu życie jak juz się wprowadzi 😎

• Mamusie
Astra haha to łazienki nie będą dziady mieć 😜 I bardzo dobrze 🙃 Wierzę w Ciebie, że dasz im w kość, może uciekną z wrzaskiem 😁
Kurde w sumie było u mnie 8 niań, za chwilę ma być 9, jak na razie 3 mi się podobają, w tym o jednej już poważnie zaczynam myśleć. Była u mnie dzisiaj, 60 lat, na emeryturze, właśnie skończyła opiekę nad dziewczynką, bo poszła do przedszkola, a zajmowała się nią od 3 miesiąca życia. Referencje mi przyniosła, przede wszystkim nie udawała. Kurde, podobała mi się. Do małej normalnie mówiła, miłym głosem, chciałabym taką babcię. 😉

• Mamusie
A i co ciekawe, pytam jednej niani czy jej nie szkoda, że po 2 latach już się nie będzie opiekować chłopcem, a ona wzruszyła ramionami obojętnie. 😮 A jak zapytałam tej, to głos się jej załamał i powiedziała, że strasznie i będzie ich odwiedzać, bo Julcia jest jak wnusia.

A Kasia co do depresji (bo teraz nadrabiam zaległości) to nigdy tak nie jest, że ktoś kto próbuje się zabić ma według znajomych predyspozycje do tego. Zawsze jest wielki szok, że przecież ta osoba taka szczęśliwa niby była i normalna. Gość co się tym nożem potraktował w moich kręgach był też facetem sukcesu, bardzo bogatym i przystojnym. A moja znajoma zanim po pierwszej próbie samobójczej zaczęła się leczyć też była normalna i nie wiedziała, że ma schizofrenię. I teraz znowuż jest normalna, widziałyście nawet jej bloga o modzie 😜

Oni beda mieli taki wstrząs na widok wyrwanych okien, zdjętych paneli i ogólnego burdelu,ze będą żałować tej wojny, którą sami wypowiedzieli. Dogadywanie z nimi trwało od dnia narodzin Wiki i śmierci wuja. Nie dało rady i nie da. Może sobie myślą, że im oddamy połowę domu tak jak jest,że zabierzemy tylko swoje rzeczy 😁 Już się nie moge doczekać ich min. Bartek się w końcu wyżyje świecowymi kredkami na ścianach 😉Każdy chciałby wejść w takie zrobione. Żałuję tylko,że wywaliliśmy w tamtym roku tyle kasy na malowanie z zewnątrz, ale trudno.

Ale żal mi, bo jednak znacznie nam się zmniejszy powierzchnia życia... 😞
A, zresztą, niedługo i tak budujemy swój dom 🙂

Lady, też niezła akcja z dziadkiem, że też dał się wrobić w to małżeństwo...ech.

Jem nutellę i już pół słoika zjadłam 🙃 wstydze się za siebie,ale...jem nutellę, bo ta MYSZ nadal leży złamana wpół łapką w kuchni i brzyd na jedzenie trwa mimo głodu...
Niech ten mój chłop wraca 🙃 bo zaraz B wpadnie na podwieczorek i jak ja tam wejdę? 😎

to ja już czuje i boję się jaka walka bedzie o gospodarstwo;/
bo to aż 4 braci jest do podziału ale niby rodzicie dają nam ale spałacić będzie trzeba wrrr ale to nie popjdzie w tysiącach tylko w milionie ooo ;(

• Mamusie
Ło matko ale tu opowieści 😮 Nie no porażka, Astra strasznie mi przykro bo tyle moge 😞
I jestem za uprzykrzeniem życia nowym lokatorom, a co.
Mimo wszystko wierze w to, że wszystko co złe na dobre wyjdzie. A macie się budować i może będzie to jakaś motywacja 🙂

Mam w domu syna samobójce :/ Zarzuca se koc na ryło i nie może złapać powietrza :| No poracha.

