Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm Gocha to da sie zrobic ale musze szybko isc do peacoca bo tylko jeden zostal ..a on pierwotnie wygladal strasznie......sam roz i cekiny pokaze Ci zdjecie przed i po jak uda mi sie go wyrwac jeszcze....a opaska ready ale najpierw Ci ja pokaze 😉

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/442/photo0742y.jpg/][IMG]http://img442.imageshack.us/img442/5530/photo0742y.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

kasiak napisał(a):
a to Kaya z dzisiaj 😜

http://youtu.be/d_C-MlgmgUM

ale jajaaja 🤪 Maryla dzisiaj zrobila takie samo pzedstawienie, normalnie identyczny placz z piskiem 😁 i w ogole caly dzien jak cos nie po jej mysli to ryk albo histeria

• Mamusie
Nusia,Kasia u nas dzis to samo...oszalec normalnie mozna.Dobrze,ze tesciowa jest,to na zmiane szkudnika zabawiamy..a my dzis spedzilysmy kolejny zajebisty dzionek 🙂 🙂 I bylysmy na nowym mieszkaniu..tesciowa jest zachwycona i caly czas planujemy co jak urzadzic hahaha 😁 😁 Aaaa i maz mi dzis na nerwy dziala :P

Wow a co Kaye tak zdenerwowalo hehehe?
Nudata nie masz privow bo nie masz corki 😜 o opaski chodzi 😜
A co do wagi to ladnie ladnie 😁 Zuzek dzis wazyla 8770 ,a miesiac temu 8600......
I ciag dalszy zwiedzania wszystkiego pelzajac zwlaszcza w tyl.....i wiecie co reaguje na "nie wolno" nie rusza patrzy na mnie odsuwa sie i jak nie patrze to wraca do tej samej rzeczy hehe

• Mamusie
ja od powrotu codziennie piore i chyba jeszcze z 5 pralek bedzie 🙂

moj maly nauczyl sie zasypiac u mnie na rekach, tylko z musi byc pionowo a nie jak wczesniej probowalam na fasolke , lekarz nam pozwolil pionowo go nosic i 10 min i dziecko spi, a przytula sie i caluje mnei w szyje jak zasypia, juz przestal to byc problem, wczesniej naaawet na rekach nie mogl zasnac

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
dziendobry 😉
my dzis to przesluchanie mamy i mam stresa znow 😠

Maja, bedzie dobrze 😘
Maju, zrobilam wczoraj kilka zdjec Kayi w opasce, ale na wszystkich jest strasznie powykrzywiana, bo jak sie moglas na filmiku przekonac, jekliwa byla okrutnie 🙃 postaram sie wybrac w miare "twarzowe" i pokaze 😜
ja w pazdzierniku zeszlego roku napisalam o child benefit (wczesniej tak jakos nie pomyslalam) szla korespondencja, wiadomo, cala procedura.....
w koncu nam przyznali, ale wiecie, ze od urodzenia Kayi a nie od wypisania wniosku? 😮
dostalismy wczoraj ok. 1200 wyrownania 😁. bylam pewna, ze jak bedzie chb, to od momentu zlozenia wniosku.... 🙂

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
Nusia,Kasia u nas dzis to samo...oszalec normalnie mozna.Dobrze,ze tesciowa jest,to na zmiane szkudnika zabawiamy..a my dzis spedzilysmy kolejny zajebisty dzionek 🙂 🙂 I bylysmy na nowym mieszkaniu..tesciowa jest zachwycona i caly czas planujemy co jak urzadzic hahaha 😁 😁 Aaaa i maz mi dzis na nerwy dziala :P

Monia, tez lubie ten moment, gdy sobie myslisz i kombinujesz jak mieszkanie urzadzisz 😉
a macie unfur.?

my juz po przesluchniu! zadzwonili,zapytac czy mozemy byc wczesniej ,babka wogole nas potraktowala ok, z zaskoczeniem,ze nie kazali nam doslac decyzji o child tax tylko do sádu... i decyzja bedzie poczta wyslana bo nie chcieli nas zatrzymywac bo korki beda napewno bo dzis wyscigi konne sie zaczynaja i jakis festiwal jest..ogolnie jestem dobrej mysli jesli o to chodzi, tylko nie lubie czekac..