Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Na tej pierwszej fotce za mną w czarno-białej kiecce jest moja teściowa, ona za rok 50, a też fajnie wygląda, chudzina jest 🙂

Ewcia ale na pewno jesteś wyższa ode mnie, ja całe życie żyłam w przekonaniu,że mam 168cm, a ostatnio się mierzyłam to mam 165 😁

• Mamusie
astraaa napisał(a):
Na tej pierwszej fotce za mną w czarno-białej kiecce jest moja teściowa, ona za rok 50, a też fajnie wygląda, chudzina jest 🙂

Ewcia ale na pewno jesteś wyższa ode mnie, ja całe życie żyłam w przekonaniu,że mam 168cm, a ostatnio się mierzyłam to mam 165 😁

hehe 🙂 dobre

nio ja mam 5cm to te moje 70 z kawałkiem sie wcale tak ładnie nie rozkłada 😞 buuu
a najgorsze ze ja sie zawziac nie moge zeby sie ograniczyc z zarciem czasami, nie mam czasu zjesc to potem nadrobie, albo sie słodyczami zapcham chwilowo. juz wazyłam 70,5kg i myslałam ze zejde do upragnionych 65kg,a tu dupa prawie w druga strone 😞

• Mamusie
astraaa napisał(a):
Nie gadaj ewcia, bo dobrze wyglądasz 🙂 widać na fotach na fejsie 😎

idę powiesić prańsko, dzieciok najedzony, pójdziemy na spacer.

moze tak to nie jest tak źle, ale fałda brzuszna tragedia 😞 a wiadomo ze zdjecia sie najlepsze daje. i miałam tez fajne ramionka, a teraz jak Niuśka ciezsza to znów takie łapy sie robia,od podnoszenia jej. pamietam jakie miałam po zuzi 😞

sztunia napisał(a):
tak to u nas w sypialni
to raczej kolor oberzynowy, bo za takim stricte fioletem nie przepada

ciesze ze sie -podobaja:0

co pola ma na nadgarstku ??? juz dawno miałam sie pytać

• Mamusie
sztunia napisał(a):
już nie ma 🙂 bo łapa urosła
ale ogólnie na lato zawsze robie dzieciorom coś na łapke, w tym roku były to jakies dziwne sznureczki od mojej chrzesnicy
w tamtym roku Majka nosiła z muliny bransoletke, za rok pewnie znowu im cos wymysle
z majka nazwałysmy to bransoletki miłosci 🙂

extra pomysł 🙂 brawo i dzieki takim szczegółom dzieci czuja sie wyjątkowo, nie jak każde inne 🙂

Och, och, jaki gwar 😁
wysłałam chłopa na zakupy, bo i tak jechal do fryzjera 🙂 będę robiła pizzę, ostatnio robiłam w dzień porodu 😁 Sztuniowy sposób zadziałał 😁 Bo wtedy Sztunia chyba Ty mówilaś ''zjedz pizzę, bo ja po pizzy zawsze do szpitala jadę'', i tak się akurat złożyło,że zrobiłam, a na wieczór urodziłam hahah

a teraz kurwa co urodzę? Mrówkę? 😁
ja pieprze, nie mogę poskromić apetytu, zamiast się odchudzać to ja utyję, bo jem jak najęta.

Fiku z Izu się fotografują, a reszta gdzieeeeeeeeeeeeee?! 😠
Wika jak zwykle śpi, młody dostał w dupsko, bo miał tłumaczone milion razy,że naszego starego psa ma się nie tykać, to jest mieszaniec taki jakby owczarek niemiecki długowłosy, jest cudny, ale pojeb. Ten go wypuścił z kojca a brama była otwarta, malo tego pies go przewrócił i o mało pazurami oka nie wybił, zadrapał go przez pół twarzy 😠 no normalnie poszłam z rózgą i dupsko przetrzepałam, jakbym go stale na oku nie miała to tragedia gotowa, bo jemu mógł zrobić krzywdę albo komuś kto by przed bramą przechodził.

W ogóle dzisiaj dzień zgrozy, znajomy swojego 4-latka przyczepą pełną drewna przejechał 😞 mały był pod opieką cioci, podobno to trwało sekundy, wyrwał jej się i w momencie kiedy ojciec cofał ten się znalazł nagle za przyczepą 😞 nie wiadomo co będzie, małego helikopter zabrał do Matki Polki...a ten ojciec stan przedzawałowy w szpitalu go zlapało serducho i szybko zareagowali, bo dwie tragedie mogły być naraz.

