Skocz do zawartości

Pażdziernik 2012 | Forum dla mam

danusia1985_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• karolka84_m

1422

• danusia1985_m

1133

• Nacudja_m

820

• ania1301_m

1321

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ufff.... Asia się przespała i troche kupę zrobiła... teraz leży na macie i w końcu trochę się śmieje... 🙂 Udało się narazie bez żadnych leków, ale te czopki to chyba dziś kupię żeby mieć w pogotowiu 🙂 Dziś płakała aż łzy jej leciały i tak nóżki prężyła... Kupa co prawda niewielka, ale dobre i to 🙂 Dziękuje dziewczynki za rady, dobrze tak się zwrócić do kogoś kto mnie rozumie i może pomóc 😘

• Mamusie
Miałyście rację z tymi odciskami bobasa. To jest niewykonalne na takich małych dzieciach. Za dużo siły potrzeba, żeby to odcisnąć i za długo muszą być unieruchomione kończyny. Starszym dzieciom pewnie by się udało. Nawet w dwie osoby i na śpiocha nie daliśmy rady 😞 Pieniądze wyrzucone w gips 🤢 I to podwójne, bo miało być dla jednych i drugich dziadków. My cały czas bez prezentu, bo na ich święto wylądowaliśmy w szpitalu, a potem kwarantanna. Teraz na biegu muszę wymyślać coś innego, bo w niedzielę idziemy do moich rodziców na zaległy obiad 😮

• Mamusie
a u nas z kolei bobotic nie dziala, a po biogai codziennie jest 3-5 kup i dziecko zadowolone 😆 mam jeszcze nieotwarta butelke jedna boboticu.

Nacudia- myslalam ze jestem jedyna niezadowolona z tego gipsu 🤢 u nas z kolei wina byla po naszej stronie bo nie przaewidzielismy ze to tak ekspresowo zastyga i troszke za twardy juz byl i wyszedl tak se ☺️ no ale moze Olga doceni nasze starania jak bedzie duza, my dostalismy ten gips w prezencie.Karolka- trzymam za Ciebie kciuki- moze masz jakis lepszy jakosciowo ten gips albo Wam sie uda ladny odcisk zrobic 🤪

• Mamusie
my tez nie mamy stokrotki, przynajmniej nic o tym nie wiem 😁

niedawno wrocilismy ze szczepienia - KOSZMAR!!!! nie dosc, ze czekalismy z mała w poczekalni ponad godzine i mala padla mi na rekach glodna, to jak weszlismy do gabinetu, to Ulka od razu sie wydarla 😮 i rak juz bylo do konca - cale badanie, ważenie szczepienie byl jeden wielki lament 😮 nie dziwie sie jej, kto to widzial, zeby za kazdym razem byl taki poslizg czasowy 😠 ile taki maluszek moze wytrzymac??? w domu musialam jej czopa wsadzic i teraz bidulka sie w koncu usmiecha i gada 🙂 Ula wazy dopiero 5940 😉

• Mamusie
No to Ulcia chudzinka 😁 Asia to już po 7 kg podchodzi 🤪 a z tym czekaniem to masakra, u mnie w przychodni jak tylko przychodzę to od razu kierują do pokoju szczepień i praktycznie nie masz kontaktu z ludźmi w poczekalni. Biedulka się pomęczy po tym szczepieniu... Karolka a które to u Uli? bo ja mam za m-c trzecie.

• Mamusie
Jak tam Ula? Biedna nie dość, że szła na kujki to jeszcze na nie czekać musiała.
Ja mam stokrotkę, ale chyba nie będę kupować. Igorek ma coś wielki brzuch i jakieś takie szczupłe są na niego te pomarańczowe pampersy 🤪 Ale na wadze dopiero dobijamy do 6 kg.

• Mamusie
Witam, my po spacerku 🙂 kupiłam dzis te pampersy i ogłaszam że w rossmanie są w promocji chusteczki pampers 6 szt za 26,99 🤪 Obok stały 4-ro paki w tej samej prawie cene więc się opłaca 😁 Widzę że z naszego grona Asia jest niezła kluseczka 🙂 Dzis jest spokojniejsza niż ostatnimi dniami, bo rano zrobiła kuuupe 😮 śmierdzącą i dużą 😜 pewnie jej ulżyło hehe teraz smacznie śpi 🙂

• Mamusie
ajablonka- Asia w sam raz, Olga kilka tygodni mlodsza a wazy 6,600 🙂
Ania- ja znalazlam swietne zastosowanie dla tej lalki- zdejmuje z karuzeli caly ten cyrk i wieszam na haku lale bo ona ma takie oczko i Ogla ja szarpie, szelesci sukienka, bije po nogach, dotyka... i potrafi tak sama lezac w lozeczku i gadac do niej jednorazowo 1,5 godziny 🙂 a ja w tym czasie prasuje albo cos robie 🙂
Karolka- mi sie wydaje ze to po szczepieniu, a 3 kupy to nie jest jakos duzo, Olga robi nawet 5 na dzien i nic ja przy tym nie boli.