Skocz do zawarto艣ci

Ma艂a Miss..program tv | Forum dla mam

Kasiula_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
[color=black]Mo偶e niekt贸re z Was kojarz膮 ten program...Program po艣wi臋cony jest dzieciom wyst臋puj膮cym w konkursach pi臋kno艣ci. ALE- te dzieciaki przechodz膮 niez艂y tuning przed konkursami. Sztuczna opalenizna, nak艂adki na z臋by, sztuczne rz臋sy,paznokcie,nawet botoks, mocny, pe艂ny makija偶, treski, sukienki, stroje k膮pielowe.......
Nie mog臋 si臋 niekiedy nadziwi膰 jak niewiarygodnie g艂upi s膮 Ci rodzice.Wed艂ug mnie oni piel臋gnuj膮 pr贸偶no艣膰 w swoich dzieciach,nie prowadzi to ich do niczego dobrego....Szkoda mi,jak matki zmuszaj膮 te dziewczynki do wyst臋p贸w,a wmawiaj膮 im,偶e one same tego chc膮...

Chyba te kobiety s膮 nienormalne,bo 偶adna NORMALNA matka nie zrobi艂a by tego swoim dzieciom..Jakie jest wasze zdanie na ten temat?? [/color]
wrzuc臋 tu dwa filmiki dla przyk艂adu,zainteresowanych odsy艂am na yotube-tam jest tego ogrom....
[youtube]GEvo6Eau-Xg[/youtube]
[youtube]Zp6yXsrhjeQ[/youtube]
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Odpowiedzi 71
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

• Mamusie
Ogl膮d膮艂am ten program i dla mnie to g艂upota... To nie dziewczynki tego chc膮 tylko ich zakompleksione matki... To one czerpi膮 z tego przyjemno艣膰 i my艣l膮 nie wiadomo co... gdyby te dzieci tego chcia艂y to by nie rycza艂y i nie zwiewa艂y na tych konkursach (a widzia艂am takie sytuacje w tym programie)... Jak dla mnie 偶enada....
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Mo偶e przenie艣膰 ten w膮tek do dyskusji og贸lnej, tak 偶eby ka偶dy m贸g艂 to przeczyta膰, nie tylko zarejestrowane osoby ?

Wszystko co jest w tym dziale, czyli "tylko dla zarejestrowanych" widoczne jest wy艂膮cznie dla os贸b, kt贸re s膮 zalogowane. A w膮tek ciekawy...

Co Wy na to ?
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Polscy rodzice martwi膮 si臋, czy wcze艣niejsze p贸j艣cie do szko艂y nie zabierze ich dzieciom kawa艂ka dzieci艅stwa....a tamte MATKI maj膮 inne dylematy i z premedytacj膮 zabieraj膮 swoim dzieciom cz臋艣膰 dzieci艅stwa, robi膮c z nich LALKI....
Dzieci zamiast bawi膰 si臋 w piaskownicy ,siedz膮 u fryzjera,wprawiaj膮 z臋by gdy wypadnie mleczak,zamiast bieganiA musz膮 porusza膰 si臋 z gracj膮 i by膰 na scenie kusicielk膮,umie膰 przybrac nami臋tna poz臋 i przesy艂ac buziaki....W jakim celu???....SORKI,ALE My艣le,偶e ten program jest niez艂膮 po偶ywk膮 dla zbocze艅c贸w i pedofil贸w....
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
przepraszam, 偶e nie na temat napisz臋...
(Przy okazji - Adminie, bardzo przyda艂aby si臋 opcja wysy艂ania wiadomo艣ci do konkretnego u偶ytkownika forum... 鈽猴笍 )
Samantka, tak z ciekawo艣ci przejrza艂am zdj臋cia Twojej Nikoli - czy ona przypadkiem nie ma ple艣niawek w jamie ustnej? Z tego co widz臋, to ten bia艂y nalot obejmuje coraz wi臋ksz膮 cz臋艣膰 j臋zyczka - na wszelki wypadek radzi艂abym skontaktowa膰 si臋 z pediatr膮, je偶eli jeszcze tego nie zrobi艂a艣. Pozdrawiam 馃檪

