Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
oj jakie pustki 🙂 widać na forum długi weekend 🙂
u nas rodzinnie bo Mąż dziś urlop miał więc zaliczyliśmy dłuuugi spacerek, później filmik, a teraz M ogląda mecz a jak idę spać bo pomimo tego że dziś leniwy dzień miałam to jestem jakaś wyrąbana jakbym w kamieniołomie robiła.. 😮

miłej nocki dobranoc 😘

• Mamusie
Ja też się kładę, bo Kamilka po godzinie jedzenia, a później głaskania i śpiewania w końcu usnęła
mam nadzieję że to już na dobre, bo też jakoś specjalnie nic dzisiaj nie robiłam a padam na twarz.
Monika jeśli temperatura się nie podniesie to spróbuj kangurowania. W szpitalu leżała ze mną dziewczyna i jej małej też tak temperatura spadła i lekarka kazała kangurowac i temperatura podskoczyła. Moja Kamilka ma normalnie temp. 36 do 36,3.

Kolorowych 😘

• Mamusie
Hej mamy 🙂

My już po fryzjerze tzn wczoraj było po ale mielisym dzień zabiegania więc nawet się nie odezwałam 🤔 wieczorrem a w zasadzie późnym popołudniem bo od 17:30 do 23:30 byliśmy u znajomych i Kajucha miałą strasznie nie podrodze u nich ze psaniem tak siedziałą z nami to mecz oglądała to się chichrała a jak wróciliśmy do domu to spała od północy do 6 rano potem o 9 i o 11 wstała 🤪 muszę dodać ze się wyspałam 🙂

Nasza Kajcia planowana od zawsze mówiliśmy że dziecko 2 lata po słubie no i udało się w pierwszym miesiącu zajsć w ciaże 🙂

Już mamusia na lipiec 🤪 🤪 🤪 muszę jej polecieć pogratulować jejku aż mi się łezka zakręciła...

pustki weekendowe... zaraz wybywamy nas spacerek 🙂

• Mamusie
Hej my sie witamy 😉
Wczoraj na zakupach a pozniej pojechalam do mamy i znia rozmawialam, ze niemoge doczekac sie jak Ameli zaczne dawac sloiczki itd a moja mama poleciala do kuchni ja patrze a ona marchewke przyniosla zrobiona sama zrobila i dala tej mojej sprobowac ale o czy zrobila jak poczola cos innego jak mleko haha dostala pol lyczeczki Bo ja to cykor jestem i balam sie zeby jej nic niebylo 🙂 a moja mama ona juz ma 3,5 miesiaca po lyzece jak jej dasz to nic sie nie stanie itd ale ja chyba wole poczekac 2tyg Jeszcze 😉

• Mamusie
Hej mamusie, oj wekend to widac 🙂
byłam w używanych i kupiłam sobie 🤪 tunikę, którą jak przymierzyłam w domu to mi się nie podoba i koleżance sprzedałam 🙂
Kamilkce w sumie nic nie kupiłam bo same szmaty wisiały poplamione, a jak coś ładne było to już niestety za małe 😁
Kupiłam jej za to 4 pary rajstopek z h&m i dwie pary skarpetek, wypierze się, ogoli i będą jak nowe, tylko za wszystko dałam 8 zł, a nie 60 😁

• Mamusie
halo 🙂
my juz po spacerku bo dosyc ładnie dzis w krk jest 🙂

Agatka ja tez straszny cykor jestem i czekałam do pełnych skonczonych 4m-cy a i jeszcze sie bałam wiec poczekałam jeszcze kolejne 3 dni az w koncu mnie kolezanka orypała ze głupia jestem no i dopiero wtedy sie przełamałam ☺️ 😁

a dzis wieczorem wychodze na całonocna impreze bez Małej 🤢 😮 🙂 Kornelia zostaje z Ciocią ale strasznie sie boje tego i pewnie wróce juz o 22 😜 😁 no i może sie napije pół piwka w rocznicę mojego ostatniego picia 🙂

• Mamusie
U nas troche zimno ale wyjdziemy wieczorem zobaczyc te ognisko no i fajerwerki beda 😉
Ja tez sie balam kupka byla ale moze te pol lozeczki to nawet nie poczola tej marchewki 😉 moja mama i bratowa mi mowia juz jej troszke mozesz dac sprobowac nic jej nie zaszkodzi, ale poczekam Jeszcze te 10 dni 😉
Ania super zakupy tez bym musiala sie przejsc na uzywance 😉 tylko ze mna jest taki problem ze wejde i wyjde Bo jak mi sie nic w oczy nie zuci to ja juz mowie ze nic niema 😁

Tosia Monika jak tam dzieciaczki?

• Mamusie
Hej Laseczki 🙂

Kajcia grzecznie śpi od 40 minut 🙂 a ja się zażeram chrupkami kukurydzianymi 🤪 🤪 🤪 i czekam aż mi mąż przyniesie Radlerka 🙂

Ania łowy na 102 🙂 ja dostałam całą siatę ubrań zimowych dla Kai... jakieś czapki, szaliki z 10 par rękawiczek 🤪 😁 i po co kupowałam... 🤨 😮

właśnie ja też się zastanawiam nad nawilżaczem ale bardziej przekonuje mnie inhalator na razie więc chyba go kupię 🙂

Tosia i jak Jasieńko? Monikas dobrze ze u Oliego już lepiej 🙂

My dzisiaj 3h na spacerze i Kaja cały go przespała pewnie odsypiała nockę imprezową 🤪 😁 😁 😁 Kajvcia już super chwyta zabawki i wyciaga do nich rączki i rozmawia z przyjaciółmi swoimi 🙂 ha ha ha 😁 😁 😁

• Mamusie
Kamilka też dzisiaj postanowiła wcześniej iśc spac i usnęła przy cycusiu o 21 🙂
A ja siedzę wnerwiona, bo głodna 😠 Mąż chleba nie kupił bo mówi że przecież wczorajszy jest, a ja tak nie lubię wczorajszego chleba a jeszcze ten jest jak kamień
Wody też nie kupił i czeka mnie picie przegotowanej kranówy 😞 a do sklepu nie pojedzie,
jakby sobie miał coś kupic to pewnie by pojechał bo zawsze tak jest.
No i wyżaliłam się 🙂
Kolorowych 😘

mulant napisał(a):
Tosia napisał(a):
Po co spać skoro można płakać.... 😠

tośka nie rycz bedzie dobrze po każdej burzy zawsze jest słońce 🙂

Hiehiehie dzięks 😁 😘

Kurde, przecież byłoby za dobrze jakby matka się od syna nie zaraziła? 😁 Teraz ja choruję 😠
A Jasior przespał spacer w wózku jejeje 🙂
I zastanawiam się, bo ta huśtawka Fishera jest do pół roku, a skoro Jaś wyrobił już wagowo pół roku to chyba nie mogę go sadzać 😠