Skocz do zawartości

Głupota ludzka.. niektórych rodziców... | Forum dla mam

Kasiula_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 407
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Przerażające-tak najkrócej można opisać zdjęcia, które znalazłam w internecie....Przedstawiają matkę, która zajmuje się martwym płodem. po prostu zrobiła sobie z nim sesję zdjęciową…
Jakikolwiek komentarz do zdjęć matki i jej pozostałych dzieci z martwym płodem jest zbędny. Same fotografie są wystarczająco wstrząsając

i na dodatek to wszystko umieściła na publicznym forum...totalna głupota....

• Mamusie
Madziu może i tak..ale nikt rozumny nie angażuje w takie sprawy dzieci..co one czują,i w ogóle po co wystawiać te fotki??-żeby cały świat ją oceniał?Kobieta może przeżyła wstrząs,czy szok...jej bardzo potrzebna jest pomoc, według mnie...Szkoda mi tamtych dzieciaczków...

• Mamusie
Kasiula napisał(a):
dziewczyny !!!!..popłakałam się....
Za kłamstwo każe zjeść synowi sos chilli.
Za to, że wziął do rysowania 3 niebieskie kartki musi wykąpać się w lodowatej wodzie....

filmik...o ukaraniu dziecka przez matkę....ludzie ?tego nie mozna gdzieś zgłośić??

Skąd ja to znam. 😞 Szkoda dziecka, to straszne, zero oparcia w psychicznej matce.

• Mamusie
Sathi napisał(a):
Kasiula napisał(a):
dziewczyny !!!!..popłakałam się....
Za kłamstwo każe zjeść synowi sos chilli.
Za to, że wziął do rysowania 3 niebieskie kartki musi wykąpać się w lodowatej wodzie....

filmik...o ukaraniu dziecka przez matkę....ludzie ?tego nie mozna gdzieś zgłośić??

Skąd ja to znam. 😞 Szkoda dziecka, to straszne, zero oparcia w psychicznej matce.

jezuu straszne az mam gesia skorke co za potrzepance maja dzieci ojjj normalnie chyba szybko nie usne dzisiaj 🤨 😞

• Mamusie
Wczoraj wracaliśmy z moim z zakupów i jedziemy trasą a koło nas jechał samochód z rejstracją SZA i nie było by w tm nic dziwnego gdyby kobieta ,która siedziała na miejscu pasażera nie trzymała na kolanach dziecko w wieku tak 3-4 lata 🥴
Chciałam im zdjęcie cyknąć ale niestety tak zapierdzialali ,że nie zdążyłam wyjąć tel.
I powiedzcie czy ludzie myślą??