cześć dziewczyny 🙂 A ja znów miałam 1 dzień przerwy ale za karę jak z jakiegoś powodu nie mogę poćwiczyć to następnego dnia macham dodatkowo "co się nie liczy" a dopiero następnego dnia robię kolejne ćwiczenia z rozpiski 😮 Dziś zrobiłam 21 dzień. Ojejku strasznie ciężko mi to idzie już ☺️😠😲🤢
Dziewczyny dacie rade.Trzymam za was kciuki.Ja niestety dalej mam problem z kregoslupem i jestem na mocnych lekach przeciwbolwych.Ale chociaz od kiedy nie cwicze,to jestem w stanie mala do wozka odlozyc.
Dziewczyny dacie rade.Trzymam za was kciuki.Ja niestety dalej mam problem z kregoslupem i jestem na mocnych lekach przeciwbolwych.Ale chociaz od kiedy nie cwicze,to jestem w stanie mala do wozka odlozyc.
Monia mnie tez plecy przestały boleć, jak zakończyłam ćwiczenia ;-)
Hej Mamuśki 🙂 mogę dołączyć? A6W robiłam jakieś 2-3 m-ce temu ale po 2 tyg kręgosłup mnie tak bolał, że nie mogłam się ruszać i fizjoterapeutka do której poszłam bardzo mi odradziła...
Po krótkiej przerwie zaczynam myśleć nad powrotem 🙂 potrzebuję doprowadzić się do porządku 🙂 i pewnie łatwiej byłoby mi się zmobilizować jakbym mogła dołączyć 🙂
No właśnie 6 nie polecają jak ktoś ma problem z kręgosłupem.. Podobno warto wczesniej pilates poćwiczyć 🙂 bo ponoć wzmacnia mięśnie od wewnątrz i potem a6w mniej obciąża kręgosłup...
co to pilates?zastanawiałam sie nad tymi 6tkami....ale jestem po opercji kregosłupa...
To jak jestes po operacji kregoslupa to odradzam.Ja mam problemy z odcinkiem ledzwiowym,zrobilam 4 dni A6W i nawet malej do wozka nie bylam w stanie wlozyc..wiec ci szczerze odradzam
Niestety ale a6w ma plusy i minusy... i absolutnie nie jest to trening dla niedoświadczonych..
1 - kręgosłup a 2 - często można dostać przepukliny.. Bo to jest jednak wysiłek i to nie mały.
Także trzeba się dobrze przygotować i wtedy a nie od razu na głęboką wodę 🙂
Pod warunkiem oczywiście, że nie miało się wcześniej problemów z kręgosłupem... bo przy tym to lepiej nie ryzykować
Mnie plecy pobolewaja jak Majkę ponoszę ale z a6w daję radę jakoś. Jeszcze. Dziś chyba 23 dzień będę machać ale dopiero później 🙃
GoGr napisał(a):
Hej Mamuśki 🙂 mogę dołączyć? A6W robiłam jakieś 2-3 m-ce temu ale po 2 tyg kręgosłup mnie tak bolał, że nie mogłam się ruszać i fizjoterapeutka do której poszłam bardzo mi odradziła...
Po krótkiej przerwie zaczynam myśleć nad powrotem 🙂 potrzebuję doprowadzić się do porządku 🙂 i pewnie łatwiej byłoby mi się zmobilizować jakbym mogła dołączyć 🙂
czy na pewno to dobry pomys jak terapeuta odradził? Ból może powrócić 😞 Może coś innego poćwiczyć?!
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
JUSTYNA_m
A ja znów miałam 1 dzień przerwy ale za karę jak z jakiegoś powodu nie mogę poćwiczyć to następnego dnia macham dodatkowo "co się nie liczy" a dopiero następnego dnia robię kolejne ćwiczenia z rozpiski 😮
Dziś zrobiłam 21 dzień. Ojejku strasznie ciężko mi to idzie już ☺️ 😠 😲 🤢
MonisiaD_m
niunia26_m
Monia mnie tez plecy przestały boleć, jak zakończyłam ćwiczenia ;-)
MonisiaD_m
JUSTYNA_m
Gość
mogę dołączyć? A6W robiłam jakieś 2-3 m-ce temu ale po 2 tyg kręgosłup mnie tak bolał, że nie mogłam się ruszać i fizjoterapeutka do której poszłam bardzo mi odradziła...
MonisiaD_m
Gość
Kasiula_m
MonisiaD_m
To jak jestes po operacji kregoslupa to odradzam.Ja mam problemy z odcinkiem ledzwiowym,zrobilam 4 dni A6W i nawet malej do wozka nie bylam w stanie wlozyc..wiec ci szczerze odradzam
Gość
1 - kręgosłup a 2 - często można dostać przepukliny.. Bo to jest jednak wysiłek i to nie mały.
Także trzeba się dobrze przygotować i wtedy a nie od razu na głęboką wodę 🙂
Pod warunkiem oczywiście, że nie miało się wcześniej problemów z kręgosłupem... bo przy tym to lepiej nie ryzykować
JUSTYNA_m
Mnie plecy pobolewaja jak Majkę ponoszę ale z a6w daję radę jakoś. Jeszcze. Dziś chyba 23 dzień będę machać ale dopiero później 🙃
GoGr napisał(a):
czy na pewno to dobry pomys jak terapeuta odradził? Ból może powrócić 😞 Może coś innego poćwiczyć?!