Skocz do zawartości

Mała Miss..program tv | Forum dla mam

Kasiula_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

normalnie dziwie sie ze nikt z tych cholernie wygodnych stolkow sie tym nie interesuje 😮
przeciez jak one wygladaja, beidne dziewczynki 🤨
a najgorsze ze one maja to juz wpajane od malenkich ledwo zaczna chodzic 🤨 😠
te baby powinny sie leczyc na kompleksy a nie przez dziecko sobie ego podnosic.
Dzis to bylo na jakims programie rano ale przelaczylam odrazu

• Mamusie
Oglądałam kiedys ten program i akurat był ten "tatus" co na tym filmiku i powiedzial ze jak jego corka znow zajmie drugie miejsce to sie zabije! A jak zajela drugie miejsce to wpadl w szal i wyzywal sedziów!! Masakra jakas, totalnie porypani ludzie! Zmuszająte dzieci do wyrzeczen, zabraniaja spac zeby fryzury ni popsuc!! To jest chore i jeszcze wmawiaja innym i dziecią ze to maluchą na tym zależy a nie im!!! Heh... śmiech na sali. Takich rodzicow powinni kastrowac!

• 2 tygodnie później...
  • Mamusie
Kasiula napisał(a):
przebieranie i strojenie to jednak nie to samo....co tu się dzieje z tymi dziewczynkami...

no a co im tu się dzieje? rodzice poświęcają im dużo uwagi, dbają o nie, spędzają z nimi czas i mają wspólną pasję - coś wspaniałego, nie wiecie czy u nas też są takie konkursy?

• Mamusie
wspólna pasja?
Raczej spełnianie oczekiwań i marzeń chorych, niedowartościowanych rodziców (głownie mamuś), którzy chcą, żeby dziecko było "najpiękniejsze". A gdy dziecko dorośnie, pozostaną dwie opcje: albo znienawidzi rodzica, który nie brał pod uwagę uczuć dziecka, albo zamieni się w nadmuchaną plastikową laleczkę Barbie, latającą za równie plastikowymi i nadmuchanymi Kenami.
Ja bym takiej córki mieć nie chciała :> wolę normalną, szarą myszke, która nie będzie miała siana w głowie 😉

• 2 tygodnie później...
  • Mamusie
Wiadomo, że wszystko ma swoją granicę. Jak sobie pooglądałam filmików kilka i poczytałam to faktycznie niektórzy rodzice pomyli dziecko z psem wystawowym. Na pewno jest fajnie razem z córką czas spędzać, ale tak żeby córa z tego też miała jakąś przyjemność - i nie tą wmówioną.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Mamusie
[color=black][/color][portal Dailymail.co.uk opisuje przypadek kolejnej matki, która z chęci zapewnienia swojej córeczce zwycięstwa przekroczyła granice zdrowego rozsądku. Kobieta w emitowanym przez stację TLC swojej 4 letniej córce zakłada sztuczne piersi i implanty pośladków, by dziewczynka wyglądała bardziej kobieco. Ubrana w obcisły różowy kostium i z blond peruką na głowie, mała uczestniczka konkursu piękności miała udawać Dolly Parton.

Matka 4-latki nie widzi niczego złego w zakładaniu córce sztucznych piersi i pośladków, jej zdaniem to jedynie okazja na zwiększenie szans dziewczynki na wygraną
programie /b]

tutaj artykuł.

• 2 miesiące później...
  • 1 miesiąc później...