Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hejka... Tośka Twoja babcia jest niereformowalna nie pytałaś jej moze czy do kabaretu by iść nie chciała budyń w cyckach 😁 😁 😁 nie wytrzymam sikam hahahahah

u Nas z kasa jeszcze gorzej niby z teściami mieszkamy praktycznie nic kasy nie dajemy i mój 1100 nam nie starcza... M nie pracuje 😞

Ilka miłęgo wyjazdu i też tak myślę jak Monkado ze została byś uniewinniona i nie jedna osoba pwiedziała by DZIĘKUJĘ 😜

Ania My tak samo mielismy pobudki jak Ty 🙂 poszła spać koło 21 pobudka o 2, 6, no i o 9 i przywitałyśmy dzień 🙂

a ja Wam się pochwalę ze moja Kajcia strasznie polubiła spanie na brzuchu do tego stopnia ze na pleckach już nie chce 🤪 no i wczoraj mieliśmy pierwszy obrót z brzuszka na plecki 🤪 🤪 🤪 i łapie zabaweczki i pakuje je do buzi 🤪 🤪 🤪 moja zdolniacha kochana 🙂
a co do jej pocenia głowki się to ja nie mam tak gorąco ale ona raz się poci tak strasznie mega a raz wcale... sama nie wiem

u Nas pogoda też nie zadowalajaca ale idziemy na cmentarz weźmiemy folię przeciwdeszczową na wózek i w drogę 🙂

• Mamusie
oj Tosia doskonale rozumiem Cię ja też zawsze mówię że wszystkie cierpienia mojego maluszjka wzięła bym na siebie tylko szkoda ze tak się nie da 😞

Tosia to można powiedzieć ze byłaś "wpadką" rodziców tak? a w ogóle jeżeli mozesz to jak zareagowali Twoi rodzice na wieść o Twojej ciąży? Ja zawsze się bsłąm właśnie tego bo moi rodzice a raczej mama bo jciec to ma to w d... on nawet nie wiem ze ma 3 wnuczkę 🤨 ale mama to pewnie była by zł choć moja siostra nie planowała dziecka a źle nie było... zresztą mój brat też nie, tylko ja po ślubie ha ha ha 😁 😁 😁

Dzisiaj na cmentarzu byliśmy i jestem cała w błocie 🤢 ale Kaja wszystko przespała zuch dziewczynka moja i teraz też śpi w ogóle praktycznie cały czas śpi dzisiaj 😁
Kajucha już ładnie łapie zabaweczki w rączki(w zasadzie w lewą pewnie po mamusi 😁 ) i na macie super się bawi ładnie podnosi się na przedramionach no jestem z niej dumna 😁

Twierdzą, że nie, bo planowali mnie. 😁 Tylko najpierw coś nie szło, wtedy planowali ślub, aż tu nagle ja się zalęgłam w brzuchu 😁 No i ślub przesunęli 🙂
Bałam się reakcji, bo czułam się tak jakbym ich zawiodła, miałam jakieś swoje plany, a tu Dżon 🙂 Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i widać ktoś miał taki pomysł na mnie i tak miało się stać 😁
A reakcja mnie zaskoczyła, bo wszystko ze spokojem, chociaż sami myśleli że jeszcze poczekam 🙂

• Mamusie
Hej dziewczyny,
My te ż dziś na cmetatrzu bylismy we trójkę, ku strasznemu przerażeniu i panice w oczac teściowej 🙂 Zojka spała cały czas 🙂 U nas nie padało tylko strasznie wialo.
Cały dzień spędzilismy u teściów i było bardzo miło bo nie było żdnych innych gości.

A Zojucha to jakieś numery ze spaniem odwala, wczoraj poszła spać o 19.30 jak zwykle i znowu o 22.30 pobudka na jedzonko i spała do 7.00 😮 ja już nie wiem co się dzieje.

