Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
a tak w ogóle to WITAM 🙂 dawno mnie nie było... i tu już tyle grzechów... lody, princessy mcdonadly... 🙂 no dobra ja wczoraj snickersa zeżarłam.... nie miałam czasu na śniadanie, bo mały dawał w kość... więc na szybkacza musiałam coś przegryźć bo słabo się czułam ☺️

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
któraś napisała, że potrafiła zjeść pół opakowania ptasiego... ja jestem lepsza bo mogę zjeść całe! 😜 no ale u mnie z wagą nie najgorzej... przytyłam 16kg w ciąży... 4 mi brakuje do wagi przedciążowej do 58kg 🙂 DAM RADĘ! 🙂 w końcu dopiero niecałe 4 miesiące jestem po porodzie 🙂 OPTYMISTYCZNE NASTAWIENIE TO PODSTAWA!!! 🙂 🙂 🙂

hej hej 🙂 ja princessę wczoraj wyćwiczyłam... ale przepiłam potem 3 piwkami z kumpelą ☺️ ☺️
na śniadanko 2 kruche kromeczki z twarożkiem i pomidorkiem i zielona 🙂
zaraz się biorę za sprzątanie - dzisiaj rano raczej nie poćwiczę.. musze łeb umyć bo potem do fryzjera idę to nie wypada z brudnym:P hehehe
Co do diety od dzisiaj kategorycznie mówię stop słodyczom 🙂 dość, że palę słodkie papierosy:P nie potrzeba mi jeszcze czekolady 😁

A i od kilku dni wcinam magnez (babka w aptece mi slow mag poleciła) bo jak ćwiczę mam skurcze na wszystkich możliwych mięśniach 😞 no i jak macie sprawdzone sposoby na rozdwajające się paznokcie to poproszę bo normalnie do połowy się kruszą 😞

• Mamusie
agata_j napisał(a):
Cześć laski! 🙂

ja dzisiaj 100 brzuchów zrobiłam z nogami uniesionymi 🙂
i ja nic słodkiego jak na razie nie zjadłam 🙂 sukces 😜 a na obiadek robię ryż, kurczak i warzywa = chińszczyzna 🙂

Miłego dzionka! 🙂

idę kończyć ten mój chiński obiadek 🙂

no brawo 🙂 🙂

Odmeldowuję się wieczornie 🙂
właśnie skończyłam ćwiczyć i zaraz idę prasować:P A potem dla relaksu będę farbować świeżo obcięte włoski 😁
Dzień ogólnie udany 🙂 Poza zbyt dużym obiadem ☺️ Ale w sumie jadłam go koło 14.00 więc nie jest tak źle 🙂

Coś Wam miałam mądrego pisać ale nie pamiętam 🙂 raczej już nie zaglądnę więc dobranoc! 😘

• Mamusie
GoGr napisał(a):
Odmeldowuję się wieczornie 🙂
właśnie skończyłam ćwiczyć i zaraz idę prasować:P A potem dla relaksu będę farbować świeżo obcięte włoski 😁
Dzień ogólnie udany 🙂 Poza zbyt dużym obiadem ☺️ Ale w sumie jadłam go koło 14.00 więc nie jest tak źle 🙂

Coś Wam miałam mądrego pisać ale nie pamiętam 🙂 raczej już nie zaglądnę więc dobranoc! 😘

wklej fote u nas 😉

Dzień dobry chudzielce! 🙂
Kończę dzień i zaczynam?:P Ja już po śniadaniu, po fatalnej nocy.. siedzę i kicham do komputera..
zaraz się biorę za kolejną serię prasowania:/ i jak się uda to ćwiczę 🙂 choć wątpię, że starczy mi czasu...

Landusia napisał(a):
a moja diete szlag trafił tyle ile ja slodyczy teraz jem to glowa mala.. ba zeby aby o slodycze chodzilo buleczki na sniadanko kolacyjke bialy sosik z wolowinka i dupaaa rosnie!!!
wiec chyba tutaj nie pasuje! jak sie zmotywuje to wroce!
powodzenia.

siedź na dupie i nie wymyślaj! 🙂
ja też co chwila się na coś rzucam.. ale jeśli powiem sobie: no dobra.. i tak nie dam rady to nie będę na diecie" to wtedy będę jadła na okrągło ☺️ a jeśli twardo wmawiam sobie dietę.. to nawet jeśli zgrzeszę (mniej lub bardziej) to staram się ograniczać 🙂
Magda nie wymiękamy! Podziękuj smakołykom za mile spędzone chwile i zaproś znów dietkę do głowy 😁

• Mamusie
Landusia napisał(a):
a moja diete szlag trafił tyle ile ja slodyczy teraz jem to glowa mala.. ba zeby aby o slodycze chodzilo buleczki na sniadanko kolacyjke bialy sosik z wolowinka i dupaaa rosnie!!!
wiec chyba tutaj nie pasuje! jak sie zmotywuje to wroce!
powodzenia.

ojjj ciężko bez słodyczy 😞 ciężko no ale my tu po to coby się wspierać więc powiedz dupie STOP i niech więcej nie rośnie a niech no pofika w rytm jakiejś muzy 🤪 🤪 🤪
ja no się pochwalę znowu a co 😎
moje kijaszki może na razie kilogramów nie pomogły zgubić aleeeeeeee....poprawiła mi sie kondycha i nieskromnie powiem że śmigam na moje trzecie pietro biegusiem a zaznaczę że lata swoje mam 😉