Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ewcia przepraszam, nie zrozumiałam. Wcześniejszego pytania nie zauważyłam, bo czasami na szybko czytam i coś pominę. 🙃
To tak, ja wymyśliłam takie pytania: doświadczenie, za ile pracowały wcześniej, dyspozycja w inny dzień niż planowane, czy mają dzieci, najtrudniejsze pytanie dla prawie wszystkich : Jak przykładowo spędzi dzień z dzieckiem? każdą zaginało hahaha Więcej nie pamiętam, jak sobie przypomnę to napiszę 😉
Ogólnie to wiele z rozmowy wychodziło, bo baby chciały zaimponować i rozgadywały się.

• Mamusie
Ewcia a gdzie te nianie oglądałaś, na jakim to programie leci? Może kiedyś zobaczę tą farsę :P

W żłobku luzik, było śpiewanie piosenek, ryjek zadowolony 🙂 Dziś do 12 tylko, w poniedziałek będzie do 14 😁
Nie wiem czy Wam mówiłam, łajzunia ma pięknie już raczkuje i zaczyna stawać. Jest w gorącej wodzie kąpany jak mamusia. Do tego opracował sobie swietna metode chodzenia - przyłazi, łapie za ręce, wstaje i przebiera raciczkami ;]
Ale siadac nie bedzie, o!

PS. Nie wstanę! Tak będę leżał!

Fiku Jaśko na tej focie bardzo do Ciebie podobny 🙂
No, czasami tak jest,ze wcześniej dzieciaki chodzą niż siadają.

Moj mały szkodnik śpi na kocu na podłodze 😁 wojowała, wojowała i padła. chrupki mam w całym pokoju, ale olewam to, potem pozbieram, na razie odpoczynek.

Czekam na kuriera z chłopa butami i portkami dla księżniczki.

• Mamusie
fikumiku napisał(a):
Ewcia a gdzie te nianie oglądałaś, na jakim to programie leci? Może kiedyś zobaczę tą farsę :P

W żłobku luzik, było śpiewanie piosenek, ryjek zadowolony 🙂 Dziś do 12 tylko, w poniedziałek będzie do 14 😁
Nie wiem czy Wam mówiłam, łajzunia ma pięknie już raczkuje i zaczyna stawać. Jest w gorącej wodzie kąpany jak mamusia. Do tego opracował sobie swietna metode chodzenia - przyłazi, łapie za ręce, wstaje i przebiera raciczkami ;]
Ale siadac nie bedzie, o!

PS. Nie wstanę! Tak będę leżał!

hehe Jasiolek kochany 🙂 kolejny nieriepliwy. a naszej nigdy rak nie dawałam, mówie, jak ci tak spieszno to prosze sama. to na nas lazła, jak lezałam obok niej na ziemi to na mnie właziła, przy tymn lezaczku, a teraz wsyztskiego sie skubana złapie i wstanie, w łżóeczku, przy fotelu skórzanym, kanapie, co to sliskie w sumie, szafce RTV, stoliczku zuziowym, pufie, wszdzie. nie ma róznicy. i chodzi juz od jednej strony kanapy do drugiej. i potrafi np stac i jedna reka sie juz puszcza i stoi.
a co do "idealnej niani" to jest na TVN STYLE , czwartek 21:45, ja nie mam tego programu to na kompie.

http://tvnplayer.pl/programy-online/idealna-niania-odcinki,1019/

ale nie ma ze wsyztskie odcinki mozna ogaldac, ja narazie 2 tylko ogladałam.
któras z was wklejała linka, ale odc 1 nie obejrzałam, jest jakis czas na obejrzenie.

• Mamusie
ggulek napisał(a):
Fiku na tvn style to leci i na tvnplayer można oglądać. 😜
Ewcia nie oglądaj tego jak tak na Ciebie to działa. Przegięte to jest. Od palaczki wyczujesz, nie ma bata.

wiadomo ze przejaskrawione 🙂 jak kazdy tego typu prpogram. juz nie wiedza co wymyslic. wszystko idealne, hehe

• Mamusie
Dzięki 🙂 Chociaż teraz naszło mnie na obejrzenie Big Love :P Ciekawi mnie ten film poza tym jestem trochę zakochana w Pawlickim ☺️

Janeczko na szczęście wstaje na miękkie nóżki tylko przy ludziach, przy szafkach klęczy. Pewnie niedługo, ale mam nadzieje że będzie ostrozny :P Choć już nie raz rypnął na plecy albo obił se nosa 🙂
I jest coraz bardziej do mnie podobny 😁 Niech tak zostanie :P

• Mamusie
Astra a oglądałaś 'Jutro pójdziemy do kina'? Tam gra tez Pawlicki, Wesołowski, Damięcki. Uwielbiam ten film, zawsze leci na przełomie sierpnia/września 🙂 I kocham ich wszystkich! 😁 I dlatego Czas Honoru też sobie ściągnę bo w tv jakoś przeoczyłam.

To Kika dawała linka z nianiami 🙂

fikumiku napisał(a):
Astra a oglądałaś 'Jutro pójdziemy do kina'? Tam gra tez Pawlicki, Wesołowski, Damięcki. Uwielbiam ten film, zawsze leci na przełomie sierpnia/września 🙂 I kocham ich wszystkich! 😁 I dlatego Czas Honoru też sobie ściągnę bo w tv jakoś przeoczyłam.

To Kika dawała linka z nianiami 🙂

Na "Jutro idziemy do kina" byłam w kinie z Dawidem i to było jeszcze przeeeed naszym ślubem, uwielbiam ten film. Znamy na pamięć, ale jak leci w tv to nigdy nie przegapimy, to już sentyment 😁 haha
"Czas honoru" zamierzam zacząć oglądać od początku. Chociaż nie wiem, czy to dobry pomysł, bo tam z każdym odcinkiem moja nienawiść do Ruskich i Szwabów rośnie i rośnie i jest już w niebezpiecznym stadium rozwoju 😁

Ej zawitał do Was kiedykolwiek kurier w sobotę? Bo dostalam maila o nadaniu przesyłki więc teoretycznie jutro powinna być (zawsze jest na drugi dzień po mailu). Z tym,że jutro sobota i nie wiem czy jutro jeżdżą...hm

Tak się właśnie zastanawiam czy u mnie nigdy w sobotę nie był
ach to najwyżej teściowej powiem zeby odebrała jakby mnie nie było 😉
bo sie wybieram jutro na termy z synusiem a potem do koleżanki na kawkę

• Mamusie
Ja pierdziele obejrzałam 17 minut filmu i tak mi sie bzykac zachciało ze musiałam ochlonac 😮
W ogole zatesknilam za tym co było przed ciaza..

Jutro idziemy do kina mam na dysku i tez zamierzam niedlugo obejrzec 😁 Lubie polskie filmy mimo ze wielu na nie narzeka. Na pewno są lepsze niz te w stylu amerikan hiroł albo płaczliwe romanse blee