Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasiu ja o 5 juz na nogach bylam,a w nocy mialam tardycyjnie ze 120 pobudek 😁 😁
Kasiu druga lozeczko suuuuper 🙂Tez mi sie wydaje,ze Ala bedzie nim zachwycona.I jaka z niej cwaniara,ze rodzenstwa nie chce hehe.Boi sie pewnie,ze zabawkami bedzie sie musiala dzielic 😁
Nusia Maja o 6 rano zrobila nam papa:P I brawo dla Maryli 🙂
Ja dzis mam kolejna wizyte w comecie...dalej z nimi walcze o podstawke od tv,ta co uszkodzili.Mieli wyslac 2 tyg temu i doszedl sam kabel.Pojechalam tam,babka zrobila dym powiedzieli,ze wysla.Minal tydz i nic.Poszlam tam znowu i jak pani zadzwonila to powiedzieli,ze akurat tego dnia wyslali z tnt i nawet nam tracking nr dali..W domu sprawdzamy a to rzecz do Glasgow dostarczona w lipcu..dalam im kilka dni i we wtorek znowu tam pojechalam.Tarfilam na ta sama babke,wydzwaniala do nich,ale nikt nie odbieral i obiecala tam dzwonic i mi odzwonic po 16-tej.Dzis minely 2 dni i zero odzewu od niej..A ja im napewno nie popuszcze!
No i do HV musze tez podjechac,bo tez mieli oddzwonic i duuuupa..Ehhh.Ooo Julia wlasnie swoja stonoge wytargala 😁 Postawila ja pionowo i z biegunow drabine sobie robi.Boze,ta ma pomysly 🤪 🤪

Kasia pazurki super. Ja pomalowalam wczoraj pazurki i wystarczylo ze naczynia umylam a juz polowa zaczela odpryskiwac. Jestesmy w wacky house. Mamusia odpoczywa a tatus biega za Manini 😉

• Mamusie
Bry 😘
Ja wyspana, ale z problemami na głowie to aż się odechciewa 🤨
Kasia paznokcie super ja lubię takie eksperymenty 😉
Ja złożyłam ostatnio papiery o Jobsecare Alowence czy jak to tam się pisze i oczywiście mi nie przyznali bo nie miałam odpowiednich składek odprowadzanych 😠 Piszą, żebym przychodziła co dwa tyg podpisać listę to oni za mnie odpowiednie składki zaczną płacić i wtedy przyznają kasę ale jeśli to ma potrwać cały rok podatkowy (bo teraz mi napisali że to składki na rok podatkowy 2010-2011) to ja za półtorej roku pójdę już do pracy bo Ala będzie mogła iść do przedszkola. Poza tym wymogi aby dostać te 50f tygodniowo to są z kosmosu ! 😠

• Mamusie
A ja wrocilam od HV.Potwierdzila moje obawy,ze Julia ma traume po operacji i syndrom dziecka odrzuconego.Ehhh.Ale przy okazji umowila mnie z babka od alergii i jeszcze inna od zywienia i powiem wam,ze jestem bardzo mile zaskoczona dzisiejsza wizyta.A i w comecie tez bylam.Dzis sie dowiedzialam,ze nie wiedza skad nr z tnt wytrzasneli,bo podstawki mi nie wyslali.Taka fajna czarna ich zjebala na maksa i od razu zobowiazali sie wyslac.Kazala wyslac do sklepu na jej imie i pozegnala ich slowami,zeby lepiej do wtorku podstawka byla bo nie chca,zeby tam jeszcze raz zadzwonila..juz dzis od oszutow i zlodziei wyzwala 😁

hej 🙂 juz w Wawie 🙂 mala zniosla lot wspaniale zero placzu strachu ,lecielismy z taka rodzina mama i 2 synow 10 i 18 lat...i tyle mi pomogli , a my im obecnoscia ...bo leca na pogrzeb taty/meza nagly wypadek.... teraz spi siobie..
Aisak mi tez odrzucili wniosek na poczatku ale jesli jestes pewna,ze pracowalas 2 lata ciagiem to zloz odwolanie, ja zanioslam p60 i od raz nowa decyzja byla bo oni zakladaja,ze Ci sie nie nalezy.......
Ja dzis prawie nie spalam....

