Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

aisak_89 napisał(a):
nusia27 napisał(a):
ta pani sprzedaje sukienke czy siebie 🤪

http://www.ebay.co.uk/itm/Sexy-Velvet-Lace-Up-Dress-/170945568455?pt=UK_Women_s_Dresses&hash=item27cd265ec7

Hahaha sukienka jest gratis 😁 😁

wejdzcie sobie na jej pozostale aukcje, normalnie sie posikac mozna

aisak_89 napisał(a):
Bry 😘
Nusia Twoja Córeczka jest na prawdę bardzo mądra i urocza w tym co robi 🙂

dzieki 🙂 raczej nie ma wyboru, uczy sie od najlepszych... tata ostatnio za kazdym razem jak baka puscil to mowil "fuuuuj mama dupka, fuj" 🙃

heja, wlasnie,ze nie zczyscilo mnie po winie i sledziach 😁 :P
Monia ja kilka tyg temu mialam masakre z gardlem to antybiotyk bralam przez 5 dni mocne dawki i przeszlo wlasciwie juz po pierwszym dniu bylo lepiej pisalam Wam wtedy.

• Mamusie
Jaka laska!!!!Masakra i ludzie to kupuja!!!Od nas goscie wlasnie wysli.Szok,jeszcze nigdy nie widzialam Julii tak za kims biegajacej.Normalnie w szoku dalej jestem.Nawet mama nie byla wazna,tylko ciocia 🙂 A i bylam z nia u lekarza i nawet porzadnie malej nie obejrzal,bo uwaga MALA BIEGALA PO POCZEKALNI,WIEC MUSI BYC ZDROWA.CHORE DZIECI LEZA!Na nic zdaly sie tlumaczenia,ze tak samo zachowywala sie tydz temu majac angine i 40st goraczki.Ehhh .Mi powiedzial,ze tez dobrze wygladam i pewnie to tylko wirus....paranoja.Jak mi nie przejdzie za 2 dni,to tez wezme antybiotyk..
A jutro z rana ide do CAB i w koncu napisza mi to odwolanie,a wieczorem czeka mnie usg.Zyc nie umierac 😜 Zwlaszcza,ze 6h przed nie moge nic zjesc...

• Mamusie
Monisia 6 godzin to jak znalazł - dieta obowiązkowa 😁 😁
Tutaj lekarze właśnie tak robią 🤨 Poszłam powiedziałam, że ciągle jestem zmęczona, że robi mi się bardzo przed oczami itp. a on do mnie, że to normalne ! 😠 Mam 23 lata i takie rzeczy są normalne u nich wszystko jest normalne byle by nie musieli martwić się o człowieka 😠 A ja mam podejrzenia, że mogę mieć coś z tarczycą 🤔

• Mamusie
Aisak ja nie jadam po 15/16-tej a skoro 6h przed usg nie moge jesc,to jutro ostatni raz zjem o 12 😉 😉 😉 A teraz sobie winko pije,bo dostalismy od znajomych 😁 Co do lekarzy to masz racje.JA 3 lata po lekarzach z plecami chodzilam i nie dostalam skierowania na badania,bo slyszalam,ze mloda jestem i to normalne 😉

Nusia a jak praca??
Macie tu moja Zolzuchne nauczyla sie usmiechac jak widzi aparat Julke mi w tym przypomina 😁
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/32/desktop3mv.jpg/][IMG]http://img32.imageshack.us/img32/6428/desktop3mv.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

wooow ale Zuzia sliczniutka jest i wloski taaaakie dlugie 😁 🤪 a mama taaaakie krotkie:P
Manini sie nauczyla zabierac aparat jak tylko zobaczy wiec moge zapomniec o robieniu jej zdjec:P

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
ja chyba zostane lekarzem w uk. kasa dobra a jedyne co robisz to mowisz ludziom, ze to normalne:P

Mysle,ze masz wieksza wiedze medyczna niz wiekszosc GP w tym kraju 😁 😁
Maja Zuzia jest przesliczna!!!Ona sie normalnie z kazdym dniem coraz piekniejsza robi,choc myslalam,ze juz bardziej nie moze 😁 😁 Moja bestia spi.Ide sie kapac i tez do spania,bo jutro rano CAB wzywa 😁
Aaaa Nusia nie jem po 15/16 bo mam strasznie wolna przemiane materii i wszystko co potem jem idzie mi w dupe 🙃 🙃 🙃 Z reszta ja w ogole jadam prawie zawsze tylko 2 posilki dziennie 😁 I czasem,jak mi Piotrek truje to dla swietego spokoju zjem jakis owoc albo muesli 😉 😉 😉

• Mamusie
aisak_89 napisał(a):
hahaha Dziewczyny zakładamy klinikę polską 😁 😁 50f za wizytę zrobimy konkurencję 😁

Ja moge byc alergologiem i pediatra 😁 😁
Poddalam sie dzis.Myslalam,ze w nocy umre wiec wzielam w koncu antybiotyk z rana.Oby pomogl,bo normalnie umieram,a tu caly dzien latania 😞

bidulki nasze 😘
a mnie odbyt boli 😮 i to na serio, hemoroidy jeszcze nigdy nie dawaly mi tak w kosc... bola nawet jak siedze, jutro do lekarza sie wybiore... normalnie sie czuje jakbym miala ze 100lat z takimi problemami

• Mamusie
niusia jejku ja też ostatnio czuję się jakbym miała ze 100 lat a nie 23 🤔 Ciągle coś mi jest a do lekarza nawet nie idę bo nie warto. M jak przeniesie karty do nowej przychodni to pójdę tutaj może będą normalni lekarze w co wątpię ale spróbuję a jak nie to zostaje prywatnie w Polsce.

• Mamusie
Dobry wieczor, ja sie melduje na krotko. Przeziebienie mnie toalnie rozlozylo. W niedziele M. powiedzial, ze nie ma szans i nie puszcza mnie w takim stanie do pracy. Zadzwonil do mojej szefowej (baardzo fajna i wyrozumiala, naprawde kochana kobieta), wytlumaczyl co i jak, ona go poparla i powiedziala ,ze mam nie przychodzic az sie calkiem wylecze i mam sie praca nie przejmowac. To samo mi pozniej kolezanka z pracy powiedziala przez smsa. Zadzwonilam dzis, zeby zapytac czy ok zebym jeszcze dzis w domu zostala (M. wyslali z pracy do domu, bo rano jak doszedl do pracy to wygladal tak blado i zle 🤢), a ona mi powiedziala, ze mam jutro nie przychodzic, ani w czwartek, ze ona sie o mnie martwi, w biurze w miare cicho a rak do pracy jest, wiec mam siedziec i sie kurowac - jak slodko z jej strony. Fakt jest, ze to przezebienie to okropne jest, zwlaszcza kaszel. W niedziele od niego mnie az zebra bolaly a tu brzuch...wcale nie pomaga. Poszlam wczoraj do lekarza, ale na szczescie nie musiala mi dac antybiotykow i na szczescie nie mam na plucach (ani gardle/migdalach) zadnej infekcji, czego sie obawialam. Maly sie ma juz dobrze, dzis byl w przedszkolu i mam nadzieje, ze w najblizszym czasie niczego nowego nie podlapie. Ale ta pogoda jest taka okropna, ze trudno sie dziwic, ze dzieci choruja, bo warunki dla wirusow i bakteri super sprzyjajace 😠