Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

mulant napisał(a):

wm co robię spoko nie panikować 🤪 🤪 🤪 🤪 😘 😘 😘 😘 😜 😜 😜

no bo juz se tu wyobraziłam Hubcia chrupiacego lizaka a potem tez patyk, popijającego colę i przegryzającego kiełbasą 😁 i taki bek na końcu haha

dobrze 2 razy dziennie

😁

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

astraaa napisał(a):
mulant napisał(a):

no bo juz se tu wyobraziłam Hubcia chrupiacego lizaka a potem tez patyk, popijającego colę i przegryzającego kiełbasą 😁 i taki bek na końcu haha

dobrze 2 razy dziennie

😁

bek to on ma pokaźny serio 😁

• Mamusie
astraaa napisał(a):
mulant napisał(a):

dobrze 2 razy dziennie

😁

😁 😁 😁 😁

Chyba wezmę Maxi Cosi Tobi... 🥴
W ogóle to nie jarzę tych ocen:
http://fotelik.info/pl/testy/maxi%20cosi%20tobi/grupa/rosnaco/index.html
Maxi Cosi Tobi z 2006 jest bezpieczniejsze niż z 2007. To gdzie sprawdzić najnowszy model?

• Mamusie
lady_m4ryjane napisał(a):
Chyba wezmę Maxi Cosi Tobi... 🥴
W ogóle to nie jarzę tych ocen:
http://fotelik.info/pl/testy/maxi%20cosi%20tobi/grupa/rosnaco/index.html
Maxi Cosi Tobi z 2006 jest bezpieczniejsze niż z 2007. To gdzie sprawdzić najnowszy model?

ja własnei tu znalazłam ty;lko 2009r. a mam z 2012 model, wiec nie wiem.

• Mamusie
wiecie laski ze nie mozna inaczej kompa odpalic niz tylkow vtrybie awaryjnym. siedzi gdzies ten huj.
a kolezanki maz co w policji pracuje, na kompie słuzbowym to wczoraj miał, i do tej pory informatycy siedza i nie moga nic z tym zrobic, przeswietlili komp i nie moga znaleźć tego dziada, gdzie on jest.
fuck
maz miał pracowwac, cos pilnie zrobic a juz 3h siedzi nad tym. szok.

zobaczcie:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12741256,Hakerzy_podszywaja_sie_pod_policjantow__Plac__bo_pojdziesz.html
i tu jest link do strony, ze niby mozna komp naprawic, ale dupa, nic nie działa. ciekawe co ebdzie z kompem.
mozna zrobic format, ale ciekawe czy to siedzi na dysku c, czy gdzies na naszych rzeczach, zdjeciach czy czyms. kur.....

Ewcia a widziałaś to:

To jest program który ściąga się i uruchamia w folderze C:/Documents and Settings/../~tmp/
Podszywa się pod proces "ctfmon" (pod jeden z zaufanych procesów windowsa).

Jest na to sposób - zaraz po uruchomieniu komputera.

Mamy mało czasu, ale aby się go pozbyć należy uruchomić "msconfig" ( klawisz win+r a potem wpisać nazwę msconfig lub kliknąć Start->Uruchom -> msconfig ).

W msconfig przełączamy się na zakładkę "autostart". Na liście trzeba odnaleźć program o nazwie ctfmon. Będą dwa, jeden ze ścieżki C:/Windows/system32/.. - ten jest ok (zaufany), a drugi ze ścieżki C:/Documents and Settings/.. i ten trzeba odznaczyć.

Potem należy ponownie uruchomić komputer i voila, zrobione.

niżej ktoś coś jeszcze pisał o avaście. Ja juz się nauczyłam na kilku innych antywirusach i teraz zawsze mam avasta, który nigdy mnie nie zawiódł, może naprawdę podziała.

• Mamusie
ewcia napisał(a):
wiecie laski ze nie mozna inaczej kompa odpalic niz tylkow vtrybie awaryjnym. siedzi gdzies ten huj.
a kolezanki maz co w policji pracuje, na kompie słuzbowym to wczoraj miał, i do tej pory informatycy siedza i nie moga nic z tym zrobic, przeswietlili komp i nie moga znaleźć tego dziada, gdzie on jest.
fuck
maz miał pracowwac, cos pilnie zrobic a juz 3h siedzi nad tym. szok.

