Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Juleczka dziekuje za zyczenia 🙂Maja jestem z ciebiedumna:*Bardzo dobrze zrobilas,ze poszlas.To jak tak chwalicie swoich panow,to i ja swojego tez musze.Zajal sie mala wspaniale 🙂Jak wrocilam,to mala juz smacznie spala wykapana i nakarmiona 🙂A co do 1 dnia w pracy,to bylo spoko.Tylko malo luda bylo,bo ciapaki mialy swieto i zamiast o 20 to skonczylam o 21.W domu bylam ok 22 i bylam tak padnieta,ze tylko sie wykapalam i padlam spac..ale w sumie dobrze,bo moja pani o 5 uznala,ze sie wyspala.I stala w lozeczku,patrzyla na mnie i wolala mama!! 😁 😁 Pierwszy raz cos takiego zrobila,az sie poplakalam.Boze,jak ja ja kocham..A wczoraj mialam taki zapierdal,ze nawet nie wiem,kiedy dzien mi minal.Na dzien dobry rzucili na gleboka wode 😁 Maja szalik wczoraj doszedl!Boski!!Podaj mi w koncu ten nr konta,to ci pieniazki przeleje.Tuska gratuluje wspanialej kolacji haha 😁

huj strzelil bombki, wczoraj Michal opony wymienial,a dzis ma flaka, wlasnie znow wymienia.....
No a wczoraj wypilismy z Michalem najpierw w domu po dwa piwka!!! dla mnie to duzo po takiej przerwie wiec juz bylam gotowa, potem przyszedl Miki po mnie i poszlismy do knajpki tam kolejne dwa obgadalam z kazdej strony wlasnego meza hehehe, a Miki jest jak baba 😮 hmm moze jest gejem , nie myslalam o tym hehehe, a pozniej byly fajerwerki fajnie. A w miedzyczasie spotkalismy jego byla,ktora sie ze mna przyjazni, tak mi troche dziwnie bylo bo ona pewnie ma zal,ze ja go nie nienawidze jak ona 🙂 ale to juz dluzsza historia,a ja nie jestem dzieckiem.
a teraz Michal i powiedzial,ze lewarek sie spieprzyl i samochod spadl na tarcze cokolwiek to oznacza niedobrze 🤨 klopociki........

o a mój dziś sy dzisiaj wstał o 5.30 i nie miał zamiaru iść spać, więc poszłam z nim do drugiego pokoju, choć miał wstać z nim Artur. No, ale przyszedł o 6.00 i kazał mi iść się położyć, bo słyszał, że troszkę podosiłam głos na Alana.. ale to przez to, że niewyspana,a po drugie okres :/ i to jeszcze taki, że jak tylko podniosłam Alana to czułam jak ... :/
możecie pomyśleć, że okropna jestem, że podosiłam głos na Alana, ale dzisiaj ogólnie mam parszywy humor 😞
teraz sobie od godziny śpią z Arturem..ze mną nigdy tak długo nie spi 😞

• Mamusie
Tuska nie martw sie ze podnosisz glos na Alanka jak ja jestem niewyspana i zaspana to jak rykne na Vanesske to az sie sama dziwie ze tak potrafie 😁 niestety na nia to nie dziala, a ja mam caly dzien pozniej wyrzuty sumienia ze na dziecko krzycze ktore i tak nic nie rozumie 🤢
dzis pospalysmy do 7.30 ale dalam Vanessce zabawke i spalam do 8ej i wstalysmy ostatecznie z lozka po 9ej, a ona po mleku odwrocila sie na bok twarza do marcina i tak zasnela a mnie w duie miala 😠 😜

• Mamusie
Maja nam to samo sie stalo 3 tyg temu z lewarkiem,ale na aucie sie to nie odbilo 😁 Wiec i u was tak bedzie 😉 Maja przelew zrobiony 😁 Kaskia kiedys bylam w tym sklepie zastepca menagera.Potem zaoferowano mi awans,ale mialam sie przeniesc na inny sklep,niestety poza Londynem.W zwiazku z czym im podziekowalam i powiedzialam,ze chce zostac w tym sklepie jako sales assistant..No i teraz po maciezynskim teoretycznie jestem kasjerem i pomagam sklep sprzatnac,a w praktyce moj menager wyszedl o 16 i zostawil treninga...i skonczylo sie na tym,ze ja pilnowalam calego sklepu,bo ten nie bardzo wiedzial,co robic...Ale za tydz bedzie juz lepiej,bo Elka bedzie i ona za jelenia bedzie robic hahaha