Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Tosia napisał(a):
Karola, Rosi co Wasze plecy na chustę? Bo ja to leeeeeeeeeedwo tacham 😞
Tosia z tego co mi wiadomo to chusta dobrze zawiazana nie powinna powodować bólu pleców... a tak w ogóle to pięne intrygi stosujesz ha ha a powiedz któy to na FB ten Twój 🙂 musimy go obczaić co nie dziewczęta bo wiesz casting powinien być hahahah 😁 😁

• Mamusie
Ania amilka cudaśna 🙂 u Nas Nasze dziecko ze spaniem w dało się w tatę bo późno chodzi spać i spi do 10-12 hahaha

no ftness rewela ale póki c jeszcze zakwasów nie mam 😁 😁 😁 😎 za to pospała bym jszcze...

Kaja jakieś nowe słowa używa mianowice brzmią one adzia adzia adzia 😁 😁

idę jeść sniadanie 🙂

Tosia strasznie derogie te ubrania nexta fakt ładne ale cena 🤪 musze bratowej powiedzieć zeby coś zakupiła fajniusiego 🙂

• Mamusie
Dziewczyny ale chce mi się spac 😞
w sumie to spałam dzisiaj 4 godziny 😞
myślałam że jak wezmę małą na karmienie do łóżka to zje i uśnie przy cycku, no i usnęła tylko że na 10 min. ja też usnęłam, a tu zaraz płacz
Do tego deszcz zaczął padac, więc ze spaceru nici, a może jakbym się dotleniła to coś by to dało

A Kamilka leży na leżaczku i ziewa na całego, ale i tak tylko na ziewaniu się kończy

• Mamusie
hej dziewczyny nie piszcie tyle bo nie nadążam czytać 😁

Ania śliczna Kamilka 😘
u nas podobnie Mała budzi sie o 6 i tak sie chichra a ja ledwo na oczy widze 😁 ale mimo niewyspania jestem najszczęśliwszym człowiekiem na kuli ziemskiej 🙂

u nas również kupa- za każdym razem Kornelia bije kolejne rekordy i przekracza kolejne granice 🤪 ostatnio kupa wyszła jej górą kołnierzyka od bodów, dziś co prawda skończyło sie w połowie pleców ale za to była taka 3cm warstwa między pleckami a śpiochami o konsystencji kleju 😮 🤪 15min ją szorowałam pod biezącą wodą a później i tak musiałam jeszcze doczyścić chusteczkami 😁 😁

Ilka gratulacje dla Jasia za główkę 😘

Kasia wracaj do nas szybko 🙂

Tosia gratulację zmiany statusy na fb 😜 🙂 i trzymaj tego swojego krótko niech Wam wynagrodzi swoje wcześniejsze zachowanie, mam nadzieje ze na serio zrozumiał co w życiu ważne i że już Was nigdy nie zawiedzie 🙂

Ania ja ide do pediatry jakoś w przyszłym tyg i pogadam czy odstawić żelazo czy może rzeczywiście zmienić na coś innego, zresztą zrobię jej też oprócz morfologi poziom żelaza w krwi to zobaczymy jak to wygląda..

Rosi super że wyjazd sie udał 🙂 ale teraz jesteście najodowani 😁

a ja dziś po raz pierwszy robię zupę krem z papryki 🙂 a na drugie spagetti bolognese 🙂

• Mamusie
Cześć Dziewczynki 🙂

Co za dzień.. usypiam na stojąco 😞 Ja już na dzisiaj wolne, wczoraj było wielkie sprzątanie po imprezce więc dzisiaj tylko odkurzanie i ogólne ogarnięcie 😉 Obiad też już z głowy bo robiłyśmy z Mamą krokiety z barszczykiem 🙂 🙂 Jasiu śpi, Nikoś układa puzzle także relaks 🙂

Agatka cieszę się że Amelka tak dzielnie zniosła szczepienie 😘

Kasiala zazdroszczę fitnessu 😜 Ale ja to raczej leniuszek i długo nie pochodziłabym 😁

Ania Kamilka słodziutka 😘 😘

Tosia jaki "wysoki" Jasiu 😁 Mój pewnie też koło tego ma ale nie mierzyli mi Go jeszcze. Chociaż ubranka już dawno 68 nosi, a nawet ma bodziaki 74 ale wiadomo jak to z tymi rozmiarami.. Dzisiaj ubrałam Mu pierwszy raz bluzeczkę na 6mcy i jest w sam raz 🤪 🤢
A co do statusu związku.. trzymam mocno kciuki żeby tym razem się udało, zasłużyliście z Jasiem na szczęśliwą, pełną rodzinkę 🙂 😘 😘

Rosi fajnie że wyjazd się udał 🙂

Karola, Monkado, Tosia super że były kupy! 😁 😁 😁

• Mamusie
Kinia fotelki super, podoba mi sie 🙂

Tosia u nas kupa to rzadkość więc jak już sie zdarzy to naprawdę gigantyczna i do tego rzadka wychodząca wszystkimi możliwymi otworami 😁

a i zapomniałam sie pochwalić- byłyśmy dziś znowu w sklepie ale już tutaj na osiedlu i ... Mała zasnęła w wózeczku 🤪 a już zaczęła jęczeć i myśle oho zaraz ręce pójdą w ruch ale dałam jej cumla i zasnęła 🙂

a i zaczęłam sie starać o kartę multisportu a to oznacza że jestem już na prostej do fitnessu 😁

i chyba zbiera mi sie na okres bo od rana bolą mnie jajniczury 🤢 😞