• Mamusie
pekam.....................zjadlam pol arbuza ☺️

Ide po pranie na dwor
Ciemno jak w dupie
Meza brak 😠
Alanek juz spi.Pil,pil i zasnal przy cycu.Nawet nie odbila kruszynka moja 😉
Zapinalam spiworek to zero reakcji bylo.

Jutro dentysta 🙃 😮 🤨
Sram w majty 🤪
Dwa porody przezylam,a takiego czegos sie boje.No,glupia ja ,glupia.

• Mamusie
Znalazł się szwagier Michała. Okazało się, że poprztykali się z Martyną trochę i on wyszedł bez słowa. Martyna kontaktowała się z jakimś bardzo dobrym kolegą zaginionego Arka i powiedziała, że jedzie do jego rodziców, a z nimi zgłosić zaginięcie na policję. Po pół godziny dostała sms, że Arek się znalazł, jest u kolegi. No kurwa jego mać, gówniarz, niedojrzały gówniarz. Ja nie wiem co na jej miejscu bym mu zrobiła.
To Ci Dżonuś samobójca 🙂 moja też pieluchę sobie na głowę zakłada i czasami jak leży na podkładach tych takich na łóżko to też się nimi dusi albo je do gęby wkłada i ciumka 🙂
Coś zeżarłam bo małej dzioba całego wysypało! Fuck. Chyba czekolada :/
Leżę w wannie i oglądam to 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=FHKRb17i6is&feature=youtube_gdata_player

Dobrze ze się znalazł, ale ode mnie by dostał po papie i co najmniej odpoczynek od siebie na jakiś czas, bo bym go zabiła za taką akcję

Fiku, Wikuś mi to samo z kocem robi, jak ją przykryję to nogi w gorze, koc ląduje na buzi i nie moze powietrza złapac

wysłałam męża po wino, bylismy z dzieciakami ponad 2h na spacerze, licze na cos wiecej 😜

do jutra!

A u mnie na odwrót - ja małej zarzucam pieluchę na głowę, a ona ją sobie ściąga i ma radochę jak nie wiem 🤪

Astra, że też się Was uczepili, nie mają lepszej rozrywki 😠 Brak słów po prostu 😞

Wracając do problemów Uli z glutenem - jak wprowadzałam go, to miała problemy ze zrobieniem kupy, bolał ją brzuch, cisła, cisła i nic. W końcu po długich zmaganiach ta kupa wychodziła taka trochę gęstsza. Marudna do tego była bardzo. A ostatnio po dwóch dniach podawania to takiego zatwardzenia dostała, że zrobiła taką normalną zbitą kupę, taki twardy bobek po prostu. I tak przez dwa dni. A jestem pewna że to po glutenie, bo robię duże odstępy w czasie pomiędzy wprowadzaniem nowych rzeczy (5-7 dni). No i trzykrotnie się to powtórzyło przecież.
Ula ma bardzo wrażliwy brzuszek, do tego jest małym niejadkiem, pilnować ją trzeba z jedzeniem strasznie. Zazdroszczę mamom, których dzieci jedzą wszystko co tylko im się poda.

• Mamusie
No mamy nianię, prawie się rozpłakałam jak 2 odmawiałam... ☺️ 😞
Leliva to rzeczywiście musicie zrezygnować, u nas też gęstsza jest ale stęknie raz, dwa i już kupa jest. A po kleiku ryżowym nic się nie dzieje, bo on też zatwardza?
Kasia zabiłabym takiego... Ale dobrze, że ok.
Ja też tęsknie za brzuszkiem, chciałabym kolejne 🙂

• Mamusie
ggulek napisał(a):
No mamy nianię, prawie się rozpłakałam jak 2 odmawiałam... ☺️ 😞
Leliva to rzeczywiście musicie zrezygnować, u nas też gęstsza jest ale stęknie raz, dwa i już kupa jest. A po kleiku ryżowym nic się nie dzieje, bo on też zatwardza?
Kasia zabiłabym takiego... Ale dobrze, że ok.
Ja też tęsknie za brzuszkiem, chciałabym kolejne 🙂

babcie wybraliscie?
I jak cenowo-jezeli moge zapytac? ☺️