Skocz do zawarto艣ci

Dziwne imiona dla dzieci... | Forum dla mam

Kasiula_m

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie p贸藕niej...
  • Mamusie
W Belgii panuje moda na Enzo lub Manon( czyt. Man膮 ) (imie 偶e艅skie.. masakra)pilnowa艂am dziewczynki, kt贸ra tak si臋 nazywa i powiem szczerze, 偶e jak jej mama mi powiedzia艂a jej imie to nie potrafi艂am powt贸rzy膰... dopiero jak zobaczy艂am na lod贸wce napisane to zapami臋ta艂am... a i Hugo... :/
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Mamusie
Kasiula napisa艂(a):
wyczyta艂am na internecie ,偶e rodzice dali swoim dzieciom na imi臋 . 呕ywia,Jarzyna,Barabasz...wiem,ze ludzie lubi膮 udziwnienia ale to????JAK BY艢CIE NIE NAZWA艁Y SWOJEGO DZIECKA??
JAKIE DZIWNE IMIONA S艁YSZA艁Y艢CIE???

Jarzyna? Znalam chlopaka kory mial taka ksywke hahaa :P Ale na imie mial po normalnemu 馃槈
Odno艣nik do komentarza

• 2 tygodnie p贸藕niej...
  • Mamusie
Bo偶ydar bym nie da艂a bo mi si臋 kojarzy ze skeczem Moralnego Niepokoju... "Bo偶o wporzo". 馃榿 馃槈

Hugo widzia艂am, 偶e ludzie daj膮. Hm, kwestia gustu. Mnie za bardzo kojarzy si臋 z pewnym telewizyjnym trolem. 馃槈

Cho膰 na imi臋 Witold te偶 ludzie r贸偶nie reaguj膮. Ale jak s艂ysz膮 "Wi膰", "Witek", to szybko si臋 przyzwyczajaj膮. 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Sathi napisa艂(a):
Bo偶ydar bym nie da艂a bo mi si臋 kojarzy ze skeczem Moralnego Niepokoju... "Bo偶o wporzo". 馃榿 馃槈

Hugo widzia艂am, 偶e ludzie daj膮. Hm, kwestia gustu. Mnie za bardzo kojarzy si臋 z pewnym telewizyjnym trolem. 馃槈

Cho膰 na imi臋 Witold te偶 ludzie r贸偶nie reaguj膮. Ale jak s艂ysz膮 "Wi膰", "Witek", to szybko si臋 przyzwyczajaj膮. 馃檪

Bozo -wporzo i trol 馃榿 Sathi, Ty jestes udana 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Justa napisa艂(a):
MadziaW napisa艂(a):
Mnie sie osobiscie nie podoba imie Denis - z czyms mi sie niestety kojarzy 馃槣 i nie wyobrazam sobie tak syna nazwac 馃檪

Mam to samo skojarzenie 馃槈

Co nie? 馃槣
A nawet jakby mi sie nie kojarzylo, to kojarzylo by sie innym, wiec po co dziecko krzywdzic 馃槈
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
My chcieli艣my da膰 naszemu synkowi (kt贸ry okaza艂 si臋 by膰 c贸reczk膮) Wadim 馃槣 ludzie bardzo dziwnie reagowali 馃槣
Na Judyt臋 zreszt膮 te偶 dziwnie ludzie reaguj臋 ale raczej pozytywnie 馃槈
widzia艂am kiedy艣 w tv faceta o imieniu Bonaventura... masakra 馃槣
a Denis te偶 mi si臋 nie podoba i tak samo si臋 kojarzy 馃槣
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
kolo177 napisa艂(a):
My chcieli艣my da膰 naszemu synkowi (kt贸ry okaza艂 si臋 by膰 c贸reczk膮) Wadim 馃槣 ludzie bardzo dziwnie reagowali 馃槣
Na Judyt臋 zreszt膮 te偶 dziwnie ludzie reaguj臋 ale raczej pozytywnie 馃槈

Przecie偶 Judyta nie jest jakim艣 wybitnie rzadkim imieniem. 馃 A na pewno jest ciekawe. 馃檪
Wadim te偶 mi si臋 podoba. 馃槣 M贸j m艂odszy brat ma koleg臋 o tym imieniu. 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• 3 tygodnie p贸藕niej...
Mnie nie podoba si臋 jak tata jest np. Micha艂 i syn junior Micha艂 馃槣 Strasznie myl膮ce i wydaje mi si臋 ze syn ju偶 na zawsze zostanie Micha艂kiem a nie Micha艂em.

Jak ju偶 jakiego艣 imienia nie ma w s艂owniku, encyklopedii to jest dziwne a raczej wymy艣lne imi臋, co nie oznacza ze brzydkie 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Ja nie moge sie przekonac do imienia Jagoda, Melchior, Baltazar, ARIEL ( u mnie na osiedlu na takiego chlopaka o tym imieniu wo艂aj膮 dzieci Persil) 馃ゴ
Benimin z Denisem mam to samo skojarzenie co Wy 鈽猴笍 鈽猴笍 馃槣 馃槣 馃槣 Jesica, Angelika nigdy nie wiadomo jak sie pisze czy Andzelika czy Angelika eh
oj lista mysle byla by dlugo :P
ale kazdy ma prawo wyboru 馃檪
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Dodaj now膮 pozycj臋...