Skocz do zawartości

Ach te seriale... ;) | Forum dla mam

JUSTYNA_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Ania8888 napisał(a):
1 milosc
prosto w serce
te czasem wymuszone dlaczego ja czy to nowe:P

Ale smiejcie sie....
Dla mnie.... hana montana, te sloneczne sonny i inne z tych serii na disney chanel.. ehehhehe MAX 🤪 cala ciaze sleczalam przed tym i tak mi zostalo:P

Mam 17 letnią siostrę więc siłą rzeczy znam seriale z Disney Chanel. I wstyd przyznać, ale ta cała Hanah Montana jest strasznie śmieszna, podobnie jak te serial o czarodziejach.
Zresztą ja jestem prawdziwa serialomaniaczka.Nawet prace magisterską pisałam o serialach (tyle, ze polskich). Uwielbiam i ubóstwiam przyjaciół, moge ich oglądać po x razy. Lubie Housa, wszystkie kryminalne seriale (Csi, Kości, NCSI, Mentalista, Monk, no po prostu wszystkie). Dołączam się też do fanów Rodzinki.pl Świetny był odcinek jak ojciec tłumaczył jednemu z synów co to jest orgazm. Boki zrywać 🙂 🙂

u mnie jest pierwsza miłość, house, oczywiscie rodzinka.pl uwielbiam!! prosto w serce oglądam rano jak małego karmię, bo jednak Pierwsza miłość wygrywa 🙂
no M jak miłość kiedyś oglądałam..teraz nie mam jak, bo A.zazwyczaj ogląda jakiś film.

• Mamusie
Prosto w serce, rodzinka pl, przepis na zycie, usta usta, m ja miłość i pierwsza miłość (rzadko).

czesto to wszystko nagrywam bo przy dzieciach nie zawsze uda mi sie trafić ze o czsie siadam przed tv. ogladam raczej jak juz śpią hehe 🙂

• Mamusie
Prosto w serce, rodzinka pl, przepis na zycie, usta usta, m ja miłość i pierwsza miłość (rzadko).

czesto to wszystko nagrywam bo przy dzieciach nie zawsze uda mi sie trafić ze o czsie siadam przed tv. ogladam raczej jak juz śpią hehe 🙂

• 4 miesiące później...