Skocz do zawartości

Aerobiczna 6 Weidera, | Forum dla mam

nika1306_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
cześć kobietki 🙂
Ależ się za Wami stęskniłam ale nie mam kompa bo znów dał doopy i musimy kupić coś nowego. Póki co dopadłam mężowego służbowego na chwilkę bo przytargał by popracowac w domu
U mnie ok. Miałam co prawda przerwę 3 dniową bo wyjechaliśmy do przyjaciół i tak jakoś nie było sposobności ale wróciłam i się poprawiam. Dziś machnęłam 18 dzień. Ciężko i aż mnie przeraża ta większa ilość powtórzeń skoro teraz przy 12 ja już wysiadam ale nie poddaję się. Jeszcze.
Obecnie mam - 3 kg bez specjalnych wyrzeczeń (miałam też przerwę w rowerku) i - 5 cm w talii 🙂

• Mamusie
nika1306 napisał(a):
czesc mamusie widze ze sie temat rozkrecił 🙂

ja zaczynam wszystko od nowa 🤢 zakonczyłam na 28 dniu wyjechałam na wakacje 😮 teraz jeszcze raz odnowa wrr zobaczymy jak mi pojdzie .

Oj to jednak nie udało się ćwiczyć na wyjeździe, ale tak to już jest, bo pomimo odpoczynku to i tak brak czasu, zawsze coś się dzieje. Dlatego dobrze, że zaczęłam ćwiczyć po powrocie z wyjazdu i urlopie męża, bo na pewno przerwałabym na którymś dniu.

Nika, dasz radę, jesteś już zaprawiona w ćwiczebnych bojach. Trzymam kciuki 🙂

Ja dzisiaj wieczorem zaliczę 14 dzień...juuupi... 😁 🙂 narazie wytrzymałam, zobaczymy jak będzie dalej.

• Mamusie
Anulka81 napisał(a):
[

Oj to jednak nie udało się ćwiczyć na wyjeździe, ale tak to już jest, bo pomimo odpoczynku to i tak brak czasu, zawsze coś się dzieje. Dlatego dobrze, że zaczęłam ćwiczyć po powrocie z wyjazdu i urlopie męża, bo na pewno przerwałabym na którymś dniu.

Nika, dasz radę, jesteś już zaprawiona w ćwiczebnych bojach. Trzymam kciuki 🙂

Ja dzisiaj wieczorem zaliczę 14 dzień...juuupi... 😁 🙂 narazie wytrzymałam, zobaczymy jak będzie dalej.

oj wczoraj zaczełam pierwszy dzien , a taki leniwiec mi sie właczył ze szok..
3 tyg w Polsce i myslałam ze waga mi skoczy ale na szczecia nie, bo tam sie z niczym nie cackałam grill drinki , piwko .. 😜 wszystko do bolu , ale w sumie codziennie pływałam , a potem popołudniu jak mały spał to jeszcze machanie kajakiem przez dwie godzinki.. 🙃nio ale biore sie za siebie, mam taki cel ukochane spodnie Jensowe i musze w nie wejsc!!! codziennie na nie patrze. to tylko 6 kg 😠.trzymam kciuki za was dziewczyny 😜

• Mamusie
cześć dziewczyny 🙂
A ja znów miałam 1 dzień przerwy ale za karę jak z jakiegoś powodu nie mogę poćwiczyć to następnego dnia macham dodatkowo "co się nie liczy" a dopiero następnego dnia robię kolejne ćwiczenia z rozpiski 😮
Dziś zrobiłam 21 dzień. Ojejku strasznie ciężko mi to idzie już ☺️ 😠 😲 🤢

Hej Mamuśki 🙂
mogę dołączyć? A6W robiłam jakieś 2-3 m-ce temu ale po 2 tyg kręgosłup mnie tak bolał, że nie mogłam się ruszać i fizjoterapeutka do której poszłam bardzo mi odradziła...

Po krótkiej przerwie zaczynam myśleć nad powrotem 🙂 potrzebuję doprowadzić się do porządku 🙂 i pewnie łatwiej byłoby mi się zmobilizować jakbym mogła dołączyć 🙂

No właśnie 6 nie polecają jak ktoś ma problem z kręgosłupem.. Podobno warto wczesniej pilates poćwiczyć 🙂 bo ponoć wzmacnia mięśnie od wewnątrz i potem a6w mniej obciąża kręgosłup...

Niestety ale a6w ma plusy i minusy... i absolutnie nie jest to trening dla niedoświadczonych..
1 - kręgosłup a 2 - często można dostać przepukliny.. Bo to jest jednak wysiłek i to nie mały.
Także trzeba się dobrze przygotować i wtedy a nie od razu na głęboką wodę 🙂

Pod warunkiem oczywiście, że nie miało się wcześniej problemów z kręgosłupem... bo przy tym to lepiej nie ryzykować

• Mamusie
witajcie 🙂

Mnie plecy pobolewaja jak Majkę ponoszę ale z a6w daję radę jakoś. Jeszcze. Dziś chyba 23 dzień będę machać ale dopiero później 🙃

GoGr napisał(a):
Hej Mamuśki 🙂
mogę dołączyć? A6W robiłam jakieś 2-3 m-ce temu ale po 2 tyg kręgosłup mnie tak bolał, że nie mogłam się ruszać i fizjoterapeutka do której poszłam bardzo mi odradziła...

Po krótkiej przerwie zaczynam myśleć nad powrotem 🙂 potrzebuję doprowadzić się do porządku 🙂 i pewnie łatwiej byłoby mi się zmobilizować jakbym mogła dołączyć 🙂
czy na pewno to dobry pomys jak terapeuta odradził? Ból może powrócić 😞 Może coś innego poćwiczyć?!