Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ja jeszcze do niedawna to nawet siku nie moglam isc,bo tylko mamama.Na kibel przy otwartych drzwiach siadalam.Ale od ok 2 tyg ten etap minal i szczerze to sie ciesze.Teraz to tata tez jest bardzo wazny.Dzis nawet do niego sie rano tulila.A ja moge spokojnie gdzies wyjsc bez histerii no i nie musze jej na rekach tyle nosic..a to w mojej sytuacji jest najwazniejsze

• Mamusie
magda123 napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
Jak uznam,ze nie wygladam w niej jak pasztet to wrzuce zdjecie 😁 😁

to nie ty masz uznać tylko my czy jesteś jak pasztetowa czy sucha beskidzka 😁 😁

Hahahaha poklaskalam ci za ten tekst 🙂Mam nadzieje,ze kieca bedzie ok,bo za tydzien impreza..matko,musze sie jakos pozbierac z tymi plecami,bo troche do przygotowania jest.Ehh

Monia zajebiaszcza kiecka daj znac jak przyjdzie i bedzie git to i ja sobie zamowie ale jakis inny kolor bo ten czerwony mi bardziej rozem zajezdza 😜 a to nie moje kolory :P
magda a tekst o suchej bezkidzkiej mnie rozwalil hahahaa!!!!
faktycznie Misi nie ma i nie ma......i Divana rzadziutko zaglada....moze chuderlaki przestaly w koncu sie odchudzac 😜
zmeczona jestem tym dzisiejszym dniem 😁 ale zaraz dziewcze poloze spac,wezme prysznic i siadam do opasek 😉

roczkujemy w tej kolejności, tzn. napiszę, bo dacie urodzenia ... 6marzec - Julia(Monia), 9marzec - Antoś(Misia), 12marzec - Alan(Tuśka, czyli ja 😜).
Pisałam smsa do Miśki wczoraj i nie ma zbytnio czasu i humoru...mały daje popalić jak on idzie spać to ona również pada, a i przestała się dietować, bo stwierdziła,że nie ma z czego już się odchudzać. Pewnie jak humor wróci i Antoś pozwoli to się odezwie.