Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
sylvianka3 napisał(a):
ahaha to w razie W moge do Ciebie walic?:P

Szczerze sie polecam 🙂Cholera,customer service zamkneli o 20..to nic,rano ich opierole.Co sie odwlecze,to nie uciecze.Powiem wam,ze najbardzije nie lubie czekac,na cos/kogos,kto sie spoznia...dziala to na mnie bardzo denerwujaco

hehe, Monia ja tez nie cierpie jak ktos sobie w huja z moim cennym czasem leci heheh
Gosia ale wspomnienia.......maluszek taki slepy jeszcze 🙂 i pomyslec,ze my tez takie bylysmy kiedys 🙂
idé spacku, kolorowych 🙂
Sylwia moj maz Wam zazdrosci mieszkania i miejsca zamieszkania, zaczal mi gadac,ze chce sie przeprowadzic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no Artur powiedział,że od razu będzie zdjęcia robił...miał zrobić jak młody na brzusiu u mnie był, a zaczął robić dopiero jak do mierzenia i warzenia go wzięli tak go to ruszyło.
No a jak się go zapytali czy pępowinę chce przeciąć to, że tak..no i musiał pierw łzy wytrzeć, bo mówił, że nic nie widział.
Ze mnie wyrodna matka, bo ja to poczułam ulgę..i pomyślałam, że dobrze,że się już skończyło. No i jedynie świeczki w oczach miałam..
ale ja od odejścia wód rodziłam 11godz. bez 10min., od pierwszych skurczy było 9godz.bez 10min.
Podkreślę, że spałam z 1,5h bo z dziewczynami sobie rozmawiałyśmy do 00.30, a mnie ok. 2.00 wody odeszły..

jeśli chodzi o wspominki..
Alan około 2min. po przyjścviu na świat:

dzień później:

no i sprzed tygodnia:

• Mamusie
Hey hey moje panie 🙂Viburcol jest the best.Dzis znowu wspaniala noc 😁 Mloda dopiero o 4:50 wstala na mleko i potem pospala do 7:30 🙂Zycie moze byc piekne hahaha.A paczki nie ma dalej i podobno dalej jedzie i bedzie na czas 04.11 😁 😁 😁 Jakis powrot do przeszlosci czy co? 😁 A ja dzis ide do pracy..jak narazie do mnie jeszcze nie dociera 😉

• Mamusie
🙂
bry,
tu jak zwykle bylo gwarno wczoraj 🤪 i widze ze wzielo was na wspominki 🤪
dzieciaczki sie pozmienialy, nie ma co 🙂
my zdjecia zaczelismy robic dopiero jak mala miala ok.20 min, dopiero wtedy oboje ochlonelismy 😁
16latka w ciazy.... hm, niezle, a tatus ila ma lat?
nie wiedzialam, ze mozna z avonu zamawiac on line (zapisalam sobie stronke w ulub), myslalam, ze tylko przez konsultanta 😉
a z ups tez mialam problem, jak zamawialam ta malutka sofke do kayi pokoju. czekalam caly dzien, nie pojawil sie nikt a na stronce bylo napisane, ze kierowca byl, nikogo nie bylo w domu i ze zostawil kartke z info. 😠 alez sie wkurzylam 😠 😠 😠
opieprzylam, na drugi dzien z samego rana juz byl, ale to byla normalnie bezczelnosc, 🤢
Monia, powodzenia w pracy 😘

w ogole to dzien dobry 🙂

a moj maz na ali operacyjnej z mala na rekach chodzil i plakal i w pewnej chwili mowi do mnie zebym mu gile wtarla 🤪 dodam tylko, ze ja sparalizowana lezalam w trakcie cesarki 😁

Czesc dziewuszki 🙂 u nas piekna noc heh, mala zasnela po kapieli bez butli wiec wstala punkt 1wsza, nastepnie 6.30 czyli standard, tata zabral ja na dol ,a ja sobie do 8smej pospalam 🙂 zyc nie umierac nie 🙂
Alanek fajne wloski mial i ma zreszta ciagle 🙂wspaniale chwile nie, ale rzeczywiscie kawal dziecka 🙂
Nusia masz racje u nas nie ma opcji zeby slyszec kogos rodzacego, chociaz ja sie smialam,ze mnie caly szpital uslyszal jak mi dawali epidural......nic na swiecie nigdy mnie tak nie bolalo 😮
Zuziek lezy i skrzeczy w swoim jezyku cos pomiedzy piskami,a skrzeczeniem i namietnie miele ustami jakby chciala mi cos powiedziec heh, dziewczyny do smakoszy herbat 🙂 saga czarna z witaminami wypas smak cudowny 🙂))) polecam

a zauwazylyscie ze wiekszosc z tych ktore dostaly epidiural to pozniej mialy cesarke?? 😮 moje kolezanki tez mialy albo cesarki albo kleszcze. cos jest nie tak z tym cholerstwem i nikt o tym nie mowi przed porodem

• Mamusie
Dzien dobry 🙂
Haha Alanek świetny jest i Jego włoski mnie rozwalają 😁
Nusia to chyba prawda... widzicie ja rodziłam 17 godzin i nie wzielam tego epidiuralu i nie skonczylo się cesarką...
Maja!!!no i co Ty na ta przeprowadzkę?:P bedziemy chodzić razxem na spacerki|?;>>>
Tez dodalam stronke do ulubionych z Avonu :P