Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

MadziaW napisał(a):
Ja mam tylko nadzieje, ze O. bedzie z tych, co sie nie da zastraszyc, ale tez ze nie bedzie sie pakowal w jakies bojki czy sam jakies powodowal 😮 A o towarzystwo sie bardzo boje, zeby nie bylo jakiegos pijactwa czy narkotykow, Boze... 😲 😞
Musimy ich chyba jakims sportem zajac, zeby sie takimi rzeczami i pierdolami nie zajmowali i nie interesowali 😠

nie moja droga musimy ich szczelnie pozamykac 😁

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
MadziaW napisał(a):
Ja mam tylko nadzieje, ze O. bedzie z tych, co sie nie da zastraszyc, ale tez ze nie bedzie sie pakowal w jakies bojki czy sam jakies powodowal 😮 A o towarzystwo sie bardzo boje, zeby nie bylo jakiegos pijactwa czy narkotykow, Boze... 😲 😞
Musimy ich chyba jakims sportem zajac, zeby sie takimi rzeczami i pierdolami nie zajmowali i nie interesowali 😠

nie moja droga musimy ich szczelnie pozamykac 😁

dokladnie! I to jest rozwiazanie! 😁

Moj brat wczoraj mial Gestlerowa w pracy:P i on jest takie przynies wynies pozamiataj (jak to student 😉) a wczoraj go za barem postawili 😁 i nalewal jej wodke do filizanki na spodku cukier kladl, ze niby kawe pije 🤪

MadziaW napisał(a):
to gdzie on pracuje?

w jakiejs restauracji w zielonej gorze.. i w zeszlym roku (czy dwa lata temu) ona robila tam kuchenne rewolucje i teraz znowu przyjechala nie wiem po co

MadziaW napisał(a):
😁 😁 😁 😁 😁 Wiesz co ja przeczytalam??

Gestlerow - w sensie - Gestlerov - on, jeden 😁 😁 😁 😁 Myslalam, ze jakis Rusek 😁 😁 😁

hahahhahahah Madzia jak widac ja mam problemy z przekazywaniem informacji. wydaje mi sie ze jak dla mnie jest jasne to dla innych tez 😁

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
MadziaW napisał(a):
😁 😁 😁 😁 😁 Wiesz co ja przeczytalam??

Gestlerow - w sensie - Gestlerov - on, jeden 😁 😁 😁 😁 Myslalam, ze jakis Rusek 😁 😁 😁

hahahhahahah Madzia jak widac ja mam problemy z przekazywaniem informacji. wydaje mi sie ze jak dla mnie jest jasne to dla innych tez 😁

ja zwalam na brak polskich znakow 😜 to tak jak z 'robic laske' 😁 😁 😁

kasiak napisał(a):
Nusia , ale tutaj tez są takie przedszkola 🙂 nie przesadzajmy, ze tu tak paskudnie jest 🙂 😁:

haha na pewno gdzies sa ale sie ukryly 😜

MadziaW napisał(a):
sylvus dzieki! 😘 Mam chyba gdzies probke, bo mi przyslali, to sprobuje - oby cos dalo 🤨

u nas tez bepanthen albo ostatnio linomag tez pomagal. a sudocrem szkody nam narobil, nie wiem dlaczego;/

• Mamusie
Hej mamusie 🙂
Maja ćwiczę czyli staram się ćwiczyć tyle ile mogę hahaha Raz zrobię cały skalpel raz tylko połowę. Męczy mnie nadal kaszel po chorobie i katar i przy zmęczeniu ciężko mi oddychać ale ćwiczę chociaż miałam z 2 dni przerwy jak była ładna pogoda i nie było nas całe dnie w domu 😁

Dobra nadrabiam dalej 😁

😁 ale nasmarowalyscie przez jakies dwie godziny!!!! Madzia tak Sylwia ma racje bepanten sie wchlania i od raz odparzenie blednie a sudokrem natluszcza i wolniej dziala,aczkowleik dopiero teraz czasem Zuze sudokremem przesmaruje ale to inne odparzenia maja starszaki, na noc jej dupala nasmaruje i rano ok,a bepanten to juz po 2-3h znika.
Nusia naprawde fajny zlobek 🙂 czysciutko kolorowo,i stol ma zaokraglone kanty!!!!!
Moje dranie spia ,a ja pranie gotowanie sprzatanie kurde !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba ich wygodnie na spacer sama pocwicze spokojnie odpoczne i zrobie do konca co mam zrobic. Nie dam sie wrobic w pchanie wozka jeszcze i nerwy bo zimno wogole to snieg popruszyl troche!!!

Nusia film "Flight" Lot z Denselem Washingtonem ,siostra mi dzis polecila juz sciagnelam pozniej obejrze, powiedziala,ze po tym filmie to juz do samolotu Michal nie wsiadzie, tak jak kiedys co Wam pisalam jak na samolot wypadl w proznie,ktora powstala po wiekszym samolocie co obok nas za blisko przelecial.
Zobaczymy 🙂

Sylwia a Ty kiedy ruszasz ? Dzis w nocy?

• Mamusie
To tak dalej czytałam 😁
Madzia u nas pomaga sudocrem, ale linomag i bepanten też mam w domu hahaha ja bepanten używałam na tatuaż i rzeczywiście czyni cuda bo leczy moment ! 😁 Linomag mam z polski ale jest rzadko używany u nas tylko sudocrem, ale każde dziecko ma inny rodzaj skóry 🙂

Nusia żłobek śliczny 🙂 Ja sama chciałabym otworzyć tutaj domowe przedszkole, ale jak przeczytałam ile trzeba zrobić kursów to mi się już odechciało hahaha

Hmmm coś miałam jeszcze napisać .. i zapomniałam 😞