i przepraszam raz jeszcze za off-topic...
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Kwasiek we wtorek by艂am u pediatry.. to nie s膮 ple艣niawki 馃檪 Zdj臋cia by艂y robione albo bezpo艣rednio po jedzeniu, albo p贸艂torej godz. po 馃檪 馃檪 I to jest z mleczka 馃檪 馃檪 Ona jak jest najedzona to najcz臋艣ciej si臋 艣mieje, a ja fotki pstrykam :P:P:P
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Kasiula napisa艂(a):
to zdj臋cie znalaz艂am na innym portalu....pod zdj臋ciem jest napis..
..

Ma艂a pi臋kno艣膰-potencjalne pensjonariuszki ekskluzywnego burdelu dla zamo偶nych pedofil贸w.....

NORMLANIE CO艢 OKROPNEGO... SZCZERZE TO TE DZIEWCZYNKI S膭 OKROPNE!!!! PRZECIE呕 MA艁E DZIEWCZYNKI S膭 艢LICZNE I BEZ MAKIJA呕U... PO CO TO???
A TEKST FAKTYCZNIE... ZGADZA SI臉...
Odno艣nik do komentarza

ja uwa偶am tak samo jak Wy, 偶e to jest jaka艣 masakra 馃あ mamusie wysy艂aj膮c swoje c贸reczki na konkurs miss s膮 mega zakompleksione i spe艂niaj膮 swoje niespe艂nione marzenia.. a do tego robi膮 dzieciom wielk膮 krzywd臋, poniewa偶 te dziewczynki, 偶e s膮 najpi臋kniejsze i w og贸le the best!! Wyrosn膮 z tych dziewczynek takie kompletne "blachary" 馃あ 馃あ
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
tuska8 napisa艂(a):
ja uwa偶am tak samo jak Wy, 偶e to jest jaka艣 masakra 馃あ mamusie wysy艂aj膮c swoje c贸reczki na konkurs miss s膮 mega zakompleksione i spe艂niaj膮 swoje niespe艂nione marzenia.. a do tego robi膮 dzieciom wielk膮 krzywd臋, poniewa偶 te dziewczynki, 偶e s膮 najpi臋kniejsze i w og贸le the best!! Wyrosn膮 z tych dziewczynek takie kompletne "blachary" 馃あ 馃あ

A wiesz, 偶e m贸j A. to samo powiedzia艂? 呕e te dziewczynki w przysz艂o艣ci b臋d膮 zapatrzone tylko w siebie i wszystkich b臋d膮 traktowa艂y z g贸ry... Wyrosn膮 na samolubne puste laski....
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Widzia艂am kilka odcink贸w o Ma艂ej Miss - tak z ciekwao艣ci - popsrostu to jest okropne. Matki pchaj膮 te dziewczynki, 偶eby faktycznie zi艣ci膰 jakie艣 swoje niespe艂nione marzenia, te dziewczynki przed kamer膮 niby si臋 ciesz膮, ale w to w膮tpi臋 - wida膰 nawet po tych zdj臋ciach jak mog膮 czu膰 si臋. A te wszystkie zabiegi, makija偶e, fryzury s膮 koszmarne i robi膮 z nich takie stare male艅kie. Ja nigdy mojej Oli nie zrobi艂abym czego艣 takiego.
Odno艣nik do komentarza

no w艂a艣nie ju偶 u tak ma艂ych dziewczynek nie ma nic naturalnego..to co b臋dzie p贸藕niej, jak b臋d膮 starsze...!! Te matki s膮 jebn..te!! 馃槧
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋

• Dodaj now膮 pozycj臋...