Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Oj Sylwiu mi by sie dobrze spalo,gdyby mi dziecko pozwolilo...ale nie dy rydy.Gratuluje pierwszej przejazdzki.A ja sie ciesze,bo mi przyznali Employment and Support allowance 😁 😁 W koncu jakas kasa hihi.Dzis znowu 12 sie zapowiada..Piotrek ja pol godziny uspypial i nic..on poszedl sie myc,a ta wyje w lozeczku.Znowu on pojdzie spac,a ja bede z nia walczyc 😞

czesc 🙂 jejku ale Vansesska smiga! 🤪 ja uwielbiam jak takie maluchy tak chodza sztywno i z nogi na noge i becki na doopsko hehe
Sylwia to juz ochrzczona jestes po prawku 😁 teraz bedzie juz z gorki 😉
Nudata ja tez sie pytam o wiosne......
Moje male spiocha jeszcze obudzila sie o 7mej na bubu i myslalam,ze wstanie,a ona sie odwrocila i spi. 😮 spoko mam czas poczytac itd. szkoda,ze pogoda nie tyntyryntyn bo bym do ogrodka wbila z rana 😉

• Mamusie
Monia w końcu się wyśpicie za wszystkie czasy ,zobaczysz! 😉 niestety mamy muszą się trochę pomęczyć z małymi pociechami,a później to nie będą chciały z łóżka wychodzić !
W Pl też do kitu pogoda ,wczoraj jedynie było słonecznie i ciepło ! A dzisiaj znowu trochę popadało i od razu chłodniej się zrobiło 🤢 🤨
Jak przygotowania do świąt? :-)
Monia piszę priv :*

Sylwucha my swiat jako tako nie obchodzimy ale smiesznie wyszlo naspraszalam znajomych i chyba wszyscy beda, nikt sie nie zna itd, fajnie bedzie 🙂 zrobimy jakies jajeczka faszerrowane roznie , piwko, moze grilek jak bedzie pogoda i pogaduchy 🙂 juz sroda ,a ja w sumienie mam planu pelnego na to bo nie wiem jaka ta pogoda bedzie....ale to nic .w domu tez jest gdzie siedziec 😉 ale szkoda by bylo bo ogrodek tak wypicowalam 😜 jestem zadna komplementacji tym bardziej ,ze oni wszyscy wiedza jak wczesniej wygladal......no prawie wszyscy bedzie tez dziewuszka,wspollokatorka mojej psiapsioly nr 1 w Anglii, a ona dopiero z Pl przyjechala niedawno 🙂

gosiaa21 napisał(a):
dziewczyny jaka u nas zima! jak dzis z nocki wracałam to tylko suche mialam majtki i stanik tak sypie 🤢 🤢 🤢 🤢 kurwa zima w kwietniu tego tu jszcze nie było 😁

jak sie na syberii mieszka to tak jest 🤪

Goska nie strasz, chociaz Ty wyzej mieszkasz a tam wiecznie jak nie deszcze to zawieje 😜 oby nas to nie dotknelo 😁
a musze sie pochwalic, odebralismy krzeslko dla Zuzi do karmienia pelen wypad, jutro zdjecia porobie malej pasi bo juz w nim ogladala tv zajadajac sie pajdolina chlebka 😁

• Mamusie
Bry 😁 Sylwiu odpisane.Przepraszam,ale nie mialam jak wczesniej,dziecie mi daje popalic 😞 Gocha zime do mnie przyslalas!!!Wrrrr az sie z domu wyjsc nie chce jak tak ciemno i zimno jest 😞 Maja fajnie sie zapowiadaja Swieta u was,szkoda,ze nas nie bedzie.My swieta z moja siostra spedzamy...buuu..A z nowosci-odkrylismy wczoraj,ze mamy myszy.Fuck,fuck,fuck!!!!!

hehehehe Monia myszy za Toba przylazly z tamtego mieszkania kitraly sie po katach 😁
a my mamy to krzeselko jest wypasne!!!! wlasnie Zuzek wcina skorke od chlebusia w nim i oglada teletubisie 🙂 oj podoba jej sie bardzo 🙂 tylko imageshack nie trybi i nie moge zdjecia zaladowac tutaj, na FB dodalam 🙂

ladne? te z rozowymi 🙂 se zamowilam 😁
http://www.ebay.co.uk/itm/270704161828?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
i buciki z opaska do chrztu przyszly sliczne 🙂