Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Maja moj malzonek zjada wszystko 😁 😁 Jedyne,czego nie lubimy,to tlustego miecha,ale to wiem,ze u was odpada haha 😁 😁 A oilwki te nadziewane to pochlaniamy w kazdej ilosci 😁 😁 Maja ja tez mam 170 i moim celem jest wlasnie to twoje 70kg,wiec nie wiem,czemu ty chcesz sie bardziej odchudzac.

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej sobotnio 🙂
A ja dzisiaj zjadłam kiwi 😁 ale różnicy nadal nie czuję...
Iwona jak ja Ci zazdroszczę tych 7 cm! ja mam 2 mniej... ale teraz już się biorę za siebie porządnie bo wstyd!
My już po spacerku i odśnieżaniu 🙂 Byliśmy w sklepie u mojego i wróciliśmy z nowymi koszulkami bo obok niego dzisiaj było otwarcie ciucholandu 🙂
Ale mają fajne rzeczy - tanie i niezniszczone 🙂 normalnie jak nowe wyglądają 😁

MajaCh napisał(a):
Gogrusia ja uwielbiam lumpeksy ale w Pl bo tam sa rzeczy zadbane ,a tu nieladnie pachna....... 😮

ja nie zawsze się w ciucholandach umiem odnaleźć:P ale tu u takich znajomych ludzi to fajnie 🙂 oni się Kubą zajmowali a ja sobie przeglądałam co mają 🙂
no a rzeczywiście znaleźć można cuda czasem 🙂

ehhh... zjadłam trochę orzeszków słonych i już mi ciężko 😞
a nie mogę nawet do toalety pójść bo młodszy idzie za mną i chce sikać.. jakby mógł to by 24 na dobę przy toalecie stał i czekał aż mu się zachce :P

• Mamusie
Dzień doberek w sobotę 🙂))
Mnie dziś w nocy mega bolał brzuch, aż się obudziłam. Myślę, że to po cieście z kremem, bo nie jestem przyzwyczajona... ale rano zjadłam śledzi :/ i ból przeszedł hehehe, za to dalej dzień słodkości... był pączek, czekolada, ciastka korzenne, a teraz właśnie szarlotkę z pieca wyciągnęłam. Będzie z lodami i bitą śmietaną, ale od poniedziałku finito... :PPP