• Mamusie
To chyba jakiś taki dzień, bo ja ze swoim też nie gadam 🙂
tak mnie wkurzył że aż się popłakałam, normalnie miałam ochotę spakowac się i jechac do rodziców 😞
Kamilka usnęła o 22 i przed chwilą wstała, pojadła 5 min i śpi, a ja czekam aż pralka wypierze powieszę i też zmykam.
A tak w ogóle to walczę dzisiaj z zastojem, byliśmy u teściów na obiedzie i od 14 lewa pierś boli.
Kapustę przygotowałam i znowu bawię się w gorący prysznic i zimne okłady, bo dawno aż tak się nie poblokowało i kompletnie nic się nie rusza po gorącym prysznicu, a Kamilka leniuch ciągnąc nie chce, woli jak jej samo leci.
Normalnie humoru w ogóle nie mam 😞 płakac mi się chce
Idę po pranie i zmykam spac, jeśli usnę bo coś mi się nie chce
Kolorowych 😘

• Mamusie
Cześć 🙂
o chyba długo weekendowy przestój na forum 🙂
Wstałyście już?
My od ponad 1,5 miesiąca mieliśmy dziś 2 pobudki w nocy.. i tak sie zastanawiam czy już nie czas wprowadzic posilek dodatkowy. Chciałam jeszcze poczekać do 5tego listopada żeby kalendarzowo było 4 m-c skonczone, no ale jak mi sie bedzie budził z głodu to chyba zaryzykuje..
A jak wasza nocka?

• Mamusie
hej 🙂

Tośka udreczeni nawet ok ale skłamała bym gdy bym nie napisała ze się nie bałam bo się bałam gdyż ja cykor jestem 😁 😁 😁 ha ha ha no i jakieś głupoty mi się śniły... a jak urodzic i nie zwariować hmmm takie średnie...

Dzisiaj jadę z mamą i Kajuchą w trasę a zaraz idę na ścięcie łba 🤪 nie obiecuję ze wrócę z włosami 😁 😁 😁

• Mamusie
hej hej Tosia wiem co myslisz bo ja zrobilabym to samo moj dodatkowow ma kaszel juz troszke mniejszy ale jednak jest 😞 a ten katar to chyba nigdy mu sie nei skonczy 😞

ja wczoraj na groby z mama potem moj M z bratek pojechal bo maly chory wiec musielismy sie rozdzielic.

moj Oli lezy na brzuskzu teraz i juz steka haha 😁 nie cierpi tego

• Mamusie
u nas pobudki stadardowo ok 1/2 potem 4/5 i6 rano zawsze 🤪
ale dzis w nocy inaczej bo zasnal o 20 i wstal o 21 z placzem byl glodny nie dojadl biedny--
potem wsta o 2.30 i o 4.30 zasnal o 5.10 a wstal o 6 hahah

ooo prawie sie oprzekrecil na plecki 😁 pomoglam mu bo krzy k hehe
a co wpadek tro u mnie kuzynka rrok przezdemna zaszla - wpadka i co wszyscy plakali ze szczescia mimo ze jest odemnie 5 lat mlodsza

U mnie nawet było ok w nocy, ale spałam z nim na siedząco, żeby miał wyżej główkę i giluny go nie zapychały 🙂 Ale wstał tylko o 1 i 5. Później już o 8 więc nawet ok 🙂
Kasiula pokazuj włosy od razu 🙂

• Mamusie
dziewczyny pisze jedna reka bo maly mnie za palce trzyma haha pisze ze mna 😁

pytanie bo mnie martwo bop moj Oli ma 35 st temp ciala i spi mi wiecej czy to normalne ??? jest przeziebiony i nie wiem czy to nie za malo 35 st?????????????????????
ciagle zmarwtienia jak wczoraj mowie obu jakiejs anemiinie mial to sie wydarlina mnie zebym mu chorob nie szukala - racja ale ja juz od zmyslow odchod ,katar ma i ma juz ponad 7 dnize

Monikas28 napisał(a):
a nasz maluszek planowany 2 mies sie staralismy a juz sie nastawiaam zepo mamie bede czekac rok oni tyle na mnie czekali.

U nas Jasior wyskoczył przy jednym szaleństwie, czyli wychodzi na to, że od razu w pierwszym miesiącu 😁