Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

smaczne naprawdę..my mieliśmy z fetą i mega połączenie!! Młodemu aż się uszy trzęsły 😜 A.też smakowało ;D
a szukałam przepisów,bo my tydzień tzn. na pewno od pn do pt mamy z zupami ;D

• Mamusie
Hmmm. Tydzień na słodko... 3 tygodnie bez słodyczy... i tydzień na słodko!!! Od poniedziałku znów nie jem :/ a dziś 100 gr precli takich suchych fajnych, kawałek sernika... i mam 300 ml lodów w zamrażalce 😁DD Ale na razie pas! Na jogę nie poszłam, bo robię za opiekunkę 😁

Tuska ja brokulowa robie ale bez czosnku i cebuli taka delikatna zawsze pyszna ,nie zawsze ziemniaki daje. Czasem z smych brokulow na rosolku warzywnym knorra doprawiam ziolami prowansalskimi i jogurtem i styka, jest pyszna i syta.
A ja dzis canelloni robilam pierwszy raz, pyszny farsz itd, ale sie zagapilam na film i sie spieklo i bylo za suche ale i tak wciagnelismy ,zdejmujac gorna SKORUPE 😜
a tak poza tym to bylismy z mezem i mala na kawce z croisantem nadziewanym samym tluszczem i dzemem jakimstam mniaaam z migdalami i innymi pysznosciami i spacerowalismy ponad 3h od 10 rano do 13.40 wiec mysle,ze prawie spalone, a pozniej zaczal napierdalac deszcz i pada do teraz 😠

mojemu już się odechciało zup i mówił,żebym coś innego dziś zrobiła..no i zastanawiam się co i nie wiem..pewnie jakieś udko, bądź mielone.

• Mamusie
Pampuchów nie było, za to kluski szare, duszony karczek, surówka i buraczki mniami mniami 😁
Poza tym muszę się Wam pochwalić, że ważę 4 kg mniej niż 4 tygodnie temu 😁 jeszcze 2 kg i byłoby super, ale niestety trochę słodyczy znów jadłam, więc znów się waga zatrzyma 😞 ale dam radę!!!