No nieciekawie, bo jak jest na c to pół biedy, format załatwi sprawę, jak ie to gorzej trochę, bo wszystko trzeba bedzie wywalić. Chyba czas pozgrywać wszystko na CD... 🥴

zobaczcie:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12741256,Hakerzy_podszywaja_sie_pod_policjantow__Plac__bo_pojdziesz.html
i tu jest link do strony, ze niby mozna komp naprawic, ale dupa, nic nie działa. ciekawe co ebdzie z kompem.
mozna zrobic format, ale ciekawe czy to siedzi na dysku c, czy gdzies na naszych rzeczach, zdjeciach czy czyms. kur.....

Jest, meti:
No nieciekawie, bo jak jest na c to pół biedy, format załatwi sprawę, jak ie to gorzej trochę, bo wszystko trzeba bedzie wywalić. Chyba czas pozgrywać wszystko na CD...

🙂 zabłąkał się w cytacie.
Trzeba uważać, by cytowany tekst był w ujęty tagach, tzn:
[q.u.o.t.e] tekst [/q.u.o.t.e]
To co w kwadratowych nawiasach to bez kropek 🙃
a my piszemy swoje po tym 😁 bo tak to się miesza hehe

• Mamusie
dziewczyny pomocy przebieralam Ksawcia bo zrobil kupe juz mialam mu zakladac drugiego pampersa ale zobaczylam ze ma cos na pupci patrze a tu owsik!! przejrzalam pampersa ale wiecej nie znalazlam kurde skad on to ma przeciez nie bawi sie ze zwierzetami ani w piachu a ja i Adam jestesmy raczej ostrozni i dbamy o higiene a tu kurde cos takiego 😞 ja juz nie wiem od kogo on to ma ostatnio mial grzybice w buzi po tym jak babcia mu smoczka oblizala czyzby znowu to dzieki niej ?? Nie wiem co robic z tym dalej

Jaszminka może mieć od babci, może mieć skądkolwiek.
One się w powietrzu roznoszą, mógł być u Was ktoś, kto miał i wystarczy
Idź z nim do lekarza jak najszybciej, dostaniecie leki odpowiednie, na własną rękę ich nie wytępisz
wszyscy będziecie brali, bo inaczej nie ma na to siły
musisz wszystko porządnie wyprać, wysprzątać a ciuszki Ksawcia najlepiej byłoby wygotować

Nie zwlekaj z lekarzem, bo u takiego malucha to kurestwo może wyrządzić poważne szkody w układzie pokarmowym!!!!
Mówi Ci to spec, przerabiałam u Bartka 2 razy niestety.
I to widzisz dlatego Ksawery taki niespokojny był 😞

a jeśli miał grzybicę w buzi to tym bardziej one mają pole do popisu bo to jest ich ulubione środowisko
Bartek miał grzybicę układu pokarmowego od soków z kartonu
i wtedy mu się to wylęgło

trzeba działać Jaszminka
to strasznie swędzi, a jeśli ma to dłuższy czas to boli go brzuch, ma mdłości i w ogóle dzieci są wtedy niespokojne i...ZGRZYTAJĄ ZĘBAMI! A Ty pisałaś, że on tak zgrzyta.
Jezu...współczuję
taki mały to przecież nie mógł Ci powiedzieć...

Jeśli masz możliwość to pędź z nim od razu do przychodni, jeśli nie to się zapisz na jutro rano.
Bidulek malutki.

• Mamusie
astraaa napisał(a):
Ewcia a widziałaś to:

To jest program który ściąga się i uruchamia w folderze C:/Documents and Settings/../~tmp/
Podszywa się pod proces "ctfmon" (pod jeden z zaufanych procesów windowsa).

Jest na to sposób - zaraz po uruchomieniu komputera.

Mamy mało czasu, ale aby się go pozbyć należy uruchomić "msconfig" ( klawisz win+r a potem wpisać nazwę msconfig lub kliknąć Start->Uruchom -> msconfig ).

W msconfig przełączamy się na zakładkę "autostart". Na liście trzeba odnaleźć program o nazwie ctfmon. Będą dwa, jeden ze ścieżki C:/Windows/system32/.. - ten jest ok (zaufany), a drugi ze ścieżki C:/Documents and Settings/.. i ten trzeba odznaczyć.

Potem należy ponownie uruchomić komputer i voila, zrobione.

niżej ktoś coś jeszcze pisał o avaście. Ja juz się nauczyłam na kilku innych antywirusach i teraz zawsze mam avasta, który nigdy mnie nie zawiódł, może naprawdę podziała.

Astra nie ma zakładki autostart, jest uruchamianie i regmon i tylko 1 sciezka chyba
kurwaaaaaaa, maz juz mói ze i brzuch i głowa go boli, wkurzony jest.