Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
tak, wiem Monia, ale ten cover jest z zewnatrz zrobiony z czegos takiego, co mozna gabka przecierac i ma dodatkowy liner pod dupke, wiec mozna bez problemu wyprac, mam nadzieje ze bedzie taki, jak sobie mysle, w ciagu godziny powinien przyjsc, jesli bedzie inny niz mysle, to go oddam i zamowie cos innego, dlatego zamawialismy wczesniej. mi sie on podoba nie tylko zewnetrznie, ale ma tez kilka funkcji, ktore mi sie przydaja przy Kayi, wiec zobaczymy 😉

bry:P
u nas sie taki wozio nie spisal, uzywam go tylko jak gdzies jedziemy autkiem albo samolotem...
Kasia a gdzie na wakacje leciice?
zrobilam wczoraj buraczki w sloiki i juz nie moge sie doczekac by je zjesc do obiadu 😜 mala pipka spi a ja obiad robie i zaraz lece posprztac troche

Kasia chodzi mi o budowe wozka. Maryla siedziala w nim przekrzywiona i male kolka mnie denerwowaly. jest ok na krotkie spacery i podroze ale na codzien wole duzy wozio z wygodnym siedziskiem i taki co sie "sam pcha". ale tez moze bys tak dlatego, ze model ktory mam jest jednym z tanszych 😜

• Mamusie
Hahahaha Nusia dobre 😁 Fakt,lotnisko sie napewno nia zajmie 🙂To bede opiekunka dla was 😁 😁 Ja tam nie mam problemu z praniem...bo i tak wisi w domu hahaha.Dzis robilam obiad w kuchni i Julia sie bawila w pokoju...jak wyszlam z kuchni,to sie zalamalam.Patrzcie ten sajgon:
http://www.youtube.com/watch?v=VW5tpm2RJ8c&feature=youtu.be

• Mamusie
Hehehe na pierwsze rosolek ze swojskim makaronem,a na drugie roladki schabowe z szynka zapiekane w sosie serowo-smietankowym,pokryte u gory serem z pieczonymi ziemniaczkami i surowka z czerwonej kapusty 😁 😁 Mniami 😁 A co do sajgonu,to ostatnio ucze ja,ze jak chce np inne klocki,to musi ze mna pozbierac te rozwalone..i ostatnio calkiem nam szlo wspolne sprzatanie,ale dzis sama zostala i pokazala co potrafi 😁

• Mamusie
Monisia rzeczywiscie sajgon 🙂
tesciowa dzis wyjechala i tak cicho w domu... nie ma do kogo geby otworzyc :P

pogoda do d**py 😠 😠 wywiesilam pranie bo sloneczko swiecilo i zaraz bieglam scigac bo deszcz zaczal padac... i tak na zmiane raz deszcz raz slonce....
czas przebrac prezesa bo z pieluchy zalata

• Mamusie
Ja dzis poszlam do pracy na 6 rano, wrocilam do domu wykapac Ize i polozyc ja spac i znow jestem w pracy od 22. Nie wiem jak wroce do domu bo pryjechalam samochodem, jest 2am a ja juz na oczy nic nie widze. Mam nadzieje ze to sie juz nie powtorzy, staff postanowil mi grupowo zadzwonic sick. Izabela rosnie, wazy 9kg i mierzy 73cm. W koncu czworakuje poprawnie bo wczesniej pelzala od 6 mies, i coraz czesciej robi po kilka kroczkow sama, wstaje na nogi z lezacego i jest bardzo rozgadana. Czesc sie chyba nauczyla od Marylki-np. ASIA. Mowi mama, tata, baba, dziadzia, daj, tak, nie, Asia itp. Wciaz bardzo zywa i radosna, uwielbia ludzi a najbardziej dzieci-szaleje za Marylka. To tyle co unas. Praca na pelen etat+dom+dziecko+maz=nie jest latwo ale daje rade.

• Mamusie
To gratuluje Julii, a musiałas jej coś tłumaczyć czy bez upominania się obyło?
Ja jakoś nie mogę się zmobilizować , aby sądzac mała na nocnik, ona po 3 sek ucieka z niego a mi się nie chce co chwile męczyć z zakladaniem i zdejmowaniem pampera.... ☺️ cóż....pójdzie do szkoły w pamperze 😉

🙂 czesc babole. Monia ja dzis zaczynam powazne pakowanie napewno. Szklo itd. Zuzia od rana gania przy oknach bo ptaszek w ogrodku glizdy wydziobuje i ona swiruje 😁
Mia to musialas im jakos za skore zalezc ,skoro sie tak postawili :P mowie to z doswiadczenia bo ja w Pl pracowalam w recepcji w hotelu i czasem tez trzeba bylo w ten sposob zeby ktos z gory zrozumial pewne rzeczy np. nie chcieli nam zmienic shift po 8h i musielismy pracowac po 12h. przy minimum ludzi do pracy czyli bywalo tak,ze ja czesto spalam po nocy w hotelu zeby o 12zaczac zmiane kolejna.....
Nusia Marylka dobra wie jak z lwem gadac 😁/
wyczailam,ze Zuzia ma uczulenie uwaga.Na banany ukochane......na karku jest krostki wyskakuja teraz wiem napewno,ze od nich.
Ninatrn bedziesz tesknic za tesciowa? 😁 Mi na swieta zjezdzaja goscie meza siostra z mezem......przyznam szczerze,ze sie nie kochamy wiem ,musze mozo przymruzac oko... 🤨