Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hejo hejo, a ja właśnie siedzę i myślę... młody co 2 godziny się budził... chyba odreagowywał to, że mnie nie było... zasypiał też bez mamy... zobaczymy dziś...
A u mnie z dietą tak sobie. Rano otręby, potem ananas świeży, bo gnić zaczął. Przed wyjściem 3 kromki ciemnego chleba, 2 jajka i 4 plasterki wędliny... a i kawa z chudym mlekiem. Pewnie zaraz się też napiję, ale tu tylko mleko 3,2... a obiad dopiero koło 20 jak wrócę... :O

u mnie dzisiaj z dietą w sumie było by ok, tylko zjadłam chipsy... 😞 ale mój pójdzie to będę ćwiczyć aż nie padnę.. właśnie wypiłam drina maibu+cola+plasterek cytryny i powiem Wam,że dobre.. do dnia dzisiejszego malibu piłam tylko z mlekiem.

• Mamusie
Hej,
ja póki co się też pilnuję, ale dziś miałam ogromną ochotę na słodkie i nawet wyjęłam z szafki wafelki torcikowe, moje ulubione, powąchałam ☺️ i schowałam z powrotem, byłam z siebie taka dumna 🤪
Stwierdziłam, że na razie nie kupuję tych baniek, wyciągnęłam taką szczotkę drewnianą do masażu, kiedyś kupiłam parę razy użyłam, i leży, i tym się dziś wymasowałam, co prawda to nie bańki ale masaż to masaż nie 😁

wywieszę pranie i idęę spać w pizdu..jakiś podły humor mi się załączył na wieczór..trza go przespać!!!
Jutro już teściowa będzie!! Ale nie jedziemy do niej 🤪 pierwszy raz usłyszalam od mojego: "Ona przyjeżdża,to niech przyjedzie ona do nas. Ja nie będę jeździć,tym bardziej,że mamy pełno roboty" 🤪 🤪 Kuźwa jestem zaskoczona..oczywiście pozytywnie!

popieram 🙂
ja dzis sama nocuje 🙂 wyspie sie w wyrku nikt mi koldry nie bedzie zabieral i nie bedzie budzic chrapanie......... 🤪
a od jutra i ja bede cwiczyc nogi .ooo tak 😁
ciezki dzien dzis byl nawet, dzidzia nie mogla sie zalatwic i bolalo ja bardzo zwlaszcza wieczorem...ale mama przyszla z pomoca , dala pol czopa, masowala brzuszek prykala w niego i kupsko jak talala ale z placzem ...biedna mala dupka 😞

a ja praciuje 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/52/desktopwk.jpg/][IMG]http://img52.imageshack.us/img52/9740/desktopwk.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]