Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
My z zakupow dopiero wrocilismy.Nusia,nie badz swinia,wez dziecko na szczepionke 😁 😁 To co?Babcia tam byla na zlocie moherow? 😁 😁
Ja mam dobry humor,bo moje dziecko zjadlo dzis kawalek chleba z pasztetem 😁 Juuupi 🙂
A ja sie wlasnie nazarlam.Krokiety mialam domowej roboty z kapusta i grzybami 🙂Looo matko,bede sie kulac 😁

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ale masz zajebisty obiad Monia ja uwielbiam krokiety chyba u mamy zamowie 🙂 planuje w tym czasie w Pl wypoczac ile sie da....
Nusia alez oni maja w glowach..ciekawe kto sie na to zdecyduje, moze ten ktory nie rozumie tego co czyta i mysli,ze musi ,ze to wezwanie...

• Mamusie
Monika daj krokieta mam jeszcze Desperadosa zrobimy wymianę 😁
nusia to jest możliwe tylko w Anglii ! proponować coś zdrowemu dziecko ale idź z chory to dadzą co najwyżej paracetamol - lek na wszystko ! 🙃
U nas pierwszy dzień remontu skończony - ściany okazały się w opłakanym stanie momentami tynk trzeba było zrywać do cegły bo się kruszył 🤔

• Mamusie
Heej
Monia super ze Julcia coś zjadła 🙂
Nusia pewnie zgłaszają sie ci co nie doczytaja wszystkego 🙂 chociaż nie zdziwilabym sie gdyby anglicy sie decydowali:P
Ja wciąż mam braki pokarmu. Pije ile sie da. Może to sie unormuje w koncu.
Moj m jak wraca s pracy to 5min z własną babcia nie może wytrzymac, a hipokryta uwaza ze ja powinnam sie cieszyc zejest ze mną całymi dniami 🙂 Ehhh....

• Mamusie
Hej 🙂. A ja jutro idę do pracy ostatni raz wg kontraktu. Idę na 4 do 8 . W ostatnim czasie tyle osób wywalili ze aż się to zrobiło chore 🤢 ludzie w ciagu dnia wylatywali, masakra jakaś 😠 ogólnie jest niezdrowa atmosfera , zostawili 5 osób, ale cześć z nich naprawdę sobie na to zasłużyła - robili po 50 h tygodniowo 🙃 nawet - a cześć z nich wiedziała z kim i kiedy imprezowac 😉 No ale ... W każdym razie z tych, których jeszcze nie wywalili wybrali osoby ma tzw. Kontrakt 0 . Czyli np. Juz dzwonili do mnie , zaproponowali kilk shiftow, wybrałam sobie niedziele i poniedziałek w następnym tygodniu . A od połowy lutego znowu wracam na kontakt do końca października 🙂 chyba, ze w miedzy czasie i mnie wywala 😲 😁

hej. Kasia to masz farta ladnego 🙂!!!
Marylu dokladnie, stresik moze powodowac zanik pokarmu.
Ja ide za chwile do JC na rozmowe :P do grudnia mi placa jeszcze.
Monia to zajebiaszczo ale chyba Jula nie powinna chodzic.....?

• Mamusie
Hej laseczki, powiedzcie ci czy jak bylyscie w okresie pologu, to zdarzyly wam sie takie sytuacje, ze minelo krwawienie na pare dni, po czym znow zaczelo? Myslalm ze to miesiaczka, ale nie mam boli miesiaczkowych, a krwaienie dwa pierwsze dni bylo slabe, a teraz juz jest obfite, trwa juz 8 dni i nie widac, zeby sie zmniejszalo.

Dziewczyny w piatek ide do fryzjera zeby je pociachal odpowiednio a kolor to jeszcze duzo czasu az dojde do normalnosci heheh pokaze Wam w piatek, na 11sta mam umowiona wizyte.
Wkurwilam sie bo dzis nam kase za mieszkanie sciagneli a powinno 2go ,a w zwiazkuz z tym ,ze dzis czyli ostatnie dni miesiaca przed wyplata 1 dzien. Sciagneli i przekroczylismy przez to debet za co bank nas czardzuje 65f. Ale juz po klotniach z bankiem itd. na szczescie tylko w tym miesiacu przesunelismy date w agencji na 4go dla pewnosci. Ale hujki w tym hsbc cfani sa jak nic. ....
Dusia sie pojawila 😁 i maluszek juz ma ponad miesiac 😁

Dusia ja krwawilam i krwawilam i konca nie bylo 😜 i tak jak ty przerwa kilkudniowa i potem znowu

Maja dla Ciebie link 😜

http://www.youtube.com/watch?v=zvCBSSwgtg4&feature=autoplay&list=LLzIlG_wUC_hQ2jEJuG_vYJA&playnext=1

ciesze, ze utwor sie podoba 🙂 sama napisalam tekst i muzyke i teledysk wyrezyserowalam ja. i za kamera tez ja stalam, ale oswietlenie Marylka robila, dlatego nie dokonca idealne. no coz dopiero sie uczy dziewczyna 😜
dziewczyny fajne butki sa w lidlu teraz. na dole jak gumowce, gora ocieplana. nieprzemakalne, a w srodku cale wyscielane. zadne z nich pieknosci, ale na spacery w blotku czy sniegu (jak spadnie:P) rewelacyjne. i cena 8.99