Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Cześć 🙂 My już wróciliśmy z Krakowa 🙂 Byliśmy u znajomych wraz z noclegiem 🙂
Taka jestem umęczona, że masakra..
kąpiel i do spania 🙂
Sebciu mial troche wrazen. W aucie jak normalnie zasypia wogóle nie chciał leżeć w nosidełku, musialismy sie zatrzymac żeby go uspokoić.. no ale jakoś dojechaliśmy.. mały od 20tej śpi 🙂
Jutro na obiad przetestujemy marchewkę 🙂 Nie mogę sie doczekać,.. taka ciekawa jestem jak zareaguje 🙂
Tosia, Jaśkowy nietoperek ekstra 🙂

• Mamusie
No i Kamilka nie poszła spac, po pierwszym cycku prawie spała, ale obudziła się
dałam drugiego, a teraz leży na macie i łapie zabawki, a ja padam, poszłabym spac
ale czekają mnie jeszcze co najmniej 2 godziny siedzenia z nią 😞
5 razy odkładałam ją do łóżeczka i dałam za wygraną, bo za każdym razem oczy otwarte i uśmiecha się, a jak odejdę to ryk 😞

Domi tak jak piszesz to Kamilka je rano, jak wstanie i dostanie cycusia to poje i zasypia, ale to na krótko, wystarczy ruszyc się i próbowac odłożyc ją do łóżeczka 🙂

Morskooka my jak jedziemy z Kamilką a akurat nam nie uśnie to wystarczy stanąc na światłach i zaraz ryk jest na całego, a jak jedziemy to jest ok.

Ale jestem zmęczona, robię sobie inkę i wezmę prysznic to może nie usnę

• Mamusie
Ania u nas normalnie tak samo auto sie zatrzymuje i Seba ryk, ruszamy i jest spokój, ale dziś był tylko ryk i ryk.. dopiero jak wyciagnełam go na stacji benzynowej z nosidełka pooglądał sobie swiatla i kompresor:p to sie uspokoił i można było dalej jechac.. 😎
Eh.. ta inka to chyba tylko na podświadomość zadziała 🙂 🙂 ale oby!

• Mamusie
No i przyszła pora i na moje dziecko, właśnie usnęła a ryk był przy tym taki, że już sama zaczynałam ryczec 😞 bo jeśc nie będzie, bawic się nie będzie, tylko nosic i to tak żeby wszystko widziała 😞
Z tego wszystkiego nie chce mi się spac.
Do jutra 😘 w sumie to do dzisiaj 😘 🙂

• Mamusie
hej no to ja druga 🙂Ania mam nadzieje ze wstaniesz z mala dopiero po poludniu 😘....to cie mala przetrzymala ja nie wiem skad te dzieciaczki maja tyle sily 😮 moj wlasnie usna ale tez dzis pobudke zrobil o 7.20, oczywiscie standardowo dwie w nocy o 1.00 i o 4.00 pozniej o 6.00 i do 7.20 lezal a mamusia jeszcze dosypiala 😜 😜 😜
mam nadzieje ze wszystkie po wekendzie wypoczete i zrelaksowane 😉 😉 😉 😉

• Mamusie
Hej mamusie
BUZIACZKI DLA SEBUSIA 😘 😘 😘

Byłoby pięknie jakby Kamilka dała pospac, ale coś nie chce ze mną współpracowac w tym temacie 🙂
Usnęła o 24 wstała o 3, jadła do 4 później pobudka o 5.30 i do 6 jadła, no i wstałyśmy o 8.
Teraz pojadła i usnęła, ciekawe tylko na jak długo. No i ja to już nie idę spac bo zjeśc coś muszę i dom ogarnąc.
No i już wstała 😞

• Mamusie
Dzień dobryyyy
Ale żeście popisały wczoraj 🤪 Aż wyczerpałam limit swojego czasu wolnego którym zarządza mój starszy syn bo znowu ciagnie mnie do kuchni po am am i picie!!! Boże on chyba nie ma dna w żołądku!!
Ja się wychorowałam, teraz dzieciaki zaczęły. Tzn Franek zaczął już wczoraj a dzisiaj chyba Stasia coś łapie bo kaszlał mi i kicha non stop 😠 😠 😠 😠
Mąż dziś poszedł do pracy po 3 dniach urlopu 😞
Później jeszcze zajrzę jeśli F pozwoli mi wyjść z kuchni

• Mamusie
hej dziewczyny 🙂
witam sie , nie wiem która 🙂
a ja super wyspana, bo Antoś wstał przed 6 dopiero i w ogóle jeść nie wołał, ale usłyszałam jak gada i wstałam. a potem jeszcze do 8 pospaliśmy. w ogóle juz tak ładnie sie ustawił z jedzonkiem, że ja teraz tylko posiłków pilnuje i daje jak mi pasuje, bo on nie płacze i nie woła ze głodny. Mam nadzieje że dojdziemy do tego że zje po kapaniu ok. 20 i będzie do rana spał, bo na razie wypada jedzonko koło 17, 18, a kapiemy o 19, on zasypia, więci daje mu na spiocha mleczko około 22/23.