Skocz do zawartości

Sklepowe promocje artykułow dla dzieci :) | Forum dla mam

kwasiek__m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
To ja zacznę 😉

Biedronka - oferta od 25 maja do 7 czerwca.

Mleko modyfikowane, kaszki BoboVita, obiadki BoboVita, soki BoboVita, jogurty BoboVita, pampersy Dada i parę innych rzeczy w naprawdę atrakcyjnych cenach 🙂

Przykładowo: dwupak pampersów Dada za 39,99 🤪

link do gazetki: http://gazetka.biedronka.pl/g12,nasze_dzieci.html

• Mamusie
Moge powiedziec ze dada sie lepiej u nas sprawdzila niz pampersy,pampers nieraz nam przeciekl a odkad dady tak regularnie uzywamy czyli gdzies ok 4 mscy to sie nam jeszcze nie zdazylo mamemu przesikac,... 😁 🙂 😆 😁 😉
tak wiec tuska mozesz smialon zaryzykowac 😉

• Mamusie
tuska, wg mnie Dady są najlepsze na rynku. Próbowałam już chyba wszystkich pieluch i z żadnych nie byłam bardziej zadowolona. Dady nam jeszcze nigdy nie przeciekły, mają wytrzymałe rzepy, chłonny wkład, nie śmierdzą i są tanie. Więc dla mnie rewelacja 🙂

Acha, dziewczyny, polecam sieć sklepów Pepco - m.in. z artykułami dla dzieci. Kupiłam dziś 7 ciuszków (w tym sukienkę) i zapłaciłam 60 zł.

kwasiek_ napisał(a):
tuska, wg mnie Dady są najlepsze na rynku. Próbowałam już chyba wszystkich pieluch i z żadnych nie byłam bardziej zadowolona. Dady nam jeszcze nigdy nie przeciekły, mają wytrzymałe rzepy, chłonny wkład, nie śmierdzą i są tanie. Więc dla mnie rewelacja 🙂

Acha, dziewczyny, polecam sieć sklepów Pepco - m.in. z artykułami dla dzieci. Kupiłam dziś 7 ciuszków (w tym sukienkę) i zapłaciłam 60 zł.

1000 % zgadzam sie z Twoim postem i podpisuje sie pod Toba 🙂

• Mamusie
Dziewczynki, mam taką propozycję.
Może przenieść ten wątek do dyskusji ogólnej, tak żeby każdy mógł to przeczytać, nie tylko zarejestrowane osoby ?

Powstała tu jakaś dziwna tendencja do ukrywania przed światem ciekawych wątków.
Wszystko co jest w tym dziale, czyli "tylko dla zarejestrowanych" widoczne jest wyłącznie dla osób, które są zalogowane. A wątek ciekawy...

Co Wy na to ?

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
Ja tez nie,a jak w googlu wpisalam,to az sie zdziwilam ile maja oddzialow.Jak bede w Polsce to napewno tam zajrze,nawet z czystej ciekawosci

Monisia, ja zajrzałam z czystej ciekawości i myślałam, że stamtąd nie wyjdę 😉

Adminie, tak się właśnie zastanawiałam, do którego działu to wrzucić 😉

• 2 tygodnie później...
ogolnie bardzo podobaja mi sie dodatki do domu w pepco.... 🙂 -tak po za tematem dzidzioli 🙂
A przeszczesliwa jestem bo u nas to rozbudowali wiec jest wiecej tych wszystkich gadzetow 🙂

Nie wiecie np czy tam idzie zalozyc karte kienta??

• 3 tygodnie później...
  • Mamusie
kwasiek_ napisał(a):

tez używamy Dady, sa najlepsze, odradzam zdecydowanie pampersów premium care - najgorsze jakie mogą być - śmierdzą, i przeciekają

• Mamusie
tuska8 napisał(a):
ja nigdzie nie widziałam własnie tego sklepu..

W centrum Zabrza kolo DTŚ na ul. gen. de Gaulle-a w hipermarkiecie SIMPLE jest Pepco 🙂
to najblizej jaki masz kolo siebie
rowniez polecam mamusiom

Dady rowniez testujemy od jakis 4 mies. i poki co do Pampersow Active ktore uzywalam na poczatki nie wracamy 😉
jestem z pieluszek Dada zadowolona 🙂

• 1 miesiąc później...