Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

kinia napisał(a):
Tosia napisał(a):
Super!!!!!!! Ale ma rzęsy 😆

Jakaś telepatia między Nami 😁 😁

😘 😘

Moje nie zasypia tylko kotłuje kołdrę nogami 😁 😁

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ania_p napisał(a):
Dziewczyny mam nową zabawkę dla małej, kupiłam to synkowi mojej siostry i teraz Kamilka ją odkrywa 🙂 http://allegro.pl/zestaw-gimnastyczny-2-w-1-chicco-duo-gym-i2841029532.html

Ale fajna 🤪 a tam z tyłu to na stopki? 🤪

• Mamusie
Tak, mała jak leży to sobie stópkami naciska i różne dźwięki są.
Można to później w łóżeczku powiesic jak już będzie siedziec.
I na tym panelu też różne dźwięki można włączyc
Myślę że spokojnie można używaną kupic, bo ta nasza była u dwójki dzieci i wygląda jak nowa 🙂

• Mamusie
Tosia napisał(a):
Z resztą to nie jest moja sprawa, tam są też zdjęcia jak sadza go na fotelu bez zupełnego podparcia po bokach, a to jest chwila i leży na ziemi.
Jakby to któraś z nas odwaliła, to byśmy łeb ucięły i umoralniaka strzeliły, bo Lipcowe dzieci to takie mamusio-ciociowe i mi to nie robi czy pytam o mojego, czy Kornelkę, Zojkę, Kamilkę, Emilkę, Amelkę, Kajkę, Antosia, Stasia, Sebka, Oliwerka, Filipka Domi czy Jasiów 🙂 Wszystkie są moje ukochane ciociowe jednakowo :* ZAPOMNIAŁAM O KIMŚ?!
Poza tym mnie nie bawi takie robienie z dzieci dorosłych czyli sadzanie ich na krzesłach i pstrykanie fot.

Dziękujemy Cioci 😘

Ale fajna Kamilka 😁

Kinia kciukasy załatwoione 🙂

• Mamusie
Znajomi chodzą z synkiem na rehabilitację i tam chodzą ludzie z synkiem który ma bardzo pokrzywione nóżki, a to od stawiania i trzymania go za rączki zbyt wcześnie 😞
Tak że Marta jeśli nas podczytujesz to mam nadzieję że to było tylko raz, bo jest bardzo niezdrowe 😞

• Mamusie
kinia napisał(a):
Tosia napisał(a):
Z resztą to nie jest moja sprawa, tam są też zdjęcia jak sadza go na fotelu bez zupełnego podparcia po bokach, a to jest chwila i leży na ziemi.
Jakby to któraś z nas odwaliła, to byśmy łeb ucięły i umoralniaka strzeliły, bo Lipcowe dzieci to takie mamusio-ciociowe i mi to nie robi czy pytam o mojego, czy Kornelkę, Zojkę, Kamilkę, Emilkę, Amelkę, Kajkę, Antosia, Stasia, Sebka, Oliwerka, Filipka Domi czy Jasiów 🙂 Wszystkie są moje ukochane ciociowe jednakowo :* ZAPOMNIAŁAM O KIMŚ?!
Poza tym mnie nie bawi takie robienie z dzieci dorosłych czyli sadzanie ich na krzesłach i pstrykanie fot.

Tosia po limicie oklask, super podsumowanie i jak najbardziej podpisuję się pod tym 🙂 😘

ode mnie też oklask

• Mamusie
Kinia trzymam kciuki 🙂a Nikoś jak zwykle przystojniacha! 😘 i Jasiu 😘

Ania Kamilka cudo 😘

Tosia właśnie Mama kupiła króliki takie duże hodowlane że będzie Małej robiła ale kazałam jej sprzedać 😜 mówi że sprzedała ale myśle że kłamie 🤨

Morskooka jak trzymasz Sebusia na kolankach to nie tak pod kątem 90st tylko na półleżąco a jak siedzi to mnie lekarka nie pozwolła tak podtrzymywać Korneli jak Ty piszesz że tak jakby pod brzuszkiem i niech sobie sama zabaweczki z maty bierze bo też tak robiłam no ale u nas to przez tą vitD

• Mamusie
dziewczyny ale popisałyśmy ho ho ja się zaraz biorę za kąpanie i spanie tyle ze Wam napiszę ze nie ropbią już mojej ulubionej pizzy w HUT a była nią Hot becon i się zawiodłam co rpawda ta też była pyszna ale do hot becon jej daleko 😞 no coz pół pizzy wsunęłam i dalej czuuje małego głoda...

ja też Wam póxneij wstawię zdjecie z pierwszej marcheweczki ale powiem Wam ze Kaja ją tak chęnie wówa ze jak kończy miseczkę to się drze i domaga wiecej

Ania a Kamilka przecudniasta ciocia całuje w małe kochane pyziątka 🙂

a co do Marty to mylę ze ma Nas już w sferze mózgu DELATE i Zapomniane było i minęło 🙂

odezwę się koło 20 po kąpieli i spaniu 🙂