Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
witam 🙂
wczoraj nie miałam jak z wami popisać, moi chłopcy chorzy na szczęście Emi zdrowa, za tydzień szczepienie
Tośka dla mnie Cerazette są ok i nie mam skutków ubocznych
Ania a może sukienka z większym dekoltem i marynarka ja tak byłam ubrana i cycka było łatwo wyciągnąć 🙂
Karola 🤪 🤪 coś więcej napiszesz czego tak myślisz?

• Mamusie
Ilka mycie okien i prasowanie odpada, ale mogę Ci odkurzyć i umyć podłogi 😁 Ja już całkiem wolne, obiad zrobiony, pranie, podłogi odkurzone i umyte, kurze pościerane, wanna, kibelek i umywalka również umyte.. a jeszcze w międzyczasie rozpaliłam w kominku... o taki mam przypływ energii dzisiaj 😁 😁

Rosi buziak dla dzielnej Zojeczki 😘 A waga super!! 🙂
A co do sprzątania itp. to już kiedyś pisałam że przy dwójce dużo lepsza organizacja jest 😉 Tak słyszałam zanim urodziłam Jasia i teraz potwierdziło się 🙂

Karola 🤪 🤪 🤪 Kobieto napisz coś więcej!!! 😘

• Mamusie
Staram sobie wszystko racjonalnie tłumaczyć i nie wkręcać sobie, ale mam jakieś dziwne przeczucie. A przeczucia w sprawie ciąży u mnie już dwa razy się sprawdziły.
Od trzech dni czuję się dokładnie tak samo jak się czułam zaraz po tym jak zaszłam w ciążę ze Stasiem czyli tak jakby mnie ktoś kijem przetrącił, zawroty głowy, dreszcze, na przemian zimno i gorąco, robi mi się nie dobrze, jedzenie staje mi w gardle. Oczywiście nie wszystko naraz, tylko na przemian po trochu.
Z tego wszystkiego aż wczoraj na wieczór zrobiłam test-negatywny. Zostawiłam test w kuchni na blacie, rano jak wstałam zrobić Staśce mleko patrzę a tam druga krecha! Co prawda żółta i jakaś taka krzywa trochę ale w tym miejscu gdzie powinna wyjść. Na ulotce wyczytałam, że po 30 minutach jak się coś pojawi na teście jest to już nieważne, bo mocz wchodzi w jakieś tam reakcje i może się pojawić druga kreska. Ale ja do miesiączki mam jeszcze 7-10 dni (mam nieregularne) więc nawet jakbym była w ciąży to test i tak jeszcze by jej nie wykrył.
Teraz mi nie pozostało nic innego jak czekać do dnia spodziewanej miesiączki, bo wcześniej i tak niczego się nie dowiem...
Wiem , że mało co przemawia za tym , że jestem w ciąży, ale niepokoi mnie to samopoczucie-identyczne jak to kiedy doszło do zapłodnienia rok temu (czyli dwa,trzy dni po seksie)....

• Mamusie
My używamy gumek a one niestety nie dają sto procent pewności. Dlatego muszę się wybrać w końcu po pigułki bo osiwieję.
Nie wyobrażam sobie co by było jakby się okazało, że to prawda, chyba bym se w łeb strzeliła. Nie chcę trzeciego dziecka, tym bardziej nie teraz, nie stać nas teraz na nie. Poza tym pod względem medycznym-4 miesiące po cc, przecież to niebezpieczne 😞 😞 😞
idę myć dalej okna, bo się oderwałam na chwilę a już godzinę siedzę przy kompie.

• Mamusie
No i doczekałam się wszystkich zakupów z allegro, przynajmniej tych niezbędnych na niedzielę 🙂
a wczoraj kupiłam małej śliniaczek z mikołajkiem 🙂 i jeszcze muszę jej upolowac bluzeczkę z motywem świątecznym, bo pajaca już mamy i sukienkę mikołajkę też,
ale będziemy foteczki na święta robic 😁 w ogóle to już mi się świąt chce.

Karola trzymam kciuki żeby wszystko było po Twojej myśli 😘

• Mamusie
Hej 🙂

Karola 😲 😲 😲 trzymam kciuki zeby to tylko Ci się wydawało ja bym nie chciała wpaść teraz bo ciężko by było 😞

Dar ia na pewno u Bartusia wszystko wpożądku a powiedz bo u koleżanki był przypadek że dziecko po dwpływem hormonów mamy poprostu mleczko mu się wytworzyło 🙂 a córka mojej szwagierki pod wpływem jej hormonów dostała swoją pierwszą miesiaczkę tzn krwawiła z pipulki ale właśnie to przez jej hormony 🙂

Ania ja też chcę Kajci kupić Mikołajkę tylko nei wiem jaki rozmiar czy 68 czy 74 ehhh.... no zobaczę a Ty koniecznie wstaw zdjecia ze chrzciń jak Kamilka się prezentowała 🙂

ja mam tabsy Azalia ale nie biorę 😜 z mężem dalej mam celibat 😮 ☺️ powiem Wam ze nie mam w ogóle ochoty na sex dla mnie mógł by nie istnieć... a mezul się nie dobiera wiec jest git 😁 😁 😁 😁 😁

Kaja już 3 dnień mi kupy nie robi... po raz pierwszy jej sę to zdarza... ale teraz właśnie zaczyna coś stękać to moze coś zrobi 🤨 🤨 🤨 martwi mnie to ehh....

Kiia to wpadnij do mnie poodkurzać meble i podłogi a na koniec wszystko wymyć zapłatą będzie mój uśmeich 😁 😁 😁 🙂