Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
lusia napisał(a):
MajaCh napisał(a):
dziewczyny a viburcol jest tylko na recepte?

Pozwoliłam się wtrącić 🙂 W Polsce Viburcol jest tylko na recepte, od jakiegoś czasu, bo wcześniej nie był. Kilka miesięcy temu sama musiałam mieć recepte na niego.

A to bardzo dziwne,bo w zeszlym tygodniu znajomy mi kupil viburcol wlasnie w Lodzi bez recepty,poprzednio mialam go z Wroclawia a dzis kolezanka kupila mi 2 opakowania rowniez bez recepty w Brzezinach pod Lodzia.Skoro mowisz,ze dostalas to na recepte,to moze jest to zalezne od aptek.Te z Lodzi byly kupowane w tej aptece z plusem czy jakos tak.Teraz jak na swieta pojedziemy to mam zamiar zrobic duzy zapas,bo faktycznie bardzo pomaga 😜 😜

No nie wiem jak to juz jest 🤢 Koło siebie w dwóch aptekach pytałam i na recepte, poszłam też do Super-Pharm i tam też kazali mieć receptę, i koło moich rodziców w innej dzielnicy także...ale napewno nie były to apteki z krzyżykiem 🙂 Ale w razie potrzeby będe wiedziałam, żeby spróbowac w tych aptekach 🙂

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Tuska zazdroszcze piwa.Ja nie mam sie z kim napic.Piotrek dopiero przed chwila wrocil,wczoraj z reszta tez pozno skonczyl..Zje,wykapiemy mala i obie idziemy spac i tyle sie widzimy.Cholera,jak ja bym chciala,zeby mu sie z tamta praca w koncu cos ruszylo,bo do dupy takie mijanie jest 😞Az dola normalnie dzis przez to zalapalam i plakac mi sie chce 😞Ide,bo nie chce smecic

• Mamusie
lusia napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
lusia napisał(a):
MajaCh napisał(a):
dziewczyny a viburcol jest tylko na recepte?

Pozwoliłam się wtrącić 🙂 W Polsce Viburcol jest tylko na recepte, od jakiegoś czasu, bo wcześniej nie był. Kilka miesięcy temu sama musiałam mieć recepte na niego.

A to bardzo dziwne,bo w zeszlym tygodniu znajomy mi kupil viburcol wlasnie w Lodzi bez recepty,poprzednio mialam go z Wroclawia a dzis kolezanka kupila mi 2 opakowania rowniez bez recepty w Brzezinach pod Lodzia.Skoro mowisz,ze dostalas to na recepte,to moze jest to zalezne od aptek.Te z Lodzi byly kupowane w tej aptece z plusem czy jakos tak.Teraz jak na swieta pojedziemy to mam zamiar zrobic duzy zapas,bo faktycznie bardzo pomaga 😜 😜

No nie wiem jak to juz jest 🤢 Koło siebie w dwóch aptekach pytałam i na recepte, poszłam też do Super-Pharm i tam też kazali mieć receptę, i koło moich rodziców w innej dzielnicy także...ale napewno nie były to apteki z krzyżykiem 🙂 Ale w razie potrzeby będe wiedziałam, żeby spróbowac w tych aptekach 🙂

my z UK pomoglismy kolezance z Polski 😁

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
gratulacje zabka Milanku 🙂
gosia i monia macie podobne avatarki 🙂

a ja mam dobra wiadomosc - nie musimy sie przeprowadzac do czerwca 😁

moj ladniejszy 😁 😁 😁 😁 ooo nie bedzie bezdomni 😜 a takto mialabys motywacje wygrac w koncu w lotku ta kase i znow sie bedziesz do czerwca obijac 😜

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
Monisia sie nie smuc ja ze swoim kontakt normalny mam tylko w weekendy, ale ja nie narzekam moglo byc gorzej i bym w tygodniu miala z nim kontakt 😜

Ty jestes glupia 🤪 🤪 🤪 A no pomoglismy Lusi i polecamy sie na przyszlosc 😁

eee nie ublizaj mi bo fochne 😜 🤪 😁 😁

• Mamusie
gosiaa21 napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
Zaraz zmienie avatara,bo Gocha zgapowala hahaha

prosze Cie to Ty zgapowalas bo wiedzialas ze za pare dni ja taki wstawie 😁 😁 😁 😁

Nie pierdol 🤪 🤪 🤪Podrob ten 😉

czekaj do jutra o tej porze bede miala podobny 🤪

Poczekam 😁

• Mamusie
gosiaa21 napisał(a):
Monika jaki masz plyn dla Julki ze tak sie pieni? bo ja mam ta lawende i ni chuja sie nie pieni a cala wnne nim zalewam 😮

Wiem,ze sie nie pieni,dlatego zmienilam haha.My uzywamy tego i nawet na opakowaniu jest,ze robi babelki 😁 😁
http://www.bubble-baths.com/johnsons-baby-bubble-bath-wash-sweet-melon-28ounces-pack-pi-95.html