Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ta 14 latka zachowuje sie jak ania z top model - taka cipka niewydymka 😜
zle to ujelam. ona ma dopiero 14 lat. moze przeszkadza mi ze ma tak fantastyczny glos a jak spiewa to jakby za kare, albo jakby ja to bolalo czy cos 🤢

• Mamusie
nusia27 napisał(a):

dooobre 😁 😁 😁 A moj maz jest za kamien... bo sa z lodzi i wg niego fajna graja...o i Czaczyk bedzie 😁 😁 Swietny jest 🙂A moje dziecko sie drze,bo ksiazka sie nie otwiera...ale jak ma sie otworzyc,skoro na niej siedzi 😁 😁

MonisiaD napisał(a):
nusia27 napisał(a):

dooobre 😁 😁 😁 A moj maz jest za kamien... bo sa z lodzi i wg niego fajna graja...o i Czaczyk bedzie 😁 😁 Swietny jest 🙂A moje dziecko sie drze,bo ksiazka sie nie otwiera...ale jak ma sie otworzyc,skoro na niej siedzi 😁 😁

hahhahahahhaahhaahhaha Julcia glupulcia 😁 uwielbiam jak Maryla ma takie wpadki 🙃

MonisiaD napisał(a):
Kurde,skoncza sie kiedys te reklamy,bo zasne

jak sie oglada polsat to w trakcie reklam mozna posprzatac mieszkanie, wykapac sie nastawic obiad i wrocic i zobaczyc ze dalej sa reklamy i isc zjesc obiad ktory sie ugotowal i wrocic i dalej reklamy to mozna pozmywac po jedzeniu i wyjsc na spacer i zakupy i wrocic a tu dalej reklamy 🤪

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
Kurde,skoncza sie kiedys te reklamy,bo zasne

jak sie oglada polsat to w trakcie reklam mozna posprzatac mieszkanie, wykapac sie nastawic obiad i wrocic i zobaczyc ze dalej sa reklamy i isc zjesc obiad ktory sie ugotowal i wrocic i dalej reklamy to mozna pozmywac po jedzeniu i wyjsc na spacer i zakupy i wrocic a tu dalej reklamy 🤪

😁 😁

dzień dobry 🙂
nie było mnie wczoraj już później..nie było zbytnio czasu 😞 jak humor? jedna wielka masakra!:/ byli koledzy Artura u nas to było ok.. ae jak w pewnym momencie jeden kolega powiedział,że 10grudia on i jeszcze jeden robią urodziny i zaprasza nas, a Artur no ja mam jedno wychodne, bo Asia ostatnio wychodziła sama..to myślałam, że go rozszarpię!:/ oczywiście nic nie dałam po soie poznać..no ale jak wyszli to kłótnia była:/ kurwa ja rozumiem jak on sobie pojedzie spotkać się z kumplami na piwie sam,ale nie na urodziny!! Powiedziałam mu,że nie wierzę, że wszyscy koledzy przyjdą sami bez dziewczyn! No a On oczywiście zły..powiedzial, że ja też już wiecej nigdzie nie wyjde. Ja mu powiedziałam, żeby teraz w sb sobie wy...rdalał na tą walkę KSW, bo Pudzian walczy, bo mnie ku-wa do 3.00 nie będą tu siedzieć, a ja z nimi, no a poxniej oni soie pojada eda spac do poludnia a ja o 6.00 pobudka :/ a on wkurw..ny poszedł spać!:/jeszcze na koniec mu dojebałam hasłem: " Kawaler pier..lony się znalazł".
No cóż bywa.
Jak młody pierwszy raz mi się obudził to się pyta mnie, która godzina..po 3razie mu odpowiedziałam..pozniej pyta sie co sie tam w pokoju świeci, a ja że akwarium, bo nie zgasił jjak szedł spać, a on acha. Byłam tak wkurwiona,że stwierdziłam,że pierdole nie gasze..w koncu to jego akwarium, ja go od poczatku nie chcialam.
Pozniej jak sie polozylam jak mlody napil sie juz herbatki i odlozylam go do łóżeczka o tej 4.00 to się odwrócił w moją stronę,a ja do niego dupa..zawsze spie do niego dupa,ale teraaz jak sie przyblizyl to ]ja sie oddalilam.. pieprze, pierw mnie zjebie, a poxniej mysli, ze nic sie nie stalo.
No ale jak wstal do roboty to sie nawet nie odezwal czy mu zrobie kanapki i wyszedl do pracy bez buziaka,wiec czuje ze bedziemy miec ciche dni.

to się rozpisałam i wyzalilam..niektorym z was moze to sie wydac dziecinne,ale ja juz nie mam do niego czasem sily.

no a teraz sie troszke odniose do tego co pisalyscie, tak więc Kaya jest świetna!! 🙂
możecie się spotkać w następne wakacje, a jeszcze lepiej by było jak ja bym w tym czasie była u Moniki 😁

• Mamusie
Dobry 😁 Nusia ale sie ciesze,ze mlody wygral 😁 Piotrek tez sie smial,ze to dzieki moim esemesom 🙂Tuska,my tu ciagle sie zalimy i nazekamy 🙂I powiem ci,ze mam taki sam charakter i tez bym sie o taka akcje wkurzyla..Wez go przez leb walnij co sie w koncu nauczy 😁 A mi sie chce sie chce spac,bo juz 3 noc kladlam sie po 11..ale dzis napewno walne sie wczesniej 😉 A co do diety,to moja w weekend szlag trafil,bo w sobote dziewczyny co chwile mi slodkie pod kase przynosily 😁 A wczoraj uleglam urokowi carrot cake haha 😁