Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ej no dziewczyny bez przesady tak twardo to ja nie spie..czulabym...chyba:d hihi.
Obdarzona mnie moje dziecie przeraza ostatnio byla pielegniarka to stwierdziala ze takiego cudaka jeszcze nie widziala,jak jestesmy u lekarza to przy badaniu pelna powaga nawet nie drgnie 🙂 kupilam mu zabawke tego baczka i wiecie ze sam potrafi nakrecic jakis czas temu u mojej mamy szedl na czworakach po szchodach w gore looo

• Mamusie
dzieciory tak mają, ze się wspinają, ja widzę z jaką łatwością moja pokonuje trzy schodki u teściowej i już mam wizję jak włazi gdzieś na schody i spada 🤢 dobrze,ze tam sa tylko 3 😁

My mamy takie auto policyjne że trzeba wcisnąć policjanta i puścić i samo jedzie, też już załapała, ulubiona zabawka. i brata piłka do skakania, wspina się po niej, kładzie na niej na brzuchu i różnie się to nieraz kończy, zależy w którą mańkę się piłka potoczy 🙃

• Mamusie
ja też może mojego bym na dwór wzięła..nie był już od wieków.
Ja to przy moim wszystko zrobię, bo jest bardzo grzecznym dzieckiem, w ch*j grzecznym 🙂
zakupy całe lato z nim robiłam, godzinne wycieczki po lumpeksach a on zawsze grzeczny. Od lekarzy, ludzi, znajomych, ekspedientów zawsze słyszę jedno ''on zawsze taki spokojny''? 😁

• Mamusie
sztunia napisał(a):
no moja siora też mówi że to krtań
my teraz walczymy z nawilżaniem
no i odpalilismy gaz
a kominkiem nie grzejemy i widać ze wilgotniej się w domu robi
dużo wietrzenia w domu
i wyjdziemy na prostą
tylko ona taka biedna jak kaszle
ten jezyczekw rulonik taki robi
ja też się ubieram no bo przecież dzisiaj pasowanie w przedszkolu 🙂

jak Polinka Sztunia?? co lekarz powiedział?? bo moja od wczoraj tez kaszle, pierwszy raz w jej 9miesiecznym zyciu. myslałam ze od katarku ale zaczyna własnie tak szczekac jak pisałas. zapisałam do lekarza na jutro, zeby ja ktos obejrzał. a mzoe ten kaszel od spływajacego po tylnej sciance katarku, oby...
czytam dalej...

PS. Gulciu, Emi super słodziak na zdjeciach, a ja mam taka posciel jak wy 🙂
Jasiolka z chrzcin nie zobaczyłam 😞
i filmiku w pracy tez nie moge zgrac, w domku zgram...

• Mamusie
izunia1986op napisał(a):
kurwa ujebal nie w cyca 😠 😠
ale go o pierdolilam
ware naciagnal i glowe dal na dol
co za łobuz
bedzie glodny 😜

witaj Iza w klubie,
moja tearz jak ma wiecej zębów to tez sie tak zabawia,a to boli cholernie. ja to sie smieje ze ona ciagnie cyca do balkonu. bo np ssie ssie i np siada se. a mnie az wykreca. raz jak krzyknełam ze nie wolno, ze mame boli to taka podkówke zrobiła. ale zaraz poprzytulałam. tylko teraz robi to nagminnie 😞

• Mamusie
Daenerys napisał(a):
Carmen nie ma bata, nie pozostaniesz incognito 🙃 🙃 🙃

kurwa.
będę musiała Was w takim razie opuścić, albo niewiele pisać, bo rzeczywiście nie ma to sensu. Ja nie wiem czy to tak trudno ogarnąć, to o co prosiłam 🙃 🙃

Zresztą...skoro ktoś lubi zaglądać mi majty to i tak będzie to robił i się zorientuje 🙃 bo to siły nie ma...a jak czyta to niech wie,że Bartek mi podał hasło do jej bloga i mogę natrzodzić 😜 huehuehuehuheuhe