Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Kasia Emilka cała Mama!!!

Dziewczyny rozumiem Was dokładnie i chyba każda normalna Matka potrzebuje czasem chwili wytchnienia. Napisałam normalna bo są takie zafiksowane na punkcie swojego dziecka 🤢 Ja mam dwójkę i czasem wydaje mi się że jeszcze chwila i oszaleję 😁 A co dopiero Kasia z trójką 🤪

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
🤪kinia napisał(a):
Kasia Emilka cała Mama!!!

Dziewczyny rozumiem Was dokładnie i chyba każda normalna Matka potrzebuje czasem chwili wytchnienia. Napisałam normalna bo są takie zafiksowane na punkcie swojego dziecka 🤢 Ja mam dwójkę i czasem wydaje mi się że jeszcze chwila i oszaleję 😁 A co dopiero Kasia z trójką 🤪
ja to czasami bym się chciała zamienić z mężem( ja do pracy a on do dzieci:woohoo 🙂

• Mamusie
Kasia ale masz wesołe przedszkole 🙂

dziewczyny wiem o czym piszecie z odpoczynkiem od dziecka... ja teraz nie narzekam bo M dużo pomaga, przewija, zabawia, rozmawia z nią, guga później wstawię filmik jak guga z tatą 😜 nosi usypia ale ile o to walczyłam... kciucze aby i u Was tak było &&&&&&&&&&&&&

dziewczyny szok 🤪 🤪 🤪 trafiliśmy trójkę w totka 🤪 🤪 🤪 a najlepsze ze w losowaniu liczby 4,17,22,32,41,44 a ja miałam 2, 18, 21, 32, 41 44 kurde o 1 pomyłka i była by piatka ale z trójki też się cieszę 🙃 🙃 🙃

moja królewna śpi od 20 tata poszedł do baru (raz w tyg ma wcyhdozne) ja jutro idę już z kumpelą się umóiłyśmy dobrze ze mleko odciągnięte 😁 😁 🙃 😎 🙂 i chyba kupię sobie małe piwko no bo nakarmię ją przed wyjsciem później obudzi się koło 2 to dostanie butle no i koło 7 już ja ją nakarmię a piwko wypiję koło 21 i to małe to chyba już można bedzie 🤨

moja królewna gada przez sen 😮 😁 😁 😁

• Mamusie
Hej
a ja dopiero teraz mogę zajrzec do Was,
naskrobałyście porządnie, sama nie wiem co miałam pisac
Byliśmy u kardiologa dzisiaj, wszystko jest ok 🙂 ten owalny otwór jest jeszcze trochę otwarty
ale to ponoc norma, bo Kamilka jeszcze mała i do roku może się zamykac
kontrola za rok
Szmery pani doktor słyszała, ale przy minimalne i to wina anemii
Ogólnie zadowolona jestem, p. doktor strasznie miła i najważniejsze podejście do dzieci idealne,
No i jestem zadowolona z Kamilki, nie płakała ani przy ekg ani przy echo serca, wręcz przyglądała się co się wokół niej dzieje
Kardiolog stwierdziła, że aż ciarki ją przechodzą bo tak się jej mała przyglądała, w ogóle nie jak 7 tygodniowe dziecko, tylko starsze 🙂
Wszyscy nam to mówią, że mądre oczka mamy 😁
No i to co mnie zdziwiło, Kamilka ma już 60 cm 🤪 a nadal w rozm. 62 topi się
to chyba przez to że taka chudzinka, taka długa glisteczka 😘

Wczoraj zrobiła mi niespodziankę i spała od 21 do 3
dzisiaj też w sumie nieźle poszło bo śpi już od 20 min. to może pośpi jeszcze trochę,
na powtórkę z wczorajszego dnia nie liczę, bo wczoraj w dzień nie spała a dzisiaj spała w samochodzie i później na spacerze

• Mamusie
to Kajca z przed 10 minut
[IMG]http://i47.tinypic.com/j8gyec.jpg[/IMG]
bo jak nie ma tatusia to łóżko moje im więcej miejsca tym lepiej 😜

a to Kajcia z przed 5 minut
[IMG]http://i48.tinypic.com/2dr54m0.jpg[/IMG]
mama nie dała spać na salonach i już eksmitowała mnie do siebie...

• Mamusie
Dziewczyny jeżeli używacie wkładek laktacyjnych to polecam firmę Lansinoh ja dzisiaj kupiłam na all w promocji 144szt za 64 zł z przesyłką tu link http://allegro.pl/lansinoh-wkladki-jednorazowe-144-sztuki-wawa-i2645991361.html ja jestem mega zadowolona mają wkład w srodku jak pampersy ze to melko po naciśnięciu wkładki nie wypływa 🙂 a w ogóle uzywałam rossmanowskich ale u Nas w Krakwoie są niedostępne od jakiś 2-3 tyg tyle ze te Rosmanowskie są tanie i w miare ok

• Mamusie
hej oj widze ze pogoda byla u was do bania albo dzieciaczki grzeczne bo tyle naskrobalyscie 🙂nasze dziewczynki poprostu boskie beda chlopcy sie za nimi ogladac bo nasi chlopcy tez niczego sobie 😁 😁 😁 ja wlasnie czekam na pobutke filipa na jedzonko i bede sie kladla bo jutro dluga droga nas czeka jedziemy do moich rodzicow i mam nadzieje ze w 6 godz zajedziemi i mam nadzieje ze filip bedzie spal 😮 😮zebym sie tylko nie przeliczyla. a bylam ostatnio u lekaza i filip dostal juz pierwsza szczepionke na rotawirus i dostalam probke mleka dla dzieci ze skaza bialkowa jak bede chcial juz karmic butla , dobrze ze mlego na recepte i za darmo jeszcze sie troche wstrzymym bo szkoda mi go odstawic od cycusia bo to niezapomniane uczucie ale jak pomysle ze bede mogla w koncu normalnie cos zjesc i ze on pospi 4 godz 🙂 🙂 🙂ach rozmarzylam sie. lekarka m polecila Biogaje to co polecala tez Rosi, od jura bede to stosowac zobaczymy czy cos pomoze na nasze kupki i brzuszek
oj budzi sie i slysze jak mu w brzuchu burczy 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
witam 🙂
jakie piękne dziewczynki od rana widzę 🙂
Aniu dobrze że z Kamilką dobrze 🙂
co do rehabilitacji to dlatego że milusia nie podnosi główki jak leży na brzuchu i jak się ją podnosi za rączki to zostaje jej główka i nie pionizuje się i główkę układa głównie na prawą stronę

• Mamusie
Hej
Mamy kupę 🙂
Do mam dzieci karmionych mlekiem modyfik.:
Jakie kupki robią Wasze dzieci? Ciemno zielone i rzadkie,gładkie czy z grudkami?

Ania super,że wszystko w porządku u lekarza, oby ten otwór jak najszybciej się zamknął!
Kasia Sliczne masz te dzieciaczki na prawdę 🙂 Kinia ma rację!
Kasiala, osz TY! Jak mogłaś dziecko wypędzić z łóżka jak tak dobrze jej się leżało 😜

Ktoraś pisala o piwku, ja w poniedziałek zrobiłam sobie święto i wypiłam dwa Desperadosy red 😁 Dawno nie piłam i aż mnie wzięło 😉 nie wiem czemu ale brakowało mi alkoholu przez ten rok, chociaż wcale nie przepadam 😮
I dziś w końcu robię lasagne, będzie uczta 😁