Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Macie tutaj kilka zdjęć z sesji na roczek 🙂 poprawa humorku 😘

nudata napisał(a):
ja na poprawe humoru weszlam na Brzuszeki i zobaczylam ze sa nowe ciezarowki 🙂 🙂

tez zagladnelam i widze, ze prawie wszystkie juz tam byly 😁 😜

hej Gosia Michal wysylal opaske wiec czekaj jeszcze troszke on ja wyslal 2ga klasa bo nie wiedzial... 😞
Nudata wyslalam przed chwilka 🙂
Tuska naprawde sliczne zdjecia!!!! 🙂
a ja mam ta spirale i bolalo 😠

• Mamusie
Tuska, bombowa sesja 🤪
dziewczyny, zadzwonili 2 dni temu znowu do mnie z tej agencji, gdzie mialam pracowac na lotnisku.
wczoraj bylam na rozmowie a dzis podpisalam kontrakt. nie wiem czy dobrze robie, bo teraz troche mi to nie reke, ale nie wiem czy potem 3 ci raz sie odezwa, wiec musze sprobowac.
jest min 20 godz. tygodniowo, ale pokazywali rote innnych osob, to godzin maja bardzo duzo niestety.... ok. 40 i wiecej, mam nadzieje, ze tyle nie bede musiala pracowac..... 🤨

• Mamusie
Maja opaska przyszla, listonosz pozniej chodził 😘
Alanek jest cudowny aby go całowac ☺️
Kasia w razie cczego mozesz zrezygnowac jak Ci nie bedzie odpoiwadac 🙂 a ja przez ta PL musze kurwa 3dzien isc na nocke i w poniedzialek juz tez 🤢 kurwa szkod ze kasa z nieba nie leci 😁

Kasia super!!!a powiedz co z Kaya? bardzo fajnie,ze agencja o Tobie pamietala mimo ,ze odmowilas wtedy czy tez zrezygnowalas.
My jutro mamy gosci gosci na flaszke sie Michal umowil z kumplem i on bedzie z zona, bylismy u nich niedawno na nowo kupionym mieszkaniu - flacie 🙂

Gosia fajnie,ze juz przyszla 🙂 az mi lzej bo juz sie balam,ze on jakos poslal w kosmos ja hehhee
a co do kasy to mysle jak Ty.....tyle,ze Ty za chwile do Polski ,a my pod koniec maja i juz odkladam ,a i tam nie bedziemy napewno szalec. Wazne zalatwic sprawy zwiazane z Zuzia ,a pozniej sie zobaczy i dobre jest to,ze nocleg mamy free hehehhe ale wiadomo o co chodzi..

Nusia Ty sie rejestrowalas na stronie direct.gov do job centre? ja wypelniam formularz,jestem w polowie i wyskakuje,ze jest blad na stronie i ze ktos sie z job centre ze mna skontaktuje, ale niby jak skoro nie podalam adresu ani numeru tylko date urodzenia ...nic wiecej 😮

MajaCh napisał(a):
nie Nusia..ale nawet jesli to jak by zadzwonili ? 😜
w poniedzialek sie tym zajme,pojde albo zadzwonie.
dobranocka! :*[/quot

a o maila pytalam, bo na poczatku rejestracji podawalam maila a oni mi haslo i jak cos bylo nie tak, to moglam wrocic do miejsca w ktorym bylam ostatnio 🙂