Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
dziewczyny a u mnie waga ześwirowała 😮 w każdym pomieszczeniu inaczej pokazuje i jest to różnica po 2-3kg 😠 nigdy wcześniej tego nie sprawdzałam, więc teraz juz nie wiem ile ważę naprawdę.... 🤨 w kuchni pokazuje najmniej a w łazience najwięcej 😠 😠 jedynie luz w ubraniach daje mi wierzyć że spadam z wagi 😉
na świeta też mam plan że nie będę się obżerać, ale jak będzie okaże się w praniu...

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Iwona napisał(a):
dziewczyny a u mnie waga ześwirowała 😮 w każdym pomieszczeniu inaczej pokazuje i jest to różnica po 2-3kg 😠 nigdy wcześniej tego nie sprawdzałam, więc teraz juz nie wiem ile ważę naprawdę.... 🤨 w kuchni pokazuje najmniej a w łazience najwięcej 😠 😠 jedynie luz w ubraniach daje mi wierzyć że spadam z wagi 😉
na świeta też mam plan że nie będę się obżerać, ale jak będzie okaże się w praniu...

Iwona polecam sie zważyć po świętach właśnie w kuchni 🙂 a nigdy w łazience

bańki służą do masażu i są antycellulitowe. Maja napisała,że je ma..no a ja słyszałam o nich pierwszy raz w Rozmowach w toku..jak byył odcinek o kobietach,które mają straszny cellulit.
podjadać nunu 🙂 ja pisałam Wam,że ważę 72,7kg i po tyg. z tym jak sobie w weekend pozwalałam i wazyłam się wczoraj(waga pokazywała za każdym razem inaczej)- 72,3..72,2..72kg. najbardziej zadowolila mnie ta ostatnia 😜 ale cieszę się,że pokazała mnoej, bo obawiałąm się,że więcej będzie.

hej Dziewczyny! My pakujemy siebie, prezenty, ubieramy choinkę i jedziemy już do moich rodziców. Nie wiem czy dam radę wejść do świąt,także życzę Wam od razu:
Wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia!! 🙂
no i dziewczynki jemy wszystko, tylko pamiętajcie z umiarem 😁

• Mamusie
Diviana napisał(a):
A ja mam dziś podłu hymor aż bym diety zaniechała z tego wszystkiego 😞

I ja tez tak sie dzis czuje.Mojen dziecko robilo mi cala noc pobudki co 45minut 😞 A tu jeszcze trzeba do konca sie spakowac i posprzatac,a dziecko mi od rana marudzi.Tak wiec obie musimy byc dzis twarde.Glowa do gory.Zycze ci dobrego humorku 🙂

Moniczek swiete slowa oby waga nie wybila do gory 😁
[color=red][size=5Dziewczynki moje drogie zycze nam wszystkim abysmy kochaly nasze cialka!!! a jak bedzie ich mniej jeszcze bardziej kochaly , poza tym zdrowka , pysznych kolacji, ciepla ,milosci, sniegu, magii 🙂 wesolych Swiat![/color]

• Mamusie
hej dziewczyny 🙂 i jak przetrwałyście święta? ja poległam w Wigilię, potem może nie zjadłam zbyt wiele, ale były to głównie ciasta- najbardziej kaloryczne ☺️ ☺️ ☺️ i wiecie co? wcale nie mam wyrzutów sumienia,bo waga nie poszła w górę zbyt wiele, dołożę ćwiczeń i jakoś to będZie 😁 😉

• Mamusie
Ja odstępstwo od diety zrobiłam tylko na kolację Wigilijną za to w pierszy i drugi dzień świąt dietę oczyszczającą, więc jestem z siebie dumna, z kolei jutro mój m ma urodziny i robiłam dziś wafle z masą kajmakową i ledwo się powstrzymałam by nie pożreć, a jutro tort będzie ech

• Mamusie
dziewczyny kochane nie wiem kiedy będę więc chce Wam złożyć życzenia

szczęśliwego Nowego Roku żeby przyniósł wymarzone rezultaty wagowe 😉 , żeby każda z nas osiągnęła wymarzoną figurę , żeby był pełen radości i sukcesów oraz żeby nie zabrakło zdrowia !!!

hihihihihi 😁 a ja nie mam wyrzutow sumienia 😁 a bylo tak ostro,ze nie moglam zasnac tak mnie brzuch bolal z przejedzenia 🙃 na wage nie wejde bo i po co 😁 po prostu czyscimy sie znow i znow damy rade!!!!!! Juz dajemy rade moje panie 🙂
A takie wafle to bym sie nawet nie zastanawiala tylko polykala bez gryzienia hehehhe
Nie tak serio to zatesknilam za lekkim jedzeniem, zaraz po swietach pojechalismy po owoce i warzywa bo ile mozna tych salatek,ryb po grecku i pierogow i pieczarek i wszystkiego na "p" i smazonego, a o kapuscie nie wspomne.....chyba juz jej nie kocham 😞 ale to lepiej dla mojego zoladeczka 🙂
Wczoraj walczylam w ogrodku ponad 3h pospalalam troche czynnie kalorie, dzis pogoda nie pozwala wiec pocwicze kolo malej,zeby popatrzyla na moje glupie miny wysilkowe 😁

I ROWNIEZ ZYCZE WAM KOCHANE SZAMPANSKIEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ I ZEBY TEN ROK BYL JESZCZE LEPSZY OD TEGO🙂 MOJA DROGA GRUPO WSPARCIA W SYTUACJI KRYZYSOWEJ HEHEHHE 😁 😜 pozdrawiam Was i mam nadzieje ,ze zarazilam troche optymizmem! 🙂

Nie ma co.. dołączam do was!
Ostatnie czasy waga poszła w górę.. muszę wziasc sie w garsc i przejsc na "diete cud" 😜
Nie wiem czy mnie pamiętacie bo kiedyś już do was pisałam ale potem doszłam do wniosku, że idą święta i że nie uda mi się przejść na dietę.
Już jest po świętach, po wyżerce i teraz biorę się za siebie ;D
Jedyne co wiem, aby schudnąć nie można przestać jeść.. 5 posilków dziennie w mniejszych ilościach.. więcej warzyw, owoców itp. Macie jakieś przepisy na dania dietetyczne? 😎