• Mamusie
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/835/picture403j.jpg/][IMG]http://img835.imageshack.us/img835/6207/picture403j.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/825/picture404q.jpg/][IMG]http://img825.imageshack.us/img825/476/picture404q.jpg[/IMG][/URL]

komputer mi sie zepsul i musialam od nowa system wgrac i now musze Was nadrobic...
Monia a powiedziala HV co mozesz zrobic zeby Julce sie polepszylo??
Maja Zuza dzielna dziewczynka 😁 😁 ja nie wiem czy zdecydowalabym sie na lot tylko z
Olkiem... jak sobie pomysle ile reczy trzeba zabrac....

• Mamusie
Nie, no niestety akurat teraz nie pracowałam tyle ciągiem ale pracowałam ostatnio a im chodzi o to, że ja w roku 2010-2011 nie odprowadzałam składek ale ja wtedy rodziłam Alusie a więc ja miałam pracować była na maternity. No trudno się mówi wiedziała, że tak będzie - ciężko coś od nich wyrwać 🤔
ninatrn Synulek jest uroczy !! 😘 Ali się na pewno spodoba 😁

• Mamusie
Aisak lozeczko super
Maja zazdroszczę wyjazdu do pl 😉
Ninatrn olek jest super 🙂
Monisia nieźle dziś pozalatwialas 🙂 szkoda ze Julcia wciąż ma problemy 😞

Mi pęka głową. Od wczoraj są tesciowie. Chciałam być wporzadku i pozwalać sie im zajmowac małym. I co. Cały dzień go tarmosili a teraz mały ciagle ryczy. Wydaje mi sie ze za dużo sie dzialo wokół niego dziś. Na dodatek tesciowa znow.fochy strzela bo nie wypuscilam go na spacer.bo akurat zasnal 🤢 i co tylko zaplacze to ona czuję ze jako jedyną może go uspokoić... Grrr

• Mamusie
Dobry 😘
marylu na długo przyjechali ?? i to obydwoje teść i teściowa ?? 😮
Jejku tak mi przykro, że musisz we własnym domu czuć się niekomfortowo. Ale kiedyś postawisz na swoim zobaczysz widać potrzebujesz czasu 😉
U nas noc w stylu - Ala ma focha i nie chce spać a więc znów sobie przypomniałam c to znaczy dziecko w nocy nie śpi.

• Mamusie
Coś tam staram sie byc bardziej stanowcza. ale ta baba od razu focha i obrażona aż nie miło w domu. Są obydwoje aż do niedzieli. Wtedy przyjeżdża moj tata. Z czego sie już nawet nie cieszę bo tak zmeczona jestem tescmi. Ale wiem ze przy nim odpoczne,,,
Najgorsze ze znow mleko straciłam. Już wiem ze to ze stresu 😞
Aisak współczuję nieprzespanej nocy. Moj mały budzi mi sie co godzine ale szybko zasypia po karmieniu wiec jest luz. 😉

• Mamusie
marylu wez Ty swojej tesciowej postaw sie wreszcie... i nie przejmuj sie jej fochami...Twoj dom Twoje zasady proste... musisz postawic na swoim, bo jak nic nie zrobisz to juz zawsze tak bedzie...bedzie sie tesciowa wtracac do wszystkiego i pouczac Cie... a Ty sie bedziesz stresowac tak jak teraz.... trzymam kciuki za Ciebie i pamietaj co Ci mowilam: mozesz przyjechac do mnie z synkiem 😁 😁

• Mamusie
Kasiu wszystkiego dobrego dla Nikusia 🙂
Marylu strasznie ci wspolczuje takiej sytuacji.Ja tak moja tesciowa zawsze chwalilam,a w piatek tez mi zalazla za skore...oj i to bardzo
Ninatrn ale Olus jest slodki i jaki duzy z niego facet 🙂A co do HV to mi powiedziala,ze Juls ma traume i syndrom dziecka odrzuconego i trzeba to przeczekac.Nie ma na to recepty.Trzeba jak najwiecej dziecku czasu poswiecac i nawet jesli usypianie trwa 5h to trzeba to wytrzymac i czekac na lepsze dni...
A mi wczoraj caly dzien net nie dzialal.Dopiero jak do virgina pod wieczor zadzwonilam i ich zjebalam to ruszyl...
Ide dzis do siostry na kawe,zeby z Julia nie siedziec w domu...kuzwa dzis znowu 2h spalam...