Astra jaka historia 😞
Fotki super, już wcześniej podejrzałam na fb.
Mnie nie ma tutaj, bo najpierw byłyśmy na dwugodzinnym spacerze, a potem się bawiłyśmy, jadłyśmy, obiad zrobiłyśmy i pranie w międzyczasie, znów zabawa, a teraz małe padło choć za pół godziny powinna jeść deser. Dziś spróbujemy jabłko surowe.
Ja za to nie mam apetytu wcale. Pewno przez doła. Słodycze tylko jem, a jak próbuję co innego to mi tylko rośnie w gębie i daję sobie spokój. Właśnie też obiad zrobiłam i po dwóch kęsach odstawiłam. Zeżrę deser z manną i styknie, bo sycący jest.
Kumulacja jest w lotto 30 milinów 😲 Puściłam kupon, a co 😜 Może moje wszystkie problemy się rozwiążą. Będę żyć z nadzieją do jutra 🙃

chłopaki poszli na rowery, moze po lesie pojezdza i grzyby jakies znajda hehe 😎
a nam sie pizza piecze 🙂
własnie zamówiłabym, ale jakos miałam wenę hyhyhy rekompensata za chujowy obiad, bo pieczarkowa ugotowałam w rondelku, więc mało 😁

• Mamusie
jeju nie mam siły
firanki powiesiłam i najchetniej jebląbym sie na starą a tu na aero trzeba zasuwać
jak ja prasowałam to oni wszyscy do mnie prxzylezli i polozyi sie na łózku i sobie do nich na 5 min wskocyzłam, podunia mi zapachniałam i mam odlot
chce mi sie browara
hmmmm ale sama siedziec i chlac nie bede bo chłop moj znowu na noc do sklepu jedzie 😞
spadem wiec bo o 18 zaczynamy 🙂

mulant napisał(a):
dziołchy dajecie swoim małym podobizną chrupki kukurydzianne bo sąsiadka ma młodszego o miesiąc i mu daje a ja nie 🤨 🤨 🤨

Nie mulancik nie dajemy. Chrupki chyba też zawierają gluten.

Siema!!!!
Ząb idzieeee!!!! Nareszcie 🤪 🤪 🤪

Rocznicowa noc upojna była, rodzeństwa dla Uli na razie nie przewiduję 😉

Wygraliśmy za stówę na allegro kombinezon coccodrillo używany, ale super zadbany i wygląda zupełnie jak nowy 😁

Mam 10 stron zaległości, ale nadrabiać będę wieczorem.

• Mamusie
jestesmy 🙂

Fiku ,bylo super 🙂Dzieki.
Niko powiedzial''mamo jak ta PAni potrafi tam zyc........''
przepraszam Was za moj zywiol energi,ale tak jest jak dziecko zostanie zamkniete w czterech scianach 😉
czekam na foty
Jasiol jest kochany,tak sie usmiecha kochany

ide kapac Alana
Padnieta jestem

Fiku zostawie Ci wiadomosc na priv.Ok

• Mamusie
Gratulacje dla Ulci z okazji ukończenia 7-ego miesiąca no i pierwszego ząbka 🙂)
Izu, Fiku. Czekamy na foty 🙂
Super, że się tak zgrałyście 😘
Ja też bym chciał się z Wami spotkać na żywca i wycałować małe urwisy 🙂
Michał już wie, że na przyszłe wakacje rezerwuje jeden weekend i jedziemy do Łodzi, bo chyba w Łodzi się spotykamy czy nie?

• Mamusie
Aaaaaaaaaa w Łodzi jeszcze nie byłam to chce chce chce 😁

Fajowsko było, serioooo 🙂 Jeszcze większej ochoty nabrałam na spotkanie Was wszystkich! 🙂
Niko to żywioł taki że hoho ale fajny chłopaczek 🙂 Z Karolem chyba tez się dogadał? :P Haha
A Alan słodziak z mega pięknymi, duzymi i błękitnymi oczami, no cudo. Miałam na rękach, jest cięższy niż Jasiek 🤪
Później foty 🙂

Buziole dla Ulciii :*

Idę kąpać bo wyje ;]