Skocz do zawarto艣ci

Sklepowe promocje artyku艂ow dla dzieci :) | Forum dla mam

kwasiek__m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
To ja zaczn臋 馃槈

Biedronka - oferta od 25 maja do 7 czerwca.

Mleko modyfikowane, kaszki BoboVita, obiadki BoboVita, soki BoboVita, jogurty BoboVita, pampersy Dada i par臋 innych rzeczy w naprawd臋 atrakcyjnych cenach 馃檪

Przyk艂adowo: dwupak pampers贸w Dada za 39,99 馃お

link do gazetki: http://gazetka.biedronka.pl/g12,nasze_dzieci.html
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Mamusie
Moge powiedziec ze dada sie lepiej u nas sprawdzila niz pampersy,pampers nieraz nam przeciekl a odkad dady tak regularnie uzywamy czyli gdzies ok 4 mscy to sie nam jeszcze nie zdazylo mamemu przesikac,... 馃榿 馃檪 馃槅 馃榿 馃槈
tak wiec tuska mozesz smialon zaryzykowac 馃槈
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
tuska, wg mnie Dady s膮 najlepsze na rynku. Pr贸bowa艂am ju偶 chyba wszystkich pieluch i z 偶adnych nie by艂am bardziej zadowolona. Dady nam jeszcze nigdy nie przeciek艂y, maj膮 wytrzyma艂e rzepy, ch艂onny wk艂ad, nie 艣mierdz膮 i s膮 tanie. Wi臋c dla mnie rewelacja 馃檪

Acha, dziewczyny, polecam sie膰 sklep贸w Pepco - m.in. z artyku艂ami dla dzieci. Kupi艂am dzi艣 7 ciuszk贸w (w tym sukienk臋) i zap艂aci艂am 60 z艂.
Odno艣nik do komentarza

kwasiek_ napisa艂(a):
tuska, wg mnie Dady s膮 najlepsze na rynku. Pr贸bowa艂am ju偶 chyba wszystkich pieluch i z 偶adnych nie by艂am bardziej zadowolona. Dady nam jeszcze nigdy nie przeciek艂y, maj膮 wytrzyma艂e rzepy, ch艂onny wk艂ad, nie 艣mierdz膮 i s膮 tanie. Wi臋c dla mnie rewelacja 馃檪

Acha, dziewczyny, polecam sie膰 sklep贸w Pepco - m.in. z artyku艂ami dla dzieci. Kupi艂am dzi艣 7 ciuszk贸w (w tym sukienk臋) i zap艂aci艂am 60 z艂.

1000 % zgadzam sie z Twoim postem i podpisuje sie pod Toba 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Dziewczynki, mam tak膮 propozycj臋.
Mo偶e przenie艣膰 ten w膮tek do dyskusji og贸lnej, tak 偶eby ka偶dy m贸g艂 to przeczyta膰, nie tylko zarejestrowane osoby ?

Powsta艂a tu jaka艣 dziwna tendencja do ukrywania przed 艣wiatem ciekawych w膮tk贸w.
Wszystko co jest w tym dziale, czyli "tylko dla zarejestrowanych" widoczne jest wy艂膮cznie dla os贸b, kt贸re s膮 zalogowane. A w膮tek ciekawy...

Co Wy na to ?
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
MonisiaD napisa艂(a):
Ja tez nie,a jak w googlu wpisalam,to az sie zdziwilam ile maja oddzialow.Jak bede w Polsce to napewno tam zajrze,nawet z czystej ciekawosci

Monisia, ja zajrza艂am z czystej ciekawo艣ci i my艣la艂am, 偶e stamt膮d nie wyjd臋 馃槈

Adminie, tak si臋 w艂a艣nie zastanawia艂am, do kt贸rego dzia艂u to wrzuci膰 馃槈
Odno艣nik do komentarza

• 2 tygodnie p贸藕niej...
ogolnie bardzo podobaja mi sie dodatki do domu w pepco.... 馃檪 -tak po za tematem dzidzioli 馃檪
A przeszczesliwa jestem bo u nas to rozbudowali wiec jest wiecej tych wszystkich gadzetow 馃檪

Nie wiecie np czy tam idzie zalozyc karte kienta??
Odno艣nik do komentarza

• 3 tygodnie p贸藕niej...
  • Mamusie
kwasiek_ napisa艂(a):

tez u偶ywamy Dady, sa najlepsze, odradzam zdecydowanie pampers贸w premium care - najgorsze jakie mog膮 by膰 - 艣mierdz膮, i przeciekaj膮
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
tuska8 napisa艂(a):
ja nigdzie nie widzia艂am w艂asnie tego sklepu..

W centrum Zabrza kolo DT艢 na ul. gen. de Gaulle-a w hipermarkiecie SIMPLE jest Pepco 馃檪
to najblizej jaki masz kolo siebie
rowniez polecam mamusiom

Dady rowniez testujemy od jakis 4 mies. i poki co do Pampersow Active ktore uzywalam na poczatki nie wracamy 馃槈
jestem z pieluszek Dada zadowolona 馃檪
Odno艣nik do komentarza

My w ciuszki dzieci臋ce zaopatrujemy si臋 w艂a艣nie w Pepko i ostatnio w wi臋kszo艣ci sklep贸w Kappa All by艂y obni偶ki nie dzieci臋ce rzeczy o 70%
Odno艣nik do komentarza

• 1 miesi膮c p贸藕niej...

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Dodaj now膮 pozycj臋...